Embriyo transferi sonrası ilaçlar

Sezsnk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
224
75
98
Merhaba arkadaşlar embriyo transferi sonrası hangi ilaçları kullandınız?

Bende yarın sabah gidicem kan tahlili için haftaya olacak inşallah 19 haziran büyük ihtimalle

İlk transferim 3. Gün taze embriyoydu, mayıs ayında oldu ama gebelik gerçekleşmedi.2. Transferim 6. Gün dondurulmuş blastosist embriyosu bir bu ayın sonunda transfer edilecek.
Hayırlı olsun bende bugün gittim kan tahlili verdim iyi çıktı ilaç verdi Dr 5 tane 19 haziran da transfer olacak

Hayırlı olsun bende bugün gittim kan tahlili verdim iyi çıktı ilaç verdi Dr 5 tane 19 haziran da transfer olacak
Sana da hayırlı olsun canım, ben de 17 Haziran kontrole gideceğim sanırım tahliller yapılıp transfer gününe karar verilecek.

Estrofem 10. Haftaya kadar. Progestan igne gerek gordugu kadar progestan fitil 12. Haftaya kadar. Deltacortil bi kutu bitine kadar , Cleksan 1 yil ( benim faktor5 im var) ecoprin 1 yil ayrica vitaminler.

Arkadaslar merhabalar öncelıkle tüm tüp bebek aşamasında anne olmayı bekleyen anne adayları hepımız hakkında hayırlısı olsun allah kucağımızı doldursun bır sorum olacak transferden sonra neler hıssettınız benım ıkıncı günüm

doktorumun bana verdıgı ılaclar estrofem sabah öğle ve akşam
Crınone sabah akşam
Prenatal life günde 1 tane
Coraspin günde 1 tane ıgne yok sizde farklı ılaclarda var neden

Back
X