- 25 Eylül 2025
- 133
- 21
- 13
- 26
Onun ücreti nedir acaba bilginiz var mıEvet transfer zamanı söylemeniz gerekiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun ücreti nedir acaba bilginiz var mıEvet transfer zamanı söylemeniz gerekiyor
gebelik aşısını siz mi istediniz, doktorunuz mu önerdiGebelik aşısı oldum an itibarıyle doktoruma da glueyi yine sordum hiç bir zararı yok dedi gönül rahatlığıyla istirahat süremi bitirip eve gidip yeni antin kuntin sorumu bulabilirim![]()
6 bindi benim hastanemdeOnun ücreti nedir acaba bilginiz var mı
Yarın arayacaklar ya yumurta kalitesi için sonra doktoru arayıp embriyo glue yaptırmak istiyorum mu diyeyim yada transfere gidince hemşireye mi söyleyeyim nasıl yapacam çok bilmiyorum yönlendirirseniz sevinirim6 bindi benim hastanemde
Ben doktoruma hocam glue için ne düşünüyorsunuz diyip konuya girmiştim oda zaten tek embriyo tüm elimizdeki şansları kullanalım tavsiye ederim demişti. Gerek yok deseydi de ben rica edecektim ki zaten neden yapmayalım desinler :)Yarın arayacaklar ya yumurta kalitesi için sonra doktoru arayıp embriyo glue yaptırmak istiyorum mu diyeyim yada transfere gidince hemşireye mi söyleyeyim nasıl yapacam çok bilmiyorum yönlendirirseniz sevinirim
Doktorum yapmak istedi zaten hastalarına rutin uyguluyor bildiğim kadarıyla lipidserum vs bana bıraktı kararı ama aşıda hiç fikrimi bile almadı :)gebelik aşısını siz mi istediniz, doktorunuz mu önerdi
Tamamdır bende söylerim yarın olumlu haber alırsam arayacaklarBen doktoruma hocam glue için ne düşünüyorsunuz diyip konuya girmiştim oda zaten tek embriyo tüm elimizdeki şansları kullanalım tavsiye ederim demişti. Gerek yok deseydi de ben rica edecektim ki zaten neden yapmayalım desinler :)
Bilmiyorum heryerde farklı oluyor benim yaptırdığım yerde 4 bin falandı sanırım tam hatırlamıyorumOnun ücreti nedir acaba bilginiz var mı
Var mı sizin güzel haberleriniz bence güzel şeyler olacakDoktorum yapmak istedi zaten hastalarına rutin uyguluyor bildiğim kadarıyla lipidserum vs bana bıraktı kararı ama aşıda hiç fikrimi bile almadı :)
Bugün 7. Gün az önce kan verdim bakalım inşallah hayırlı haber alırızVar mı sizin güzel haberleriniz bence güzel şeyler olacak![]()
Bendee bekliyorum sonucunu heyecanlaBugün 7. Gün az önce kan verdim bakalım inşallah hayırlı haber alırız![]()
İlk günden beri aşırı umutluydum şuan yine negatif gelecek boşuna heves ediyorum hissine kapıldımBendee bekliyorum sonucunu heyecanla![]()
Güzel düşünelim umut güzeldir gerçeğe de kapatmayın kendinizi ama neden olmasın inşallah hediye olur yavrunuz size bende umutlanıyorum bu elimizde değilİlk günden beri aşırı umutluydum şuan yine negatif gelecek boşuna heves ediyorum hissine kapıldım![]()
İnşallah benimledir 1.5 saat oldu kan vereli korka korka e nabıza girip çıkıyorum henüz yok gözlerim dolu dolu bekliyorum Rabbim sevinçten ağlatsınGüzel düşünelim umut güzeldir gerçeğe de kapatmayın kendinizi ama neden olmasın inşallah hediye olur yavrunuz size bende umutlanıyorum bu elimizde değil![]()
Gönlünü ferah tut öncelikle. Cok erken kan vermişsin biraz dayanabilseydin iyi olacaktıİlk günden beri aşırı umutluydum şuan yine negatif gelecek boşuna heves ediyorum hissine kapıldım![]()
E nabıza geç düşüyor sonuçlar. Nerede yaptırdıysanız oraya bakmanız/sormanız daha iyiİnşallah benimledir 1.5 saat oldu kan vereli korka korka e nabıza girip çıkıyorum henüz yok gözlerim dolu dolu bekliyorum Rabbim sevinçten ağlatsın![]()
Sabırsızlık zor zanaat. Daha önce düşük yaşadım kimyasal geçirdim kaç defa yalancı pozitif gördüm şok oldum kan sonucu elime gelince şimdi de silik gördüm 2 kere ama 2 kere de negatif gördüm böyle olmayacak bari neyse bileyim diye gittim bekledikçe daha fazla umuda sarılıyorum yıkım daha büyük olmasın aksi bir durum olursa diye düşündüm hakkımızda hayırlısı..Gönlünü ferah tut öncelikle. Cok erken kan vermişsin biraz dayanabilseydin iyi olacaktı![]()
Lütfi kırdarda yaptırdım ben geri giyinip çıkıp gidene kadar o yüklenir zaten :)E nabıza geç düşüyor sonuçlar. Nerede yaptırdıysanız oraya bakmanız/sormanız daha iyi
Cok iyi anlıyorum benimde 7. Transferim oldu 5 düşük yaptım senin dediğin gibi pozitif görsekte insan devamı gelecek mi diye bu sefer tereddüte düşüyorSabırsızlık zor zanaat. Daha önce düşük yaşadım kimyasal geçirdim kaç defa yalancı pozitif gördüm şok oldum kan sonucu elime gelince şimdi de silik gördüm 2 kere ama 2 kere de negatif gördüm böyle olmayacak bari neyse bileyim diye gittim bekledikçe daha fazla umuda sarılıyorum yıkım daha büyük olmasın aksi bir durum olursa diye düşündüm hakkımızda hayırlısı..
Birde hangi kalite Emriyo transfer edildi. 4. Gün olduğunu biliyorum sankiLütfi kırdarda yaptırdım ben geri giyinip çıkıp gidene kadar o yüklenir zaten :)