Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne olamadım kısa sürdü ama transferin 3 yada 4. günü baş ağrım olmuştu yani regl belirtisi olmayabilirHerkese merhabalar... Bugün transferimin 5.gunu ve şiddetli baş ağrısı yaşıyorum(not: ben regl öncesi hep yaşardım) adet mi olacağım yoksa normal mi bu baş ağrısı beni çok tedirgin ediyor! İlk deneyimim daha önceden deneyimleyen anneler bilgi verebilirmi![]()
İnşallah değildir... Doktorum progestoron ve Estradiol değerlerini istedi daha dün onlarda yüksek çıktı 60 çıktı progestoron e2 de 900 acaba hormonel mi diye düşünüyorum ama düşünmeden edemiyorum.Anne olamadım kısa sürdü ama transferin 3 yada 4. günü baş ağrım olmuştu yani regl belirtisi olmayabilir
Taze transfer mı oldunuz ben dondurulmuş olmuştum 2 buçuk ay falan rahim dinlendirme olmuştu eğer taze ise ve değerler yüksekse bu konuda bilgim yok maalesefİnşallah değildir... Doktorum progestoron ve Estradiol değerlerini istedi daha dün onlarda yüksek çıktı 60 çıktı progestoron e2 de 900 acaba hormonel mi diye düşünüyorum ama düşünmeden edemiyorum.
Evet taze transfer oldum 3. Günlük ve 8 hücreli empriyom transfer edildi... Rabbim sizede insallah evladinizi kucağınıza almayı nasip etsin... Benim ilk denemem ve hiç bu kadar zor bir süreç olacağını düşünmemiştim ... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahTaze transfer mı oldunuz ben dondurulmuş olmuştum 2 buçuk ay falan rahim dinlendirme olmuştu eğer taze ise ve değerler yüksekse bu konuda bilgim yok maalesef
Amin cümlemize nasip etsin benimde embriyolarım genetiğe gitti ilkinin kalbi durdu her şey çok güzel ilerlerken o yüzden evet çok zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsunEvet taze transfer oldum 3. Günlük ve 8 hücreli empriyom transfer edildi... Rabbim sizede insallah evladinizi kucağınıza almayı nasip etsin... Benim ilk denemem ve hiç bu kadar zor bir süreç olacağını düşünmemiştim ... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah aminnnAmin cümlemize nasip etsin benimde embriyolarım genetiğe gitti ilkinin kalbi durdu her şey çok güzel ilerlerken o yüzden evet çok zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba bende aynı surecteyim merak ettimHerkese merhabalar... Bugün transferimin 5.gunu ve şiddetli baş ağrısı yaşıyorum(not: ben regl öncesi hep yaşardım) adet mi olacağım yoksa normal mi bu baş ağrısı beni çok tedirgin ediyor! İlk deneyimim daha önceden deneyimleyen anneler bilgi verebilirmi![]()
Sonucunuz ne oldu acaba? şuan aynı durumdayiz baş ağrısı yaşıyorum her regl öncesi yaşadığım gibi transferin 7. GunudeimHerkese merhabalar... Bugün transferimin 5.gunu ve şiddetli baş ağrısı yaşıyorum(not: ben regl öncesi hep yaşardım) adet mi olacağım yoksa normal mi bu baş ağrısı beni çok tedirgin ediyor! İlk deneyimim daha önceden deneyimleyen anneler bilgi verebilirmi![]()
Test yaptin miSonucunuz ne oldu acaba? şuan aynı durumdayiz baş ağrısı yaşıyorum her regl öncesi yaşadığım gibi transferin 7. Gunudeim
PozitifTest yaptin mi