Embriyo kalitesi ? :(

aylintk

süprizim, 2. meleğim geliyor...
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
274
11
68
Arkadaşlar cumartesi günü transferim oldu ve son 10 günlük heycanlı bekleyişim başladı 😊 yanlız bana transfer edilen embriyolar orta dereceydi diğer embriyolarımı da dondurmadılar kaliteli olmadığı için ... Tabi bu bende karamsarlık oluşturdu :( fikriniz nedir tecrübesi olan arkadaşlar ne düşünüyor? Doktorlar bişey söylemiyor çıldırcam :(

Arkadaşlar cumartesi günü transferim oldu ve son 10 günlük heycanlı bekleyişim başladı 😊 yanlız bana transfer edilen embriyolar orta dereceydi diğer embriyolarımı da dondurmadılar kaliteli olmadığı için ... Tabi bu bende karamsarlık oluşturdu :( fikriniz nedir tecrübesi olan arkadaşlar ne düşünüyor? Doktorlar bişey söylemiyor çıldırcam :(

Benim embriyolarım 1.kalite 5.gün embriyosuydu iki tane transfer edildi .Hatta doktorum kalitesine o kadar güveniyordu ki tek embriyo transferi yapmak istedi ben iki istedim ama ne oldu sonuç negatif.
Arkadşın birine 4 hücreli embiryo transfer edilmiş yani tutma ihtimali neredeyse sıfır ama şimdi 8 aylık hamile.

Sen de bunlarla zihnini meşgul edip sıkma canını . Allah isterse tutacaktır, rabbimin takdirini görelim neyler, inşallah güzel hayırlı sonuç alırsın.

canm öncelikle hayırlı olsun, umarım ii sonuclarla mutlulugunuz kat kat artar...
bence hiç karamsarlıga kapılma olmabildiğince rahat ol ve olumlu düşünmeye calış.
ewet embriyo kalitesi önemli fakat rabbim ol dedikten sonra olmayacak sey yok biliyorsun.
cok yüksek kalite embriyo transfer edilip tutmayanlar var, cok düşük kalitede tutanlar. o yüzden hiç sıkma canını...

Teşekkürler cevaplarınız için :) uf bu bekleme süresinde çok şey düşünüyorum işte zaman çok ya ondan :D o kadar ilaç iğne anasezi şu beklemek kadar zor gelmedi allahım tüm bekleyenlenlerin gönlündekini versin inşallah ...

Teşekkürler cevaplarınız için :) uf bu bekleme süresinde çok şey düşünüyorum işte zaman çok ya ondan :D o kadar ilaç iğne anasezi şu beklemek kadar zor gelmedi allahım tüm bekleyenlenlerin gönlündekini versin inşallah ...

canm sonuc ne oldu merak ettim

arkadaşın hamilelik takvimi var ne güzel pozitif sonuçlanmış..demekki allah ol derse orta kalite farketmyor oluyor..:nazar::nazar::49::49::49::49:

bende msj ı yazdıktan sonra farkettim:) cok sewindim.
tabiki öle yeterki rabbim ol desin gerisi bos. darısı bekleyen dileyen tüm arkadaslara ins...

arkadaşın hamilelik takvimi var ne güzel pozitif sonuçlanmış..demekki allah ol derse orta kalite farketmyor oluyor..:nazar::nazar::49::49::49::49:

bende msj ı yazdıktan sonra farkettim:) cok sewindim.
tabiki öle yeterki rabbim ol desin gerisi bos. darısı bekleyen dileyen tüm arkadaslara ins...

uzun süreden sonra baktım yazdıklarınızı yeni gördüm evet pozitif sonuçlandı allahım herkese nasip etsin bu duyguyu :) demekki orta ,, iyi farketmiyor rabbim ol deyince oluyor ... ilginize teşekkürler :)

uzun süreden sonra baktım yazdıklarınızı yeni gördüm evet pozitif sonuçlandı allahım herkese nasip etsin bu duyguyu :) demekki orta ,, iyi farketmiyor rabbim ol deyince oluyor ... ilginize teşekkürler :)
Canim cok once yazdigin yaziyi okudum da smdi bnm de dondurulmus embriyo transferim olucak ama cok kaliteli degil biri 4 bc biri 5 bc dediler.snn embriyo kaliten neydi hatirliomusun?

Merhaba bayanlar! Tedavi başlayanlara önce Allah yardemciniz olsun, başarılar,hayırlisinan ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Şimdi kendimin başımnan geçtiklerini anlatmak istiyorum. Yazılarım gercek ve raporlu. 2 ci deneme tüp bebek tedaviyımı nisan ayında başladım, yumurtam kalitesiz dedi ve işlem durduruldu. Tm anladım, yaş faktoru vs. İTRAZIM YOK.
Ama yumurta topladıktan sonra/ yumurta toplama tarihi 1.05.2018/ tetradox 5 günde sabah akşam kullandım/ 3-5 günnen sonra kasıklarımda, altımda şidetlı ağrılarım başlandı. Ateşim cıktı hep parol içtim. Bu konuda dk daniştim, hatta muayene bile yaptı. Geçer geçer dedi, ama ağrılarım cualdı . Bu sırada başka yerde muayene olmadım.
19.04 günü tüp bebeke ilgili başka doktora İstanbula gittim ve ayne zamanda ağrılarımnan bas ettım. Orda muayene oldum ve kan tahlilimi yaptı. Sonuç : mikrop kapmışım / raporum ve kan tahlilim var/.Güçlü 2 tane antibiotik ve antibiotik fitl verdi. Ağrılarım şidetlı, anlatamam. Acile gitmeye bile düşünüyorum. 4 katlanıp yatiyorum. Üzün lafın kısası alım derimnen kazandığım paramla doktorumnun sayesinde mikrop kaptım. Gittiğim doktorumun ismi Antalyada Ayla Üçkuyu. Kendisinede bügün tel.açtım:cevabı: oluyor, karşılaşiyoruz böyle durumlarla, normal dedi.
Bu olayımdı yaziyorum, sebebi dikatlı olmanızı ve benim başıma gelen başkasının başına gelmesin.
Sayın bayanlar! Motivasiyonlarınıza zarar vermek istemiyorum, bağışlayın benı. Size bol şanslar!!!

Back
X