- Konu Sahibi tatlibirisi
Yani kaybetmem değil mi aglamaktan öldüm nefesim kesiliyor sanki çok korkuyorm 4 nünde aynı olması doktorun net konuşmamasıhayır değil korkmayın sadece 1 gün daha fazladan bekliyorlar istedikleri sayıya ulaşana kadar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani kaybetmem değil mi aglamaktan öldüm nefesim kesiliyor sanki çok korkuyorm 4 nünde aynı olması doktorun net konuşmamasıhayır değil korkmayın sadece 1 gün daha fazladan bekliyorlar istedikleri sayıya ulaşana kadar![]()
ya tabiki garantisi yok ama bende çok korkmuştum internetten araştırdım sonra dayanamadım tekrar doktorumu aradım neden uzadı diye. blastosist olmasını bekliyorlar. internetten bak sende bi istersen anlatacaksın ne demek istediğimi. benim iki tanesi 7.güne kadar bekledi. ikiside devam etti ama doktorum bir tanesinin kalitesi iyi değil bende ondan biopsi alınıp genetik test yapmaya gerek yok dedi. içini ferah tut dua etcem senin için de biliyorum beklemenin ne kadar zor olduğunuYani kaybetmem değil mi aglamaktan öldüm nefesim kesiliyor sanki çok korkuyorm 4 nünde aynı olması doktorun net konuşmaması
Çok mutlu olurum gerçekten ya ben int bakıyorum hep o kadar kötü olumsuz şeyler cıkıyorki insan hayattan kopuyor ben başlangıçta diye korkuyorum 3 ü 5 i atlatsa daha mı iyi bilmiyorum artık stresten kafam da almıyor napcam bilmiyorum kiya tabiki garantisi yok ama bende çok korkmuştum internetten araştırdım sonra dayanamadım tekrar doktorumu aradım neden uzadı diye. blastosist olmasını bekliyorlar. internetten bak sende bi istersen anlatacaksın ne demek istediğimi. benim iki tanesi 7.güne kadar bekledi. ikiside devam etti ama doktorum bir tanesinin kalitesi iyi değil bende ondan biopsi alınıp genetik test yapmaya gerek yok dedi. içini ferah tut dua etcem senin için de biliyorum beklemenin ne kadar zor olduğunu![]()
Yani bölünme olayı hızlanada bilir değil mi bide gün gün hesaplıyor ama akşam birleştirme yaptı mesela 48 saat dolmadan bölünmemiş 2 olmuş demeleri normal mi oda kafamı karıştırıyor daha 48. Saati bu akşam doluypr mesela ama o sabahtan söylüyor sizce fark edermi bölünmesiya tabiki garantisi yok ama bende çok korkmuştum internetten araştırdım sonra dayanamadım tekrar doktorumu aradım neden uzadı diye. blastosist olmasını bekliyorlar. internetten bak sende bi istersen anlatacaksın ne demek istediğimi. benim iki tanesi 7.güne kadar bekledi. ikiside devam etti ama doktorum bir tanesinin kalitesi iyi değil bende ondan biopsi alınıp genetik test yapmaya gerek yok dedi. içini ferah tut dua etcem senin için de biliyorum beklemenin ne kadar zor olduğunu![]()
hayır bu kadar olumsuz düşünmeyin diyorum ya benim 5.gün dondurulması gereken embriyo 7.gün donduruldu ve kalitesi de iyi. içinizi ferah tutun. dua etmekten başka bir şey gelmiyor gerçekten elden. çok iyi anlıyorum sizi ben bu 7 günü doldurana kadar stresten yüzüm sivilce doldu. ama ben burda hiç kimseden bilgi bulamamıştım. ben yaşadım olumsuz sonuç almadım rahat olun sizdeYani bölünme olayı hızlanada bilir değil mi bide gün gün hesaplıyor ama akşam birleştirme yaptı mesela 48 saat dolmadan bölünmemiş 2 olmuş demeleri normal mi oda kafamı karıştırıyor daha 48. Saati bu akşam doluypr mesela ama o sabahtan söylüyor sizce fark edermi bölünmesi
Allah razı olsun Allah uzun ömürler versin yavruna inşallah beni unutma duanda lütfenhayır bu kadar olumsuz düşünmeyin diyorum ya benim 5.gün dondurulması gereken embriyo 7.gün donduruldu ve kalitesi de iyi. içinizi ferah tutun. dua etmekten başka bir şey gelmiyor gerçekten elden. çok iyi anlıyorum sizi ben bu 7 günü doldurana kadar stresten yüzüm sivilce doldu. ama ben burda hiç kimseden bilgi bulamamıştım. ben yaşadım olumsuz sonuç almadım rahat olun sizde![]()
