• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo transferi sonrası b-hcg değerlerimiz

5. Gün Embriyo transferi sonrası b-hcg değerlerim
12.gün 210
14.gün 760 çıktı
Çift embriyo transferi yaptılar acaba artışın gazla olması ikiz olduğuna mı işaret ?
Tecrübesi olan var mı arkadaşlar
Canım inşallah ikizdir ama belli olmuyor.. Beta değerine bakarak söylemesi çok yanlış olur çünkü benim de ilk baktığım beta çok yüksekti artış da iki kattan fazlaydı tek bebeğim var 😍 Ama tabi şimdi size 2 tane embriyo transfer edilmiş o da ihtimali artırıyor ayyy inşallah iki tane bebek vardır ama ne olursa olsun önce sağlıklı olsun ikiz ya da tek Rabbim size bağışlasın gözünüz aydın 😘

Artış gayet iyi maşallah.
Insallah Benim ilk gunlerde adet gibi kanamam oldu Iki gun surdu cok korktum ama 4 gun boyunca duzenli artmaya devam etti doktor sknti yok artis guzel dedi ama Ben hala korkuyorum . Cunku resmen adet oldum . Beta hcg degerlerimle birlikte progesteran seviyemde artiyordu kimyasal gebelik dusuk vs boyle Artis olmuyor deilmi

Insallah Benim ilk gunlerde adet gibi kanamam oldu Iki gun surdu cok korktum ama 4 gun boyunca duzenli artmaya devam etti doktor sknti yok artis guzel dedi ama Ben hala korkuyorum . Cunku resmen adet oldum . Beta hcg degerlerimle birlikte progesteran seviyemde artiyordu kimyasal gebelik dusuk vs boyle Artis olmuyor deilmi
Kimyasalda artış böyle olmaz. Düşükte de artış olduktan sonra kanama başlar, değer düşer. Sizinki tam tersi olmuş. Progesteron igneniz yok mu?

Arkadaşlar merhaba benim 5. Gün embriyosu bugün 10. Günüm tahlil yaptırdım beta 48 çıktı doktorum oldu bu iş hayırlı olsun falan diyor da değer düşük değil mi yasaklardan dolayı da ikinci testi pazartesi yapıcaz 🤷‍♀️

Arkadaşlar merhaba benim 5. Gün embriyosu bugün 10. Günüm tahlil yaptırdım beta 48 çıktı doktorum oldu bu iş hayırlı olsun falan diyor da değer düşük değil mi yasaklardan dolayı da ikinci testi pazartesi yapıcaz 🤷‍♀️
Önemli olan artis olması canimm her kanda iki kat artışı görürsen sıkıntı yok.
Hayırlı olsun 🌺

Önemli olan artis olması canimm her kanda iki kat artışı görürsen sıkıntı yok.
Hayırlı olsun 🌺
Teşekkür ederim 🙏🙏 günaşırı test yapılamayacak ona canım sıkıldı pazartesi çıkan sonuca çarşamba yaptırıp tam iki katı mı baksak daha net olacak bu durumda 😊

Benim 12.gün 88
14.gün 136
16.gün 302
18.gün 466 iki kat gitmiyor ne anlama gelir bu😞

Merhabalar benim de değerim yavaş ilerliyor
5. Gün embriosu transfer edildi 12. Gün beta değerim,
285
114
272
278
Doktor Çarşamba gününe tekrar kan istedi neden yavaş ilerliyor olabilir ?

Merhabalar benim de değerim yavaş ilerliyor
5. Gün embriosu transfer edildi 12. Gün beta değerim,
285
114
272
278
Doktor Çarşamba gününe tekrar kan istedi neden yavaş ilerliyor olabilir ?
Bu değerler 2günde bir mi? İl başta 285 çıkıp sonra düştü mü?

12. Gün 285
16. Gün 114
17. Gün 272
19. Gün 278
İkinci kan verdiğimde düşük çıktı ertesi gün tekrar çıkış oldu
Farklı bir durum olmuş. Çift embriyo muydu? Benim de artışlar az doktorum embriyonun biri sağlıksızsa diğerini ediliyor olabilir demişti.ya da ikisi de sağlıksız😞

Farklı bir durum olmuş. Çift embriyo muydu? Benim de artışlar az doktorum embriyonun biri sağlıksızsa diğerini ediliyor olabilir demişti.ya da ikisi de sağlıksız😞
Beklemek çok zor gün. Yok canım tek 5. Gün embriosu. Hakkımızda hayırlısı inşallah iyi sonuçlar alırsın, ne zâmân belli olcak

Beklemek çok zor gün. Yok canım tek 5. Gün embriosu. Hakkımızda hayırlısı inşallah iyi sonuçlar alırsın, ne zâmân belli olcak
İnşallah sen de güzel sonuçlar alırsın. Rabbim nasip etti mi hiç değerler önemsiz. Ben cumartesi kontrole gidicem inşallah o zaman belli olcak

Benimde
11.gun 28
14.gun 82
artis nasil sizce kizlar doktor bi daha istemedi haftaya gel keseye bakalim dedi anlamadim degerler dusuk kese gorunur mu ki

Back
X