Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar. Ben 3 deneme de hepsinde de embriyoglue uyguladum. İlki 3. Gün taze transferdi negatif oldu. 2. Deneme 5. Gün dondurulmuş pozitif. 3 denemede dondurulmuş pozitif. Faydası oluyo bence.. ilkinde taze olduğu için birde 3 gün olduğuiçin tutmamış olabileceğini düşünüyorumKızlar merhaba. mart ayında 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Negatif sonuçlandı. Şimdi doktorumla konuştum. Embriyo yapıştırma diye bir şey varmış? Daha önce deneyen hamile kalan var mı acaba
yaa ne güzel maşallah.Merhabalar. Ben 3 deneme de hepsinde de embriyoglue uyguladum. İlki 3. Gün taze transferdi negatif oldu. 2. Deneme 5. Gün dondurulmuş pozitif. 3 denemede dondurulmuş pozitif. Faydası oluyo bence.. ilkinde taze olduğu için birde 3 gün olduğuiçin tutmamış olabileceğini
Ben sadece dinlendirilmiş rahim taraftarıyım 3. Gün trnsferi taze oldu o ay yumurta toplandı ve hemen ardından transfer oldum. Rahim yorulunca bence şans azalıyo 3. Gün pozitif çok kişi var. Herşey güzel olur inşallah elinizde embryo var ne güzel içiniz rahat olsun. 5 gün olup tutmayanda çok bu işler nasip biraz pozitif düşünmek en iyisi.yaa ne güzel maşallah.Benim şimdi 2 tane 3. Gün 2 tane de 5. Gün dondurulmuş embriyom var doktorum yine 3. Günlerden iki tane koyacağını söyledi. Sizce 5. Günün şansı daha mı fazla?
Evet doğru söylüyorsunuz negatiften sonra kendime gelemedim. Bir ay dinlenip tekrar deneyeceğiz bakalım ya nasip diyip. Çok teşekkür ederimBen sadece dinlendirilmiş rahim taraftarıyım 3. Gün trnsferi taze oldu o ay yumurta toplandı ve hemen ardından transfer oldum. Rahim yorulunca bence şans azalıyo 3. Gün pozitif çok kişi var. Herşey güzel olur inşallah elinizde embryo var ne güzel içiniz rahat olsun. 5 gün olup tutmayanda çok bu işler nasip biraz pozitif düşünmek en iyisi.![]()
Çok haklısınız bu yolun her türlüsü zor Rabbim kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla, inanmak yolun başı. Birde ne kadar rahat olursan o kadar pozitif şeyler oluyo süreçte çok strese girersen herşey ters gidio. Ne kadar strese giresen gir Allah ne derse o oluyo o yüzden süreçleri daha az sakinlikle geçir rahatla herşy güzel olur inşallahEvet doğru söylüyorsunuz negatiften sonra kendime gelemedim. Bir ay dinlenip tekrar deneyeceğiz bakalım ya nasip diyip. Çok teşekkür ederim![]()
İlk 2 denemem sakaryada adatıpta son denemem acıbadem maslakta.Amin inşallah Allah kimsenim kucağını boş bırakmasınsiz hangi hastanede tedavi olmuştunuz acaba
Pgt 5. Güne giden embriyolara oluyo. 5. Gün dondurulmadan önce pgt ye gidio. Dondurulmuş 5. Gün embryolarına yapılmıyo die biliyorum önceden söylemez lazım. Ama 3. Gün donmuş embryolarınıza yaptırabilirsiniz 3. Gün çözüp 5. Güne gelmelerini biliyolarsonra pgt ye gönderiyolarPgt her embriyoya yapılıyor mu transferden önce biliyomusunuz? Üçüncü denemede oldu sizin yani?