Embriyo transferi sonrası ilaçlar

2. Transferim ilkinde az su içtiğim için iğne yaptılar çabuk su aşağı insin diye.bu sefer su içtim çok daha kolay ve kısa sürdü.1 saat önceden 1 1.5 litre içmelisin
Selam bende 16.00 da transferimi oldum.geri sayım başladı yine hepimizin gönlünce olsun
Spekulum takılırken aciyor mu ve kaç dakika sürüyor transfer?

Spekulum takılırken aciyor mu ve kaç dakika sürüyor transfer?
Acımadı cnm gerçekten hiç acımıyor ama sdc ortamın psikolojisi ilaçların duygusallığı fln etkiliyor bizi,çok kısa sürdü 15 dk sonra odamdaydım,spekulum 5dk takılı kalmıştır baya kısa sürüyor,rahat ol derin derin nefes al ver ben transfer yaparlarken öyle yaptım.

arkadadlsr lutfen bilen yanitlayabilirmi transferimin 7. Gunu bugun beta degerim 10 cikti progesteron testi de yaptirdim bebegin tutunmasina yardimci olan hormonum 6.38 cikti sanirim dusuk degilmi doktoruma sordum simdi biseu yapmaya gerek yok dedi ama ben sabah aksam jel kullaniyorum sadece ve sanirim az geliyor elimde progesteron ampul ve proluton depot ampul var bunlardan birini kafama gore kullansam sikinti olurmu acaba ya progesteronun fazlasi zarar degil diye okudum yaptiran varsa acil yazabilirmisiniz transfer oldugum gun jel yerine 2 tane ampul olarak vurulmustu simdi yine vurdurmalimiyim bu degere gore sizce tesekkurler

arkadadlsr lutfen bilen yanitlayabilirmi transferimin 7. Gunu bugun beta degerim 10 cikti progesteron testi de yaptirdim bebegin tutunmasina yardimci olan hormonum 6.38 cikti sanirim dusuk degilmi doktoruma sordum simdi biseu yapmaya gerek yok dedi ama ben sabah aksam jel kullaniyorum sadece ve sanirim az geliyor elimde progesteron ampul ve proluton depot ampul var bunlardan birini kafama gore kullansam sikinti olurmu acaba ya progesteronun fazlasi zarar degil diye okudum yaptiran varsa acil yazabilirmisiniz transfer oldugum gun jel yerine 2 tane ampul olarak vurulmustu simdi yine vurdurmalimiyim bu degere gore sizce tesekkurler
Doktorunuzun soylediklerine gore hareket edin

Progestan kapsul
Progestan iğne
Prednol
Folik asit
Estrofem(kalp atışından sonra bıraktım )
Coraspin
Oksapar (kan civitici)

Canım cinsiyetini öğrendin mi bebisin?
Ben dün transfer oldum..
Kullandığım ilaçlar..
Coraspin
Protestan fitil
Estrofem günde 3 kez
Progestan iğne 5 günlük
Folik asit..

Herkesin ilaçları aynı gibi...
Ben fitili anlamadım ama yardımcı olursanız sevinirim.. küçük bir fitil ve rahime kadar ilerlemiyor sonuçta vajinada kalıyordur geçen yıl kullandığım uzun jel di o iyidi.. bu yıl böyle verdiler anlamadım...

Canım cinsiyetini öğrendin mi bebisin?
Ben dün transfer oldum..
Kullandığım ilaçlar..
Coraspin
Protestan fitil
Estrofem günde 3 kez
Progestan iğne 5 günlük
Folik asit..

Herkesin ilaçları aynı gibi...
Ben fitili anlamadım ama yardımcı olursanız sevinirim.. küçük bir fitil ve rahime kadar ilerlemiyor sonuçta vajinada kalıyordur geçen yıl kullandığım uzun jel di o iyidi.. bu yıl böyle verdiler anlamadım...
Yaa oldun mu transferi ne guzel çok sevindim
İnsAllah güzel haberler alırsın 😍
Bende ögrendim canım cinsiyetlerini iki tane oğluşum olacak çok şükür 🙏
Canım fitil için o kadar zorlamana gerek yok yitebildiğin kadar yap
Fitili verdikten sonra 15-20 dk uzan sırt üstü
Akmasida önemli değil alacağını aliyordur vücut
İnsAllah haber ver güzel sonucunu alınca 🙏

Yaa oldun mu transferi ne guzel çok sevindim
İnsAllah güzel haberler alırsın 😍
Bende ögrendim canım cinsiyetlerini iki tane oğluşum olacak çok şükür 🙏
Canım fitil için o kadar zorlamana gerek yok yitebildiğin kadar yap
Fitili verdikten sonra 15-20 dk uzan sırt üstü
Akmasida önemli değil alacağını aliyordur vücut
İnsAllah haber ver güzel sonucunu alınca 🙏

Ayyy çok sevindim iki tane demek hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin allahım inşallah..
Benim için de dua eder misin canım inşallah tutunur miniklerim bugün 2. Gün...

