EMBRİYO KALİTENİZ NEYDİ ?

Allesiaa

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2021
96
83
18
27
4BB kalitede olduğu söylenen 5. Gün embriyom var. Tek bir adet çıktı dondurduk ve transfer tarihimi bekliyorum. Sizin hangi kalitedeydi ve nasıl sonuçlandı ! Lütfen bilgilendirir misiniz kızlar

4bb çok iyi kalite değil ama iyi kalite demek, şansınız yüksek , 3bc ile hamile kalanlar var

4bc. Sonuc pozitif bebegim suan 1 yasinda doktorumuz 4 bc icin iyi guzel kalite demisti gebelik vadeden bir kalite demisti

4BB kalitede olduğu söylenen 5. Gün embriyom var. Tek bir adet çıktı dondurduk ve transfer tarihimi bekliyorum. Sizin hangi kalitedeydi ve nasıl sonuçlandı ! Lütfen bilgilendirir misiniz kızlar
Merhaba benimde 4 bb kaliteydi ve oğlum şuan 6 aylık orta kalite bazen 5 aa tutmazken 3 bc tutuyor önemli olan kromozon dizilimleri onlar iyise rahim iyise allahın izniyle tutuyor cnm

tek yumurtam oldu oda 4bb Şubat ayında transfer olacağım herkes orta kalite diyor umarım tutar sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi

Benim 5. gün 2bb ama doktorum iyi-orta arası gebelik beklenen bir kalite dedi. İlk öğrendiğimde çok üzülmüştüm ama artık heyecanla transferimi bekliyorum. Rakamlara harflere takılmamak gerek anladım, en iyi denilen kaliteler tutmuyor imkansızlar tutuyor kısmet birazda sonuçta :)

Her hastane ve her doktor farklı kategorize ediyormuş. Bazıları 4bb ye iyi derken diğerleri kötünün iyisi diyor mesela. Bende duyduğumda üzüldüm. Takılmadan edemiyorum şubat ayını iple çekiyorum Sizin transferiniz ne zaman ?

5aa dondurulmş yani en iyi kalite transfer oldum tuttu ama 1 ay sonra düştü kaliteye hiç takılma ben tecrübe ettim

Evet benim doktorum 5bc son embriyom içim bundan bişey çıkmaz yeniden başla dedi ve ben çok kötü oldum ya bida tüp bebek düşmüyorum çünkü şuan transferin 3. Günündeyim koydurduk bakalım nasip

Doktor olumlu konulunca bence artık takılmıyorum kısmet dedim. Ay sonu gibi olcak herşey yolunda giderse. Zaman çok hızlı geçiyor ne zaman ocak olcak derken baksana yarıladık ayı seninde bi bakmışsın şubat olmuş

5aa dondurulmş yani en iyi kalite transfer oldum tuttu ama 1 ay sonra düştü kaliteye hiç takılma ben tecrübe ettim

4bb embriyo ile bebişim şu anda 2 aylık ben tuttuğunu öğrenene kadar kalitesini sormadım etkilendim diye
Yaaaaa sağlıkla büyütün bende sormadım şak diye söyledi bende araştırmaya başladım bu sebeple transferden sonra kaçıncı günde gebelik testi yapmıştınız

Çok güzel sonuçlar alın inşallah çift çizgiyi görün ben bahçecide tedavi oluyorum rahim dinlendirme yapıyorlar 2. Adeti bekliyorum biraz zaman uzadığı için streste artıyor Siz hangi hastanede yaptırıyordunuz

Nasıl ya 5 ve 6 en iyileri millet 3-4 olunca üzülüyor doktor nasıl böyle konuşmuş hayret ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…