bizim de 4 embriyomuz genetik teste gitti hepsi transfer edilemez sonucu ile geldi, nerede yaptırdınız tedaviyi?Merhaba arkadaşlar. Embriyolarımıza genetik test yaptırdık ve malesef sonuç olumsuz geldi. Bu yüzden transfer yapılmadı. Genetik test sonuçları hep olumsuz geliyor diye yazanları görmüştüm. Genetik test yaptıranlar varsa lütfen tecrübelerini yazabilir mi?
Mozaik embriyolarımızda var. Mozaik embriyo transferi yapıp sağlıkla dogum yapanlar var mı acaba lütfen bilgi verebilir misiniz
Şişli memorialde yaptırdık. Siz nerede yaptırdınız?bizim de 4 embriyomuz genetik teste gitti hepsi transfer edilemez sonucu ile geldi, nerede yaptırdınız tedaviyi?
Merhaba, daha 1 ay oldu deneyeli İstanbul Tüp Bebek Merkezinde denedim, ilaçlar, kan testleri, yumurta toplama, embriyo dondurma ve genetik teste gönderme toplam 75.000 TL ödedik. transfer olmadıŞişli memorialde yaptırdık. Siz nerede yaptırdınız?
merhaba Allah hepimizin yardımcısı olsun umarım ciddi bir problem çıkmaz sağlıkla alırsınız evladınızı kucağınıza. Transfere uygun embriyo çıkmadı maalesef bizde. bir tane mozaik var o da riskli olur yeniden denemek daha mantıklı olur dedi doktorumuz.Dudulla O ozlem ertas
Merhaba, öncelikle hepiniz için hayırlısı olsun. Umarım emeklerinizin karşılığını bebeklerinizi en güzel en sağlıklı şekilde kucaklayarak alırsınız. Bende tüp bebek tedavisi gördüm. İlk denemede pozitif sonuç aldım, ancak 22. hafta detaylı ultrasonda bir dizi genetik problemle karşılaştım. Şu an genetik testler yapılıyor. Geride kalan embriyolarımızda da problem olabilir diye tanı koymaya çalışıyorlar. Sizlerin durumu nedir acaba?
Merhaba, erkek infertilitesinde yapılmasını önerdi doktorumuz. Yaptırmasak içlerinden en iyi kalitedeki transfer edecektik. En iyi kalitede ki anormel çıktı zaten genetik sonucu. Bu sefer Allah korusun belkide daha kötü birşeyle karşılaşabilirdik sonrasında. Bu yüzden çok yüksek ücretler olsa da yaptırmakta fayda varmış.Merhaba sizin embriyolarınız da bimı sıkıntı gelişti o yüzden mi genetik test istendi
Eşinizde ne sorunu var ?Merhaba, erkek infertilitesinde yapılmasını önerdi doktorumuz. Yaptırmasak içlerinden en iyi kalitedeki transfer edecektik. En iyi kalitede ki anormel çıktı zaten genetik sonucu. Bu sefer Allah korusun belkide daha kötü birşeyle karşılaşabilirdik sonrasında. Bu yüzden çok yüksek ücretler olsa da yaptırmakta fayda varmış.
Sonuç olumsuz mu geldiŞişli memorialde yaptırdık. Siz nerede yaptırdınız?
sperm sayısı eksikligiEşinizde ne sorunu var ?
genetik test sonuçları olumsuz geldiği için transfer yaptıramadık.Orada
Sonuç olumsuz mu geldi
sizdeki genetik sorun neydi acaba?genetik test sonuçları olumsuz geldiği için transfer yaptıramadık.
Olumlu gelirse peki transfer olur ya daha sonra anne karnında tutmama varmıgenetik test sonuçları olumsuz geldiği için transfer yaptıramadık.
Genetik test embriyonun kromozonlarinda bir sıkıntı olup olmadığına bakıyor. Yani bebekte kalıtsal bir hastalık olacak mi ona bakıyor. Her kromozomun kendisine gore riskleri var. Bozuk olan kromozoma gore değişiyor o. Tutmama gibi bir riski var tabi ki.Olumlu gelirse peki transfer olur ya daha sonra anne karnında tutmama varmı
Bugun beni aradılar 3 üde saglıklı geldi inşaAllah gebe kalacagımGenetik test embriyonun kromozonlarinda bir sıkıntı olup olmadığına bakıyor. Yani bebekte kalıtsal bir hastalık olacak mi ona bakıyor. Her kromozomun kendisine gore riskleri var. Bozuk olan kromozoma gore değişiyor o. Tutmama gibi bir riski var tabi ki.
Tebrik ederim hayırlı olsunBugun beni aradılar 3 üde saglıklı geldi inşaAllah gebe kalacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?