Benim hazırlık sürecim o kadar yorucu sıkıntılı stresli idi ben hakkaride öğretmenim oradan Ankara’ya bi yandan idare sıkıştırıyor kalacak yer yok Bursa’ya git gel takipte ipne saatleri gecikti buzluktan çıkmasın dediler vs yani hep stresli çevresel faktörler derken bide benimde eşiminde sorunu yok yumurtam fazla idi toplamada sökülerek çıkmış çatlatma iğnesinde araya 12 dk girdi kustum direkt yani yorgunluklar vs vs hepsini düşününce herşeyin aksi ilerlemesi paniğe sebep oldu bende hâlâ rahatlayamıyormhayır bu kadar olumsuz düşünmeyin diyorum ya benim 5.gün dondurulması gereken embriyo 7.gün donduruldu ve kalitesi de iyi. içinizi ferah tutun. dua etmekten başka bir şey gelmiyor gerçekten elden. çok iyi anlıyorum sizi ben bu 7 günü doldurana kadar stresten yüzüm sivilce doldu. ama ben burda hiç kimseden bilgi bulamamıştım. ben yaşadım olumsuz sonuç almadım rahat olun sizde![]()
ankarada doktorunuz kim ? bende ankarada yaptırıyorum. henüz bi yavrum yok transfer için bekliyorumBenim hazırlık sürecim o kadar yorucu sıkıntılı stresli idi ben hakkaride öğretmenim oradan Ankara’ya bi yandan idare sıkıştırıyor kalacak yer yok Bursa’ya git gel takipte ipne saatleri gecikti buzluktan çıkmasın dediler vs yani hep stresli çevresel faktörler derken bide benimde eşiminde sorunu yok yumurtam fazla idi toplamada sökülerek çıkmış çatlatma iğnesinde araya 12 dk girdi kustum direkt yani yorgunluklar vs vs hepsini düşününce herşeyin aksi ilerlemesi paniğe sebep oldu bende hâlâ rahatlayamıyorm
İnşallah öyle bir gün de gelir mehtap Polat’a gidiyoruz evet öyle gerçekten parasında da değilim ama belirsizlik insanı yıpratıyor net olan tek yer maddi kayıplar başka bir yerde netlik yok bilgide yok haktan hayırlısı öyle bi hale geldim ki ben dua etmeyi unuttum yani nasıl isteyeceğim cümlemi yanlış kurmaktan korkuyorum hepimiz imanlı insanlarız ama insana aklını kaybettiriyor cidden bu süreç kalbimize ferahlık versin en güzel şekilde taçlandırsın rabbim sizinde yardımcınız olsun inşallah sabah edemiyorum ben 10 gibi arar doktor bilgi vermek için o saate kadar canımdan can gidiyor resmenankarada doktorunuz kim ? bende ankarada yaptırıyorum. henüz bi yavrum yok transfer için bekliyorumsizi çok iyi anlıyorum inanın bana maddi manevi çok yıpratıcı süreçler. sanırım bizi bizden başka kimse anlayamaz. bende hemşireyim. ilaç saatlerinde hasta çıkacakta yapamayacağım stresi, embriyo sayısı stresi, kaç tanesi kalacak stresi derken mahvoldum. inşallah güzel sonuçlar alırız da bu günleri unuturuz
![]()
sizi o kadar iyi anlıyorum ki böyle hisseden düşünen yalnız siz değilsiniz inanın bana. güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah çok güzel olacak her şeyİnşallah öyle bir gün de gelir mehtap Polat’a gidiyoruz evet öyle gerçekten parasında da değilim ama belirsizlik insanı yıpratıyor net olan tek yer maddi kayıplar başka bir yerde netlik yok bilgide yok haktan hayırlısı öyle bi hale geldim ki ben dua etmeyi unuttum yani nasıl isteyeceğim cümlemi yanlış kurmaktan korkuyorum hepimiz imanlı insanlarız ama insana aklını kaybettiriyor cidden bu süreç kalbimize ferahlık versin en güzel şekilde taçlandırsın rabbim sizinde yardımcınız olsun inşallah sabah edemiyorum ben 10 gibi arar doktor bilgi vermek için o saate kadar canımdan can gidiyor resmen
Sabah doktor aradı dedi kaliteli görünüyorlar bi tanesini donduracağım 2 tanesi 8 hücreli onları bekltcem bi tanede 6 olan var oda döner muhtemelen dedi çok şükür bugün biraz iyi konuştu synlabta eşim test vermişti ama toplama işlemi NovaArt ta yapıldısizi o kadar iyi anlıyorum ki böyle hisseden düşünen yalnız siz değilsiniz inanın bana. güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah çok güzel olacak her şeyben pozitif düşünmeye çalışıyorum çok zor olsa da.
doktorunuz gen art ile mi çalışıyor kendi laboratuvarı mı var ?
çok güzelSabah doktor aradı dedi kaliteli görünüyorlar bi tanesini donduracağım 2 tanesi 8 hücreli onları bekltcem bi tanede 6 olan var oda döner muhtemelen dedi çok şükür bugün biraz iyi konuştu synlabta eşim test vermişti ama toplama işlemi NovaArt ta yapıldı
Teşekkür ederim iyiki varsınız inşallah sizin süreçte muhteşem ilerler güzel haberinizi bana buradan verirsiniz transferden sonraçok güzeldaha iyi haberler de alırsınız inşallah
![]()
inşallah inşallahTeşekkür ederim iyiki varsınız inşallah sizin süreçte muhteşem ilerler güzel haberinizi bana buradan verirsiniz transferden sonra![]()