Embriyo trabsferi hakkında bilgi

bana doktor fazla su içmediğim için birde serumla rahimime su doldurdular mesanem dolması içinki 2 kere işlem görmüş gibi oldum bol bol dua et canı bişeycik olmuyo

bende 3 şişe su içmiştim ona rağman msnem dolmamıştı...dr.serumla doldurmuştu benimkini de...

canım hiç korkacak bir şey yok.En basit işlem transfer.Hiç acı filan hissetmiyorsun.Ben yumurtalarım toplanırkende narkoz almadım.Lokal anestezi yaptırdım hiç bir şey de duymadım.Transferde hiç bir ilaç verilmedi direkt 10 dk içinde transferim yapıldı kalktım ayağa.Kendini strese sokma bu sefer vücutta kasılıyor.Ama emin ol transfer en kolay işlem yapıldıktan sen de göreceksin.

canım hiç korkulacak bişey yok bence bende senin gibi korkuyorum ama inşallah sonu güzel olur bebişlerimiz için herşeye katlanırız ya yeterki onlar gelsinler:emir_bebek:

ArkadaŞlar , transferdekı spekulumun muayenedekınden ne farkı var. BıldıĞım kadarı ıle rahım aĞzı bununla aÇılacak pekı aĞrı acı yÖnÜnden farklı mı

Arkadaşlar merhaba bende tüp bebek tedavisine başladım. Henüz başındayım ama transfer korkum var. ben muayenede bile zorlanıyorum, niyeyse geriliyorum, bu nedenle araştırdığıma göre spekulum falan takılıyormuş, neler yapılıyor zor oluyormu :(((((

özellikle benim gibi muayenede bile zorlananlar transferde ne yapt??Korkuyorum

merhaba canım ...sakın endişelenme asıl ozaman kasıldığın için canın yanabilir kendini rahat bırakırsan hissetmezsin....ben hiç birşey hissetmedim desem yeridir ben o anda bebişleri düşündüm o kadar güzel bir duyguki anlatamam kendini buna yoğunlaştırırsan zaten acı falan aklına bile gelmez unutmayalım ki önce bebişler biz anne adyıyız :)

yumurtalarım toplantı, Allaha şükür iyiyim.
evet şimdi sıra beni tedirgin yapan transfere geldi.

hayırlı olsun canım dediğim gibi strese gerek yok .....herşey yolunda gidecek ve ağrı falan çekmeyeceksin.....transfer tedavinin en güzel aşaması düşün bebişlerle buluşuyosun onlar artık seninle birlikteler ya bundan güzel bir duygu olabilirmi ben 15 ekimi iple çekiyorum tranferim var benim 2. olacak dondurulmuşlarla....

korkmana gerek yok normal muayne gibi oluyor
simdiden stres yapma

benim gibi korkanlara fayda olsun diye yazıyorum. Korkulacak hiç bir şey yokmuş vajinal muayeneden bile daha az can acıtıcı hatta acıtmayıcı. Hiç bir şey anlamıyorsunuz

Back
X