Kalitesinin çok önemi yok bence 5aa ile hamile kalmayıp 4bc ile kalan arkadaşım var. Tutacaksa bir şekilde tutunuyor.Merhaba hanımlar. Bu ay transfer olacağım rahim dinlendirme sürecindeyim. 13 yumurtam toplandı ve 5. güne sadece 1 adet 4bb kalitede embriyo donduruldu. açıkçası biraz tedirginim 2 embriyom olsaydı doktorum 2 embriyo koyacaktım dedi ama nasip böyleymiş.. 4bb kalite ile gebe kalan ya da bu kalite işlerinden anlayan var mı aramızda?
Evet, dediğiniz gibi kalitenin her zaman belirleyici bir etkisi olmayabiliyor. Sonuçta her şey biraz da nasip kısmet. Ama insan böyle benzer öyküleri ve deneyimleri duyunca ister istemez kendini daha iyi hissediyor, biraz moral oluyor :)Kalitesinin çok önemi yok bence 5aa ile hamile kalmayıp 4bc ile kalan arkadaşım var. Tutacaksa bir şekilde tutunuyor.
Öyle tabi. Ben de transfer sürecindeyim. Mozaik embriyo transferi olacam. Ben de sizin gibi daha önce aynı şekilde mozaik olup tutmuş olan var mı diye araştırdım baya. Sonra baktım daha fazla strese sokuyor bu durum araştırayı bıraktım. Nasibi varsa gelir dünyayaEvet, dediğiniz gibi kalitenin her zaman belirleyici bir etkisi olmayabiliyor. Sonuçta her şey biraz da nasip kısmet. Ama insan böyle benzer öyküleri ve deneyimleri duyunca ister istemez kendini daha iyi hissediyor, biraz moral oluyor :)
inşallah güzel haberler alırız sağlıkla kolaylıkla... hangi hastane de tedavi gördünüz?Öyle tabi. Ben de transfer sürecindeyim. Mozaik embriyo transferi olacam. Ben de sizin gibi daha önce aynı şekilde mozaik olup tutmuş olan var mı diye araştırdım baya. Sonra baktım daha fazla strese sokuyor bu durum araştırayı bıraktım. Nasibi varsa gelir dünyaya
Şişli memorial da tedavi görüyoruminşallah güzel haberler alırız sağlıkla kolaylıkla... hangi hastane de tedavi gördünüz?
ben de özel gaziosmanpaşa hastanesinde tedavi görüyorumŞişli memorial da tedavi görüyorum
İlk deneme mi sizin.ben de özel gaziosmanpaşa hastanesinde tedavi görüyorum
Bozmayin moralinizi benim iki adet 5aa tutmadı.arkadasim 3ab tek transferle gebeEvet, dediğiniz gibi kalitenin her zaman belirleyici bir etkisi olmayabiliyor. Sonuçta her şey biraz da nasip kısmet. Ama insan böyle benzer öyküleri ve deneyimleri duyunca ister istemez kendini daha iyi hissediyor, biraz moral oluyor :)
bu 2.tüp bebeğim olacak ilki çapadaydı 3.gün embriyosuyduİlk deneme mi sizin.
