Embriyo Kalitesi

Kızlar ya doktor son kontrol de rahim kalınlığı için estrofem verdi ancak beni duygusal olarak çok etkiliyor bunu yaşayan var mı aramızda? Hiç bişey yapasım gelmiyor

Süreciniz hayirli olsun sağlıkla tutunur inslh hersey nasip kısmet rabbim ol dediyse olur dua edin benim oglusum 4bb embiryo şuan yanımda uyuyor nasibinizde varsa olur 4b guzel bir embiryo

Süreciniz hayirli olsun sağlıkla tutunur inslh hersey nasip kısmet rabbim ol dediyse olur dua edin benim oglusum 4bb embiryo şuan yanımda uyuyor nasibinizde varsa olur 4b guzel bir embiryo
Yaaa şuan bana umut oldunuz Rabbim sizlere bağışlasın. Eş kaynaklı mıydı sizinde? Bir de nerede tedavi gördünüz acaba?

Sebepsiz infertilitw denilmişti ikimizde de sorun yoktu açıkçası bahçecide olmustum
Benim bu 2.tüp bebek denemem. İlki 3.gün embriyosuydu açıkçası bunda 5. Güne gittiği için umutluyum çünkü bizim problemimiz sperm ile ilgili ve bu yüzden ben de de problem olmadığı için rahime tutunmak geriye kalıyor bir yanım olacak derken diğer yanım ya yine olmazsa diyor. Dualarınıza beni de eklerseniz çok mutlu olurum

Tabiki Rabbım sağlıkla nasip etsin umutsuz olmayin Rabbım buyuk ol deyince hersey olur siz bol bol dua edin ve embiryonuza güvenin transfer olunca bolca konusun bebisinizle sizi hisseder inslh hayırlı guzel haberler alırsınız siz ve bu yolda olan bebek isteyen herkes

Sakıncası yoksa tüp bebek nedenini öğrenebilir miyim? Bizde eşimde morfolojik sıkıntı var ve hareketsiz sperm sayısı fazla
Estağfirullah, başta erkek faktörü diye düşünüldü (eşimin değerleri nedeniyle), sonra varikosel ameliyatı oldu eşim evliliğimizin 1.yılında. Sonra takviye desteği ile denedik, yumurta takibi yaptırıp çatlatma iğnesi ile denedik bir 6 ayda öyle geçti. Baktık olsa olur, tüp bebeğe yönlendik (ben de 35 yaşındayım yaş da etkili), sonra bende de pıhtılaşmaya yatkınlık olduğu belirlendi vs. Hani şu 35 yaş altı 1 sene, 35 yaş üstü 6 ay istemden sonra olmuyorsa olayı var ya, o gerçekten doğru bence, olacaksa bir şekilde oluyor, değilse bir noktada pürüz oluyor. Rabbim dileyen isteyen herkese bu nimeti tattırsın

Amin amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Aminnnn Allah razı olsun çok teşekkür ederim

7 kez transfer oldum son iki transferimi baz alarak söylüyorum 5 aa tutunmadı şuan 3 aa kucağımda uyutmaya çalışıyorum .. ve az önce transfer bekleyen ve transfer olam herkese yolu tüp bebek merkezlerine düşmüş tüm anne baba olmayı bekleyenlere dua ettim inşallah sizinde en kısa zamanda olur

Amin aminnnn haberdar edelim birbirimizi. Senin kalitesi ne benim tek embriyo 5. Gün 4bb
devlet hastanesinde yaptırdım o yüzden bu şekilde sınıflandırmasını söylemediler iyi orta ve kötü olarak anlatmışlardı benimkine iyi demişti ama aa mı ab mi ne onu söylemedi maalesef devlet biraz sıkıntılı bu yönde nasipte varsa olur inan hiç takma kalitesini vs biz duamızı edelim gerisi takdiri ilahi sonuçta Allah'tan gelene razıyız :)

Bize görüntülerini verdiler embriyoların biz de chatcpt ye yükledik ona sorduk kalitelerini

Çok haklısın canım.. Rabbim bu süreçte isteğimizi hayırsızsa hayra çevirsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…