• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo transferi sonrası baş ağrısı

Aybigili

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2022
5
0
1
38
Herkese merhabalar... Bugün transferimin 5.gunu ve şiddetli baş ağrısı yaşıyorum(not: ben regl öncesi hep yaşardım) adet mi olacağım yoksa normal mi bu baş ağrısı beni çok tedirgin ediyor! İlk deneyimim daha önceden deneyimleyen anneler bilgi verebilirmi:(

Herkese merhabalar... Bugün transferimin 5.gunu ve şiddetli baş ağrısı yaşıyorum(not: ben regl öncesi hep yaşardım) adet mi olacağım yoksa normal mi bu baş ağrısı beni çok tedirgin ediyor! İlk deneyimim daha önceden deneyimleyen anneler bilgi verebilirmi:KK43:
Anne olamadım kısa sürdü ama transferin 3 yada 4. günü baş ağrım olmuştu yani regl belirtisi olmayabilir

Anne olamadım kısa sürdü ama transferin 3 yada 4. günü baş ağrım olmuştu yani regl belirtisi olmayabilir
İnşallah değildir... Doktorum progestoron ve Estradiol değerlerini istedi daha dün onlarda yüksek çıktı 60 çıktı progestoron e2 de 900 acaba hormonel mi diye düşünüyorum ama düşünmeden edemiyorum.

İnşallah değildir... Doktorum progestoron ve Estradiol değerlerini istedi daha dün onlarda yüksek çıktı 60 çıktı progestoron e2 de 900 acaba hormonel mi diye düşünüyorum ama düşünmeden edemiyorum.
Taze transfer mı oldunuz ben dondurulmuş olmuştum 2 buçuk ay falan rahim dinlendirme olmuştu eğer taze ise ve değerler yüksekse bu konuda bilgim yok maalesef

Taze transfer mı oldunuz ben dondurulmuş olmuştum 2 buçuk ay falan rahim dinlendirme olmuştu eğer taze ise ve değerler yüksekse bu konuda bilgim yok maalesef
Evet taze transfer oldum 3. Günlük ve 8 hücreli empriyom transfer edildi... Rabbim sizede insallah evladinizi kucağınıza almayı nasip etsin... Benim ilk denemem ve hiç bu kadar zor bir süreç olacağını düşünmemiştim ... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Evet taze transfer oldum 3. Günlük ve 8 hücreli empriyom transfer edildi... Rabbim sizede insallah evladinizi kucağınıza almayı nasip etsin... Benim ilk denemem ve hiç bu kadar zor bir süreç olacağını düşünmemiştim ... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin cümlemize nasip etsin benimde embriyolarım genetiğe gitti ilkinin kalbi durdu her şey çok güzel ilerlerken o yüzden evet çok zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba benim de transferimin 5.gunu baslayan ve dun yani 6.gunu de devam eden bir bas agrim var hatta suan uyandigimda bile tam gecmis sayilmaz. Gunde 1 adet parol haric bir sey icemedigim icin de gecmiyor. Normalde ayni sizin dediginiz gibi adetten onceki gun olur bu da beni endiselendirdi. Sizin nasil oldu nasil gecti ya da doktorunuza sordunuz mu?

Herkese merhabalar... Bugün transferimin 5.gunu ve şiddetli baş ağrısı yaşıyorum(not: ben regl öncesi hep yaşardım) adet mi olacağım yoksa normal mi bu baş ağrısı beni çok tedirgin ediyor! İlk deneyimim daha önceden deneyimleyen anneler bilgi verebilirmi:KK43:
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba bende aynı surecteyim merak ettim

Sonucunuz ne oldu acaba? şuan aynı durumdayiz baş ağrısı yaşıyorum her regl öncesi yaşadığım gibi transferin 7. Gunudeim

Kimse cevap vermemiş..bende aynı durumdayım transferin 5.günü başladı şiddetli baş ağrısı 6.gün bu saat hala devam ediyor.çok moralim bozuk

Back
X