Süreciniz hayirli olsun sağlıkla tutunur inslh hersey nasip kısmet rabbim ol dediyse olur dua edin benim oglusum 4bb embiryo şuan yanımda uyuyorMerhaba hanımlar. Bu ay transfer olacağım rahim dinlendirme sürecindeyim. 13 yumurtam toplandı ve 5. güne sadece 1 adet 4bb kalitede embriyo donduruldu. açıkçası biraz tedirginim 2 embriyom olsaydı doktorum 2 embriyo koyacaktım dedi ama nasip böyleymiş.. 4bb kalite ile gebe kalan ya da bu kalite işlerinden anlayan var mı aramızda?
Yaaa şuan bana umut oldunuzSüreciniz hayirli olsun sağlıkla tutunur inslh hersey nasip kısmet rabbim ol dediyse olur dua edin benim oglusum 4bb embiryo şuan yanımda uyuyornasibinizde varsa olur 4b guzel bir embiryo
Sebepsiz infertilitw denilmişti ikimizde de sorun yoktu açıkçası bahçecide olmustumYaaa şuan bana umut oldunuzRabbim sizlere bağışlasın. Eş kaynaklı mıydı sizinde? Bir de nerede tedavi gördünüz acaba?
Benim bu 2.tüp bebek denemem. İlki 3.gün embriyosuydu açıkçası bunda 5. Güne gittiği için umutluyum çünkü bizim problemimiz sperm ile ilgili ve bu yüzden ben de de problem olmadığı için rahime tutunmak geriye kalıyor bir yanım olacak derken diğer yanım ya yine olmazsa diyor. Dualarınıza beni de eklerseniz çok mutlu olurumSebepsiz infertilitw denilmişti ikimizde de sorun yoktu açıkçası bahçecide olmustum
Tabiki Rabbım sağlıkla nasip etsin umutsuz olmayin Rabbım buyuk ol deyince hersey olur siz bol bol dua edin ve embiryonuza güvenin transfer olunca bolca konusun bebisinizle sizi hisseder inslh hayırlı guzel haberler alırsınız siz ve bu yolda olan bebek isteyen herkesBenim bu 2.tüp bebek denemem. İlki 3.gün embriyosuydu açıkçası bunda 5. Güne gittiği için umutluyum çünkü bizim problemimiz sperm ile ilgili ve bu yüzden ben de de problem olmadığı için rahime tutunmak geriye kalıyor bir yanım olacak derken diğer yanım ya yine olmazsa diyor. Dualarınıza beni de eklerseniz çok mutlu olurum
Estağfirullah, başta erkek faktörü diye düşünüldü (eşimin değerleri nedeniyle), sonra varikosel ameliyatı oldu eşim evliliğimizin 1.yılında. Sonra takviye desteği ile denedik, yumurta takibi yaptırıp çatlatma iğnesi ile denedik bir 6 ayda öyle geçti. Baktık olsa olur, tüp bebeğe yönlendik (ben de 35 yaşındayım yaş da etkili), sonra bende de pıhtılaşmaya yatkınlık olduğu belirlendi vs. Hani şu 35 yaş altı 1 sene, 35 yaş üstü 6 ay istemden sonra olmuyorsa olayı var ya, o gerçekten doğru bence, olacaksa bir şekilde oluyor, değilse bir noktada pürüz oluyor. Rabbim dileyen isteyen herkese bu nimeti tattırsınSakıncası yoksa tüp bebek nedenini öğrenebilir miyim? Bizde eşimde morfolojik sıkıntı var ve hareketsiz sperm sayısı fazla
Amin amin çok teşekkür ederim Allah razı olsunTabiki Rabbım sağlıkla nasip etsin umutsuz olmayin Rabbım buyuk ol deyince hersey olur siz bol bol dua edin ve embiryonuza güvenin transfer olunca bolca konusun bebisinizle sizi hisseder inslh hayırlı guzel haberler alırsınız siz ve bu yolda olan bebek isteyen herkes
Aminnnn Allah razı olsun çok teşekkür ederimEstağfirullah, başta erkek faktörü diye düşünüldü (eşimin değerleri nedeniyle), sonra varikosel ameliyatı oldu eşim evliliğimizin 1.yılında. Sonra takviye desteği ile denedik, yumurta takibi yaptırıp çatlatma iğnesi ile denedik bir 6 ayda öyle geçti. Baktık olsa olur, tüp bebeğe yönlendik (ben de 35 yaşındayım yaş da etkili), sonra bende de pıhtılaşmaya yatkınlık olduğu belirlendi vs. Hani şu 35 yaş altı 1 sene, 35 yaş üstü 6 ay istemden sonra olmuyorsa olayı var ya, o gerçekten doğru bence, olacaksa bir şekilde oluyor, değilse bir noktada pürüz oluyor. Rabbim dileyen isteyen herkese bu nimeti tattırsın
devlet hastanesinde yaptırdım o yüzden bu şekilde sınıflandırmasını söylemediler iyi orta ve kötü olarak anlatmışlardı benimkine iyi demişti ama aa mı ab mi ne onu söylemedi maalesef devlet biraz sıkıntılı bu yöndeAmin aminnnnhaberdar edelim birbirimizi. Senin kalitesi ne benim tek embriyo 5. Gün 4bb
Bize görüntülerini verdiler embriyoların biz de chatcpt ye yükledik ona sorduk kalitelerinidevlet hastanesinde yaptırdım o yüzden bu şekilde sınıflandırmasını söylemediler iyi orta ve kötü olarak anlatmışlardı benimkine iyi demişti ama aa mı ab mi ne onu söylemedi maalesef devlet biraz sıkıntılı bu yöndenasipte varsa olur inan hiç takma kalitesini vs biz duamızı edelim gerisi takdiri ilahi sonuçta Allah'tan gelene razıyız :)
Çok haklısın canım.. Rabbim bu süreçte isteğimizi hayırsızsa hayra çevirsin inşallah :)devlet hastanesinde yaptırdım o yüzden bu şekilde sınıflandırmasını söylemediler iyi orta ve kötü olarak anlatmışlardı benimkine iyi demişti ama aa mı ab mi ne onu söylemedi maalesef devlet biraz sıkıntılı bu yöndenasipte varsa olur inan hiç takma kalitesini vs biz duamızı edelim gerisi takdiri ilahi sonuçta Allah'tan gelene razıyız :)
hahahaha ay bu chatgpt iyi ki varBize görüntülerini verdiler embriyoların biz de chatcpt ye yükledik ona sorduk kalitelerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?