Allah razı olsun canım kendimi dinliyorum elimde olmadan , haklısınBen hiç belirti yaşamadım ama senin gibi umutsuz değildim sadece dinlen belirtiyle olacak iş değil rabbim nasip edecek moralini yüksek tut meryem süresini dinle oku
Rabbim kucağını boş bırakmasın yüzünü güldürsün inşBugün transfer oldum korkuyorum adet olacağım diye kasıklarım ağrıyor
Amin inşallah canımRabbim kucağını boş bırakmasın yüzünü güldürsün inş
Transferin ikinci günü mi kusmalar başladı.tek transfer mi iki mi sizin kaçıncı gün embriyosuydu?kanda ilk kaç çıktı değerinizTransferin 2. Günü kusmalarım başlamıştı onun dışında bir belirtim olmadı hatta sürekli kustugum için kasıklarımda baskı çok fazla oldu bu yüzden tutacağına dair umudum yoktu hamilelik belirtileri testte öğrendikten sonra çıktı ortaya göğüs hassasiyeti filan 2. Aydan sonra oldu
Taze olarak tek transfer yapıldı 5.gün embriyosu ilk 47 çıktı test günündeTransferin ikinci günü mi kusmalar başladı.tek transfer mi iki mi sizin kaçıncı gün embriyosuydu?kanda ilk kaç çıktı değeriniz
Talim mrb oncelikleri ben 3 aylik oldum hala tam bi belirti yasamiyorum gogius hassasiyetim yeni basladi yanii stres yapmayin derimBugün 5. Günüm hiç belirtim yok göğüste bile, sıfır belirti tutmadı mı acaba
Nasil yani yransferden sonra hemem kusmalarinizmi basladi cok garip ben 2buvuk aylik oken basladi ve bira azaldi 11+0 hamileyimm kizlar sakin stres yapmayin ben 9 gun belirtim yok die hickira hickira aglamistim kan verdimm ve mucizemi ogrendim belorti arar iseni piskoajiniz bozulurTaze olarak tek transfer yapıldı 5.gün embriyosu ilk 47 çıktı test gününde
Nasil yani yransferden sonra hemem kusmalarinizmi basladi cok garip ben 2buvuk aylik oken basladi ve bira azaldi 11+0 hamileyimm kizlar sakin stres yapmayin ben 9 gun belirtim yok die hickira hickira aglamistim kan verdimm ve mucizemi ogrendim belorti arar iseni piskoajiniz bozulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?