Embriyo transferi ile ilgili bir soru :(

aSeL_k

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
2.185
17
358
Merhaba Arkadaşlar ;
Ben ilk denememi 1,5 yıl önce yaptım . sonuç negatif . 12 yıllık evliyim , 30 yaşındayım . Kısmet olursa Temmuzda 2. denememe başlayacağım . Benim gibi tedavisi devam eden arkadaşlar sormak isterim , bu sefer 2 tane yerleşirirler mi bana acaba ? böyle bir şansım olur mu sizce

mrb canım yeni kanuna göre 2 tane transfer etmeleri için ya üçüncü denemen olması şart yada 35 yaş üstü olman lazım,ama şöylede bi durum var yineden doktorunun elinde birazcık isteyen fazla transfer yapabiliyo canım.

ne çok isterim 2 tane transfer yapılmasını . Bir tanesi ile şansım az gibi geliyor . Tabi tutcak olan 1 tane ile de tutuyor ama 1. denemem de çok talihsizlikler yaşadım , bir de sonrasında bazı hastalıklarım çıktı , onun için uzun ara vermek durumunda kaldım . onun için 2 tane trasfer yapılmasını çok istiyorum gerçekten

Walla cnm bu durum Dr unun elin de Aslın da fakat ozel de yaptırıyorsun tüp bebek Dr lari yardım çi oluyor bu konu da

Walla cnm bu durum Dr unun elin de Aslın da fakat ozel de yaptırıyorsun tüp bebek Dr lari yardım çi oluyor bu konu da

canım özelde yaptıracağım evet . ilk denemem de özelde olmuştu ama doktorum kesinlikle olmaz koyamam demişti

tedavin hayırlı olsun rakadaşım.. malesef 2 tane embriyo koymuyorlar yasa gereği 35 yaşından aşağı olan ve deneme sayısına bakıyorlar. yani sen 2. deneme olduğu için ve yaşın 30 yaş olduğu için koymazlar; ama bazı merkezler tolere edebildiğini duymuştum. dr.unla konuş kabul ederse olabilir yani...

Aslına bakarsan olacak olan 1 tane de bile olabilir ama sanki iki tane olunca insana daha çok tutacakmış gibi geliyor . Rabbim kimseye aratmasın ...

Aslına bakarsan olacak olan 1 tane de bile olabilir ama sanki iki tane olunca insana daha çok tutacakmış gibi geliyor . Rabbim kimseye aratmasın ...

Canım benimde 2 gün önce transferim oldu.
29 yaşındayım ve ilk tüp bebeğim.
Dr 2 tane yerleştirdi ama sakın iki tane koyulduğunu söylemeyin dedi.
Yani anlıycan el altından yapan yapıyor.
Dr da kendini tabiki riske atmak istemiyor. İki tana koyarsa tutma olasılığı biraz daha fazla oluyor.
Yani anlıycan iki tarafında işine geliyor

ben özelde yaptırmıştım 2 embriyo transfer etmişlerdi
sizde özelde yaptıracakmışsınız ne yani hem ilaçları kendin karşıla hem merkeze para öde birde tek embriyo iyi valla

valla aynen öyle canım hep parayı bayıl hem de tek koysunlar . Zaten maddi manevi yıpranıyoruz bir de tek transfer yasası tamamen yıkıyor . ben ikinci deneme için 2 yıla yakın bekledim para biriktirdim . hiç kolay değil gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…