evet ya çokta önemi yokmuş nasip kısmet. peki siz de yeni mi yaptırdınız şuan durumunuz nedir?Bozmayin moralinizi benim iki adet 5aa tutmadı.arkadasim 3ab tek transferle gebe
Benimde ilk ikisi üniversite hastanesinde oldu. 1. Denemede 3. Gün embriyosu transfer ettiler tutmadı. İkinci deneme de değerlerim yüksek diye taze yapamadılar 5. Güne ulaşan embriyo olmadı transfer iptal oldu. Bu 3. Denemem. Piezo ve yapay zeka ve kamera ile 5. Tane donduruldu. Sizinde aynı durum heralde 5. Güne ulaşmaları sıkıntıbu 2.tüp bebeğim olacak ilki çapadaydı 3.gün embriyosuydu
yani ben ilk tedavimi açıkçası çok tedavi olarak görmedim. çapa da yumurta toplama işleminde bile bana anestezi vermediler her şey o kadar saçma ve ihmalsizliklerle doluydu ki.. sorularımızın cevaplarını bile alamıyorduk. tüp bebeğe başlama sebebimiz eşimin morfolojisi 0 ve hareketsiz sperm sayısı fazla. açıkçası bunda 5.güne embrıyonun ulaşmasına sevindim çünkü morfolojik sıkıntılar da 5.güne kadar embriyolar ulaşamayabiliyormuşBenimde ilk ikisi üniversite hastanesinde oldu. 1. Denemede 3. Gün embriyosu transfer ettiler tutmadı. İkinci deneme de değerlerim yüksek diye taze yapamadılar 5. Güne ulaşan embriyo olmadı transfer iptal oldu. Bu 3. Denemem. Piezo ve yapay zeka ve kamera ile 5. Tane donduruldu. Sizinde aynı durum heralde 5. Güne ulaşmaları sıkıntı
bana da 4bb için orta/iyi kalite dedi doktorum. istersen yenıden yumurta toplama yapalım embrıyo elde edıp ıkı embrıyo koyayım dedı ancak istemedim nasibim bana tutunacak olan belki de budur diye düşündüm.. sizin hangi hastane acaba?Merhaba benim de iki tane 5. Gün iki tane blas2 embiryom ve 6. Gün 3bb ve 3bc kalite dondurulmuş embiryolarim var tutar mı tutmaz mı bilmiyorum
Sizin amh nasıl. Fazla yumurta toplanmamış sanki sizden de. Benim 0,63 11 tane toplandıyani ben ilk tedavimi açıkçası çok tedavi olarak görmedim. çapa da yumurta toplama işleminde bile bana anestezi vermediler her şey o kadar saçma ve ihmalsizliklerle doluydu ki.. sorularımızın cevaplarını bile alamıyorduk. tüp bebeğe başlama sebebimiz eşimin morfolojisi 0 ve hareketsiz sperm sayısı fazla. açıkçası bunda 5.güne embrıyonun ulaşmasına sevindim çünkü morfolojik sıkıntılar da 5.güne kadar embriyolar ulaşamayabiliyormuş
amh 3,19 benım. ben de herhangi bir problem çıkmadı. yumurta sayıma doktorum gayet iyi dedi ve ben çok yüksek dozda gonal f kullanmadım şişkinlik vs çok yapıyor diye ben fmf hastasıyım şişkinlik olunca karın ataklarım tutuyor o yüzden yüksek doz vurulmadım belki bu yüzden de siz az gelmiş olabilir.Sizin amh nasıl. Fazla yumurta toplanmamış sanki sizden de. Benim 0,63 11 tane toplandı
İzmir Özel sağlık ben iki defa transfer oldum daha önce ikiside 3. Gundu tutmadı doktorum 3. Gün embiryolarinin tutunma olasılığı yüzde 25 30 dedi beşinci gün blas olanların 50 60 dedi zaten bana asla 3. Gün transfer etmeyeceğini bana yaramadığını söyledi bunlar da Allah a emanetbana da 4bb için orta/iyi kalite dedi doktorum. istersen yenıden yumurta toplama yapalım embrıyo elde edıp ıkı embrıyo koyayım dedı ancak istemedim nasibim bana tutunacak olan belki de budur diye düşündüm.. sizin hangi hastane acaba?
kalitenin rahme tutunma becerisiyle ilgisi var ama büyük farklar değil. benim 2bb embriyom 8. haftaya kadar yaşadı mesela..Merhaba hanımlar. Bu ay transfer olacağım rahim dinlendirme sürecindeyim. 13 yumurtam toplandı ve 5. güne sadece 1 adet 4bb kalitede embriyo donduruldu. açıkçası biraz tedirginim 2 embriyom olsaydı doktorum 2 embriyo koyacaktım dedi ama nasip böyleymiş.. 4bb kalite ile gebe kalan ya da bu kalite işlerinden anlayan var mı aramızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?