- 12 Ekim 2024
- 268
- 132
- 23
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru söylüyorsunuz nasipten öteye geçmiyor. Morfoloji sorunumuz vardı %2 görünüyordu ama sağlıklı olanları seçmişlerdir diye umuyorum.Benim de tek embriyom olmasına rağmen embriyolog beşinci güne kadar bekleyeceğiz diye ısrar etti. Neden üçüncü gün doldurulmuyor dediğimde de beşinci güne gitmiyorsa zaten gelişmez demişti. Birçok yerden takip ettiklerime göre sperm götürüyormuş dördüncü ve beşinci güne. Ümidinizi diri tutun.nasibinde varsa zaten illaki gider.
Maşallah sizin ulaşmış sanırım 5. GüneBenim de tek embriyom olmasına rağmen embriyolog beşinci güne kadar bekleyeceğiz diye ısrar etti. Neden üçüncü gün doldurulmuyor dediğimde de beşinci güne gitmiyorsa zaten gelişmez demişti. Birçok yerden takip ettiklerime göre sperm götürüyormuş dördüncü ve beşinci güne. Ümidinizi diri tutun.nasibinde varsa zaten illaki gider.
Aynen öyle. Güzel düşünün güzel olsun inşallah.Doğru söylüyorsunuz nasipten öteye geçmiyor. Morfoloji sorunumuz vardı %2 görünüyordu ama sağlıklı olanları seçmişlerdir diye umuyorum.
Çok teşekkürler. :’) çok ümit vermemişti aslında embriyolog ama dediğim gibi nasipten öte yol yokturMaşallah sizin ulaşmış sanırım 5. Güneİnşallah güzel sonuç alırsınız
Sizi bilgi vermek için aradıklarında kaç hücreli olduklarını sorun chgpt bilgileri size gelişim hakkında daha ayrıntılı bilgi veriyor
Bugün 4hücreli denmişti. Yarın söylemezse de sorayım o zaman. Pgtden bahsedildi ama ilk deneme olduğu için düşünmüyor gibiyiz. Tekrar opuya harcarız dedik. Yine de gidişata göre soracağım gerekli görürlerse gönderirim. Hele bir 5i göreyim Allah ın izniyle. Ay her aşaması ayrı bir strest endişe . Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınBirde pgt gidecek embriyolarsa mutlaka beşinci güne kadar ilerlemesini istiyorlar çünkü üçüncü gün embriyolarına pgt olmuyormuş bildiğim kadarıyla
Her ihtimali düşünüp olumlu konuşmaktan kaçıyorlar bence. Ağızlarından zorla laf almaya çalışıyorum ben deAynen öyle. Güzel düşünün güzel olsun inşallah.
Çok teşekkürler. :’) çok ümit vermemişti aslında embriyolog ama dediğim gibi nasipten öte yol yoktur![]()
Yaş 32 ondan çok üstünde durmadılar heralde ama araştırayım ben de. Ne kullandılar ne yaptılar hiç bir bilgimiz yok açıkçası sadece icsi yöntemi olucak denmişti. Uygulamadılar heralde sizin dediğinizi , benim 6 olgun yumurtamdan ilk gün 4ü gitti çünkü.35 yaş üstü ise kadın mutlaka pgt gönderiyor doktor erkek faktörlü ise zaten sperm seçimi işin ımbs yapılıyor , güzel düşünün kendinizi strese sokmayın ilk olunca kimse ne soracağını bilmiyor, chgpt elinizde olan bilgileri yazın size ayrıntılı bir şekilde yazıyor sizde en azından sonrası için ne soracağınız biliyor sunuz
Çok teşekkürlerHer ihtimali düşünüp olumlu konuşmaktan kaçıyorlar bence. Ağızlarından zorla laf almaya çalışıyorum ben deDediğin gibi herşey nasip o da senin mucizen olsun inşallah
Merhaba, benim tek embriyom vardı ve 5.güne gitti. İnşallah sizin ikisi se gider, güzel sonuç alırsınızMerhabalar benim 2. Güne güzel ilerleyen iki embriyom var. Doktorum 5. Günü beklicez 3.gün istemiyorum dedi. Endişelerim arttı haliyle
İki taneden 2.günden 5e ulaşabilen olur mu ki bilemedim.
Benzer olumlu ya da olumsuz tecrübeleriniz var mı?