- 11 Ağustos 2022
- 310
- 58
- 48
- 28
- Konu Sahibi Gulumsekaderine1
-
Umarım olurKızlar bugün embriyo transferi oldum 3.gün 2 adet orta kalite embriyolarım vardı doktorum embriyo glue kullandı bu transferimde başarı şansını artırdığını söyledi. Benim gibi olup pozitif sonuç alanlar var mı? İçim çok umut dolu inşallah hayal kırıklığına uğramadan yavrularıma kavuşurumPozitif şeyler duymak istiyorum açıkçası.
Merhaba, başka şartlar neydi acaba, endometriozis falan mıUmarım olurbende kullanıldı işe yaramadı ama baska faktörlerim de var benim tutunma için. O nedenle yaramamış olabilir
Merhaba, katil hücre pozitifMerhaba, başka şartlar neydi acaba, endometriozis falan mı
Ben de o konudan endiseliyim
Yaa, geçmiş olsunnn. Sonuç iyi olur inşallahMerhaba, katil hücre pozitif
Teşekkür ederim inşallah hepimiz içinYaa, geçmiş olsunnn. Sonuç iyi olur inşallah
Hayırlı olsun bende de işe yaradı ilk denememdi elhamdülillah 6+3 oldukKızlar bugün embriyo transferi oldum 3.gün 2 adet orta kalite embriyolarım vardı doktorum embriyo glue kullandı bu transferimde başarı şansını artırdığını söyledi. Benim gibi olup pozitif sonuç alanlar var mı? İçim çok umut dolu inşallah hayal kırıklığına uğramadan yavrularıma kavuşurumPozitif şeyler duymak istiyorum açıkçası.
Bendede işe yaradıKızlar bugün embriyo transferi oldum 3.gün 2 adet orta kalite embriyolarım vardı doktorum embriyo glue kullandı bu transferimde başarı şansını artırdığını söyledi. Benim gibi olup pozitif sonuç alanlar var mı? İçim çok umut dolu inşallah hayal kırıklığına uğramadan yavrularıma kavuşurumPozitif şeyler duymak istiyorum açıkçası.
Merhaba ilk denememde embriyo glue kullanılmadı negatif sonuç almıştım ikinci demede kullanıldı pozitif sonuç aldım. Açıkçası glue ye bağlıyorum çünkü iki embriyoda aynı kalitedeydi inşallah sizinde pozitif olurKızlar bugün embriyo transferi oldum 3.gün 2 adet orta kalite embriyolarım vardı doktorum embriyo glue kullandı bu transferimde başarı şansını artırdığını söyledi. Benim gibi olup pozitif sonuç alanlar var mı? İçim çok umut dolu inşallah hayal kırıklığına uğramadan yavrularıma kavuşurumPozitif şeyler duymak istiyorum açıkçası.
Yaa ne güzel allah bağışlasın inşallah bende de işe yarar bugün transferin 3.günü sabırla bekliyorum bakalımMerhaba ilk denememde embriyo glue kullanılmadı negatif sonuç almıştım ikinci demede kullanıldı pozitif sonuç aldım. Açıkçası glue ye bağlıyorum çünkü iki embriyoda aynı kalitedeydi inşallah sizinde pozitif olur
Maşallah ne güzelHayırlı olsun bende de işe yaradı ilk denememdi elhamdülillah 6+3 oldukDarısı tüm isteyenlere inşaAllah
Maşallah ne güzelBende de işe yaradı 6 haftalık hamileyim
Maşallah ne güzelBende de işe yaradı 6 haftalık hamileyim
bende bir yerde %20 diye okumuştum ama emin değilim tabi allahın tahdiri ne kadar ihtimal artsa daBende işe yaradı en az %5 arttırıyormuş.
Maşallah allah bağışlasınBende de işe yaradı kızım şu an 8 aylık
Umarım olurbende kullanıldı işe yaramadı ama baska faktörlerim de var benim tutunma için. O nedenle yaramamış olabilir
Ay bu katil hücre ne menem bir şey bende de çıktı biyopside. Sizde kan testi ile mi baktılar yoksa biyopsi mi? Ben intralipid serum aldım katil hücre çıkınca.Merhaba, katil hücre pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?