Ayyy çok sevindim iki tane demek hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin allahım inşallah..
Benim için de dua eder misin canım inşallah tutunur miniklerim bugün 2. Gün...
Amiin canım insAllah
Tek transferden tek yumurta ikizleri oldu 😍
Dualarimdasin canım her zaman insAllah hayırlısıyla güzel sonuçlar almani nasıp etsin Rabbim
Bu sefer olacak ben inanıyorum
Kuzun hiç bırakmasin seni insAllah
Önce karnında sonrada kucaginda büyüt insAllah minik kuzunu 🙏😘

Amiin canım insAllah
Tek transferden tek yumurta ikizleri oldu 😍
Dualarimdasin canım her zaman insAllah hayırlısıyla güzel sonuçlar almani nasıp etsin Rabbim
Bu sefer olacak ben inanıyorum
Kuzun hiç bırakmasin seni insAllah
Önce karnında sonrada kucaginda büyüt insAllah minik kuzunu 🙏😘
Amin amin inşallah hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin allahım inşallah.. minik mucizelerin olmuş şükürler olsun allaha tek yumurta ikizi yani birbirine benzeyecekler çok sevindim senin adına çok şükür bin şükür... Rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmasın canım.. bol bol dua et banada..

Merhaba,ne zamandır tiroid hastasısınız?Ben yaklaşık 10 yıldır Haşimato hastasıyım.Tsh değerim ilk transferimde 2.55’di.Bu hafta tekrar test yaptıracağım.Doktorunuz tiroid ve tüp bebek ile ilgili farklı bilgiler verdi mi?
merhaba, ben de 10 yıldır haşimatoluyum, düzenli ilaç kullanıyorum ve transfer öncesi 1,17 çıkmıştı tsh, bugün test günümdü beta bakılırken tsh da istedim ve 5,22 çıktı şoktayım. 12 günde 1den 5e yükselmiş...

Bunlar da benim ilaçlarım kızlar karnımın bi bölgesi mosmor kullandığınız bir merhem jel falan var mı iğne morlukları için

Eklentiler

• 34A87C8E-4C29-4DF9-BB62-B73FC098B24B.webp
    34A87C8E-4C29-4DF9-BB62-B73FC098B24B.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 577
merhaba, ben de 10 yıldır haşimatoluyum, düzenli ilaç kullanıyorum ve transfer öncesi 1,17 çıkmıştı tsh, bugün test günümdü beta bakılırken tsh da istedim ve 5,22 çıktı şoktayım. 12 günde 1den 5e yükselmiş...
Merhaba, ilk transferimde TSh değerim normaldi.Ancak negatif sonuç aldık.2. Transferimden 1 hafta önce ben de test istedim yükseldiğini hissetmiştim ve 9’a yakın bir değer çıktı buna rağmen doktorum sorun olmayacağını söyledi ve kalan son embriyoyu transfer etti sonuç itibariyle o da negatif oldu.Tsh mı sebep oldu yoksa başka bir sorun mu vardı bilmiyorum ama şimdi olsa doktorumu dinlemezdim.İnsan o an ilaçlar,iğneler derken sağlıklı düşünemiyor.Bir kaç doktordan teyit alın ve mutlaka endokrincinizle birlikte devam edin.

merhaba, transfer öncesi bir haftadayım. Kullandığım sadece iki ilaç var crinone jel ve estrofem başka kullanmıuorum. Daha önce ki transferimde çok daha fazla ilaç kullanmıştım. Çok endişeliyim😔

merhaba, transfer öncesi bir haftadayım. Kullandığım sadece iki ilaç var crinone jel ve estrofem başka kullanmıuorum. Daha önce ki transferimde çok daha fazla ilaç kullanmıştım. Çok endişeliyim😔
Hayırlı olsun tedavin inşallah kavuşursun bebeğine,hatırladığım kadarıyla bende ekstra coraspin ve folik asit kullanıyordum,transfer sonrası 4 günde 1 progestan iğne oluyordum kalçadan

Hayırlı olsun tedavin inşallah kavuşursun bebeğine,hatırladığım kadarıyla bende ekstra coraspin ve folik asit kullanıyordum,transfer sonrası 4 günde 1 progestan iğne oluyordum kalçadan
Sağolun🙏🏻 Daha önce bende progestan iğne başlamıştım bu sefer vermediler hayırlısı Allah büyüktür 🙏🏻

Back
X