Embriyo transferi sonra belirtiler

Ben hiç belirti yaşamadım ama senin gibi umutsuz değildim sadece dinlen belirtiyle olacak iş değil rabbim nasip edecek moralini yüksek tut meryem süresini dinle oku

Kizlar bir negatif deneme sonrası anladım ki herşey önce Allah sonra bizim elimizde bugün gelmişsin daha eve biraz motiveli ol kaşık ağrısı çok normal zaten o kadar hormon aliu9ruz vücut bi yerden tepki veriyor işte. Umutsuz olmayın ilk günden beri oldu ben hamileyim diyin kendinizi kaptırmadan buna inanın. Herşeyin başı moral inanmak . Bana inanın..

Transferin 2. Günü kusmalarım başlamıştı onun dışında bir belirtim olmadı hatta sürekli kustugum için kasıklarımda baskı çok fazla oldu bu yüzden tutacağına dair umudum yoktu hamilelik belirtileri testte öğrendikten sonra çıktı ortaya göğüs hassasiyeti filan 2. Aydan sonra oldu

Transferin ikinci günü mi kusmalar başladı.tek transfer mi iki mi sizin kaçıncı gün embriyosuydu?kanda ilk kaç çıktı değeriniz

Taze olarak tek transfer yapıldı 5.gün embriyosu ilk 47 çıktı test gününde
Nasil yani yransferden sonra hemem kusmalarinizmi basladi cok garip ben 2buvuk aylik oken basladi ve bira azaldi 11+0 hamileyimm kizlar sakin stres yapmayin ben 9 gun belirtim yok die hickira hickira aglamistim kan verdimm ve mucizemi ogrendim belorti arar iseni piskoajiniz bozulur

Bana dondurulmuş blast transferi yapıldı. Ben de çok kendimi dinliyordum ama transferden sonra herhangi bir belirti olmadı. Hatta transferin 7. gününde adet kanaması gibi büyük bir kanama yaşadım, moralim bozuldu tabi. Doktorum 10.güne kadar ilaçlarıma aynen devam etmemi söyledi. Kanama adet kanaması gibi devam etmedi ertesi gün kesildi. Test için gideceğim gün iştahımın açıldığını fark ettim sadece, o da kullandığımız hormonlardan olabilir diye düşündüm.

Evet malesef 2. Gün kusmaya başladım bulantıdan ziyade özellikle gece kalktığımda en az iki kez çıkarıyordum 3.5 ay olana kadar böyle devam etti sonra durdu çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…