• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo glue

Sebebi tam olarak bilinmemekle birlikte bağışıklık olabileceği düşünüldü ..
Belki size saçma gelebilir ama bir makalede okuduğum için etrafımdaki kisilere de soruyorum. Geniz akıntiniz var mi? Ve geniz akintiniz varsa eger vajinal akintiniz olup rengi biraz sarariyor mu? Kasinti enfeksiyon vs olmadan.

Belki size saçma gelebilir ama bir makalede okuduğum için etrafımdaki kisilere de soruyorum. Geniz akıntiniz var mi? Ve geniz akintiniz varsa eger vajinal akintiniz olup rengi biraz sarariyor mu? Kasinti enfeksiyon vs olmadan.
Hayır hiç yok 😇 merak ettim şimdi

geniz akıntım sürekli var alerji var bende oyüzden oluyor ,vajinal akıntımda sarıya dönüyor dediğiniz gibi

geniz akıntım sürekli var alerji var bende oyüzden oluyor ,vajinal akıntımda sarıya dönüyor dediğiniz gibi
Benim cikolata kistim vardi. Iltihap yapan birseymis. Ama gebe kaldim yine de 10.haftada kurtaj olmak zorunda kalmistim kalbi durdugu gelismedigi icin. Kendimi uzun sure takip ediyordum. Geniz akintim ve vajinal sariya donuk akintim vardi. Jinekologa vajinal akintim icin gittigimde kokuyor mu kasinti var mi dediginde ikisi de yok diyordum. Doktor da o zaman sorun yok diyip yolluyordu. O zaman cok arastirma yaptim. Bir suru makale okudum. Yabanci kaynaklardan makalenin birinde geniz akintisi ve vajinal akintinin ayni mukozaya sahip oldugu icin bagisiklikta bir problem var ise eş zamanlı oluşabkldigini ve vajinal akintinin rengi ile biraz oynadigi yaziyordu. Sonra burada cok iyi bir doktora sordugumda evet çok olası dedi. Bunu farkedip gelen yok dedi. Ama bagisiklik problemi olabilecegine isaretmis. Ben de simdi tekrar transfer surecine girdigimden kendi doktoruma da sorucam. Benim gibi olan var mi diye merak etmistim.

Back
X