Embriyo transfer sonrası lekelenme ve erken gebelik testi

seymao

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2012
14
4
86
Bartın
Merhaba arkadaşlar 8 ekimde 5. Gün 2 adet embriyo transfer edildi. Test günüm 20 Ekim. 7 günüm yani dün çok az kahverengi leke geldi dr sorun yok ama 3 gün çok dikkat et dedi. Daha önce böyle bişi yaşayan oldumu? Lekeyi gördükten sonra test yapmak istedim yarın 9. Günüm acaba erken gebelik testi yapsam doğru sonuç çıkar mı

Merhaba arkadaşlar 8 ekimde 5. Gün 2 adet embriyo transfer edildi. Test günüm 20 Ekim. 7 günüm yani dün çok az kahverengi leke geldi dr sorun yok ama 3 gün çok dikkat et dedi. Daha önce böyle bişi yaşayan oldumu? Lekeyi gördükten sonra test yapmak istedim yarın 9. Günüm acaba erken gebelik testi yapsam doğru sonuç çıkar mı
Çıkabilir sabahtan test yapın

Merhaba benim de 9 ekime transferim oldu. Bgn 9. Günüm 8 ve 9da bende de lekelenmeler oldu. Siz test yaptiniz mi acaba?

Kizlar merhaba ben 3. Gun 2 adet embriyo transferi oldum sali günü test günüm. Ben transferden sonra 5. Gun yaptığım fitil akıntıyla fazlası geri gdiginde böyle pembemsi damarlı bi akıntı oldu ve kesildi daha sonra Bugun 8. Güne kadar bi sıkıntı yok tu sabah bu defada peçeteye kahverengi azbi leke gelmişti şimdi çok korkuyorum ben gittikçe adet Olcam açılıyor muyum. Yoksa bu yerleşme kanaması denilen şey mi 3 4 gün aralıklarla ması normal mi

Kizlar merhaba ben 3. Gun 2 adet embriyo transferi oldum sali günü test günüm. Ben transferden sonra 5. Gun yaptığım fitil akıntıyla fazlası geri gdiginde böyle pembemsi damarlı bi akıntı oldu ve kesildi daha sonra Bugun 8. Güne kadar bi sıkıntı yok tu sabah bu defada peçeteye kahverengi azbi leke gelmişti şimdi çok korkuyorum ben gittikçe adet Olcam açılıyor muyum. Yoksa bu yerleşme kanaması denilen şey mi 3 4 gün aralıklarla ması normal mi
Test yapmassan bilemessin. Yerleşme olması da olası.

Yerleşmeyse çıkar test doğru ise kan verin mutlaka çıkar. Testle uğraşmak istemezsen.
Kan eşim şimdi vermeme izin vermez erken diye ama evde test alıp denemekten korkuyorum. Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin

Merhabalar birşey sormak istiyorum 2 adet embriyo transferi yapıldı demişsiniz.27 yaşında görünüyorsunuz dogruysa..Benim tedavi gördüğüm klinik 35 yaş altına tek embriyo transfer edilebiliyor fazlası yasal değil dedi..Nerede tedavi görüyorsunuz acaba, kafam karıştı bu konu da benim🤔

Kan eşim şimdi vermeme izin vermez erken diye ama evde test alıp denemekten korkuyorum. Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin
Kanama olmasa neyse ama kanaman var soğukkanlı durmak zor stres olursun. Bence ver. Kanama durumlarında erken geç düşünmemek lazım sürekli acaba ne kanaması dersin

Merhabalar birşey sormak istiyorum 2 adet embriyo transferi yapıldı demişsiniz.27 yaşında görünüyorsunuz dogruysa..Benim tedavi gördüğüm klinik 35 yaş altına tek embriyo transfer edilebiliyor fazlası yasal değil dedi..Nerede tedavi görüyorsunuz acaba, kafam karıştı bu konu da benim🤔
Benim bu ilk tedavim değil sizin ilk tedaviyse onda dolayı tek olabilir

Ben 27 yaşında başladım 2019 da tedaviye.hep 2 embriyo transfer oldum. Bı kere ikiz tuttu ama düştü. Diğerlerinde tek tuttu.

Biraz doktorun insiyatifine kalmış evet normalde 35 yaş altı tek transferdir yasal olan ama 2 tane koysa gelip içinize mi bakacaklar kimse bilemez

Merhaba, benim transferimin 9. Günü bugün kahve lekem geldi.
Çok korktum dr aradım normal dedi. Siz ne yaptınız test yaptınız mı test günüm salı günü yani daha 3 gün var hafta sonuna da girdik kan testi veremem.
Benim adet öncesi de bu tarz leke gelir o yüzden korkuyorum açıkçası ilk tüp denemem

Sonucunuz ne Merak ettim bende de aynı durum var

Back
X