- 21 Temmuz 2016
- 203
- 213
- 103
- Konu Sahibi cereniiimo
-
cok guzel yazmissin ama maddi manevi cok zor sureclerden gectik umutlarim bir bir tukendi bu 4.denememiz 2 kez gebe kaldim fakat gelismediler dusuk oldu cok korkuyorum ruyalarim bile hamile kaliyorum kanamam oluyor sekilde stresten kurtulmayi cok denedim ama korkularim gecmiyor. Umarim sizin 2.denemenizde kavusursunuz evladinizaMerhaba bnde 1 başarısız tüp bebek yaşadım şuan 2 ciyi deniyoruz rahime çizik attırdım bir ay dinlenmedeyim sonra transfer olucak inşallah. Öncelikle şunu bilmeliyiz daha doğrusu içten inanmaliyiz embriyo rahim falan ne kdr sağlıklı olursa olsun biz stres yapıp gerilirsek onun tutacağı varsada tutmaz. Çoğu hamilelik hamile kalmadan vazgecince oluyo biliyorum düşünmemek elde dgiil ama bak önünde çok güzel iki ay var bu iki ayı güzel değerlendir ne bilim gez dolaş eğlen bol bol gül ki rahmin güzelce toparlansin hormanlarin kendine gelsin sonrası nasip
Genetik testten geçmiş bir embriyo kalitelidir. Benim 3 embriyom gitti genetik teste 5aa 5ab 3ab sonuç olarak sadece 3ab sağlıklı çıktı. Transfer edildi ve tuttu kızım 17 aylık bin şükür. Rakamlar harfler önemsiz. Allah’ın takdiri ona sığın ona teslim ol. İnşallah 3aa sana sağlıklı bir evlat olur.Kizlar daha once 3 basarisiz tup bebek deneyimiz oldu. 2 dusuk 2 kurtaj 2 histereskopi ve 1 prp 1 acik miyom cikolata kisti ameliyati. 2 embriyomuzu genetige yolladik 1 tanesi saglikli geldi. 5.gun 3aa kalitede benim sorum su bu kalite de tutar mi 2 ay sonra transfer olucagim. Rahim dinlenmesi zayiflama ve psikolojik rahatlama bu sure dahilinde. Benim gibi olanlar bana yazabilir mi tuttu mu tutmadi mi
Allah bagislasin evladinizi masallah bana oyle umud verdin ki insallah nasip eder rabbim Allah senden razi olsunGenetik testten geçmiş bir embriyo kalitelidir. Benim 3 embriyom gitti genetik teste 5aa 5ab 3ab sonuç olarak sadece 3ab sağlıklı çıktı. Transfer edildi ve tuttu kızım 17 aylık bin şükür. Rakamlar harfler önemsiz. Allah’ın takdiri ona sığın ona teslim ol. İnşallah 3aa sana sağlıklı bir evlat olur.
Merhaba bir şey soracağım genetik test sonuclari bekliyoruz da eşimin ve benim genetik testimiz normal çıkarsa pgt yaptırmaya gerek war miGenetik testten geçmiş bir embriyo kalitelidir. Benim 3 embriyom gitti genetik teste 5aa 5ab 3ab sonuç olarak sadece 3ab sağlıklı çıktı. Transfer edildi ve tuttu kızım 17 aylık bin şükür. Rakamlar harfler önemsiz. Allah’ın takdiri ona sığın ona teslim ol. İnşallah 3aa sana sağlıklı bir evlat olur.
Biz kendimize yaptırmadık doktor istemedi de. o konuda ne desem yalan olur. Genetik yani pgt düşük yapan ve ileri yaş çocuk isteyenlerden isteniyor. Benim hem düşük hikayen hemde yaş sınırım vardı. Doğum yapana kadar içim rahattı.Merhaba bir şey soracağım genetik test sonuclari bekliyoruz da eşimin ve benim genetik testimiz normal çıkarsa pgt yaptırmaya gerek war mi
Bizde de istemedi ama yine de yaptrdik o yüzden sordum normalse pgt ye gerek var mı diyeBiz kendimize yaptırmadık doktor istemedi de. o konuda ne desem yalan olur. Genetik yani pgt düşük yapan ve ileri yaş çocuk isteyenlerden isteniyor. Benim hem düşük hikayen hemde yaş sınırım vardı. Doğum yapana kadar içim rahattı.
istemediyse yaptirmayin cok pahali bizim genetik karyotip sonuclarimiz normal geldi ama 2 dusuk 1 negatif tedavi olunca hoca istedi 2 embriyo yolladik 1 tanesi saglam ciktiBizde de istemedi ama yine de yaptrdik o yüzden sordum normalse pgt ye gerek var mı diye
Teşekkürler
Mesela 2 tane yollayacağınıza ikisini de transfer etse doktor birtanesi sağlam degil se yine dusecek degil midir.dieri zaten sağlam. Tamamen farazi konusuyorum belkide mantikli degildir dediklerim ama ne bileyim :)istemediyse yaptirmayin cok pahali bizim genetik karyotip sonuclarimiz normal geldi ama 2 dusuk 1 negatif tedavi olunca hoca istedi 2 embriyo yolladik 1 tanesi saglam cikti
canim ngs ile genetik bakildi en detayli genetik tarama 24 kromozom bakildi bu ptg den daha kapsamli bir genetik test hoca bize bundan gecemediyse koymalayim dedi kabul ettik. 1 embriyo transferi olucagim ben.Mesela 2 tane yollayacağınıza ikisini de transfer etse doktor birtanesi sağlam degil se yine dusecek degil midir.dieri zaten sağlam. Tamamen farazi konusuyorum belkide mantikli degildir dediklerim ama ne bileyim :)
Hayırlısı Olsun canım inşallah pozitif olurcanim ngs ile genetik bakildi en detayli genetik tarama 24 kromozom bakildi bu ptg den daha kapsamli bir genetik test hoca bize bundan gecemediyse koymalayim dedi kabul ettik. 1 embriyo transferi olucagim ben.
insallahHayırlısı Olsun canım inşallah pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?