Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçınca gün embriyosuMerhaba embriyo transferi sonrası 10.gün önce evde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı . Daha sonra kan verdim 80.1 çıktı değer sizce nasıl ?
10.günde 80 çıktığına göre 3.gün embriyosuydu heralde gayet güzek doktorlar 50 ve üzerini güzel buluyo tebrik ederim güle güle büyüt sağlıkla doğsun inşallahMerhaba embriyo transferi sonrası 10.gün önce evde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı . Daha sonra kan verdim 80.1 çıktı değer sizce nasıl ?
5.gün embriyosu dondurulmuş embriyoKaçınca gün embriyosu
5.gün embriyosu dondurulmuş embriyo10.günde 80 çıktığına göre 3.gün embriyosuydu heralde gayet güzek doktorlar 50 ve üzerini güzel buluyo tebrik ederim güle güle büyüt sağlıkla doğsun inşallah![]()
Az mı acaba değer5.gün embriyosu dondurulmuş embriyo
Degeriniz iyi onemli olan 2 gunde 1 en az %60 artmasi hayirli olsun tebriklerAz mı acaba değer
12.gün ve 14.gün değerleriniz önemli. Önemli olan 2günde bir artışınız. Aşırı düşük bir değer değil inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızAz mı acaba değer
Hayır hayır kesinlikleAz mı acaba değer
Çok teşekkürler bakalım yarın tekrar kan vereceğim .Hayır hayır kesinliklesevinmelisin için rahat olsun degeri 30/40 la bile öğrenen var 50 ve üzerini doktorlar çok beğeniyo
![]()
Korkmana gerek yok benımde 5.gün dü 9.gün kan verdim 90 cıkmıstı sonra da epey yukseldi erken test yapıldı ıcın öyle çıkması normalMerhaba embriyo transferi sonrası 10.gün önce evde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı . Daha sonra kan verdim 80.1 çıktı değer sizce nasıl ?
Suan nasıl gidiyor gebeliğiniz üzerinden zaman geçmişMerhaba embriyo transferi sonrası 10.gün önce evde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı . Daha sonra kan verdim 80.1 çıktı değer sizce nasıl ?