• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

embriyo transferi sonrası...neden

nutella83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
169
3
118
Konya
embriyo transferi sonrası beni hiç kıpırdatmadan tam bi saat yatırdılar acaba bunun sebebi ne olabilir ..bilen varmı..

hayırlı olsun canım
bu rutin bir işlem transfer sonrası dinlenmen için bekletiyorlar,hemen ayağa kalkman sakıncalı olabilir
kafana takma yani,gelecek güzel günlerini düşün

Canim benimde bugun transferim gerceklesti ve yarim Saat dinlendikten sonra Eve gidebilicegimi soylediler.isallah hayirlisiyla tutarlar bebislerim :))

yok onu ilk denememde yapmışlardı merak ettim.şimdi tekrar başladım tedaviye ama transferde anestezi istedim.ilk denemede ilk 1 saat hiç kıpırdamadan yatırdılar ama şimdi anestezi ile olacak ya ister istemez kıpırdarım.

bende transferden sonra kıpırdaman yatıodum embriyolog Engin hocam geldi. benim kastığımı anladı elimden tuttu kaldırdı birden. yatmakla olsa 9 ay kaldırmayız filan dedi hatta. ben gülmeye bile korkuyodum güldürdü konuşturdu dediğim gibi çok rahatlattı. ama 2-3 saat yatmıştım ben hastanede hemen çıkmadım 1 saatlik yol vardı evimize. sonrasında evdede o gün yattım diğer günler yavaş hareketlerle evde dolanmıştım

Hayir canim cok rahattim kendimi nasil rahat hissediyorsam oyle yattim hatta kalktim tuvalete bile gittim.onemli olan kendini rahat hissetmen kasman degil

benim bu konuda bildiğim şu enbriyolar kimyasal bir sıvının içinde dölleniyor ve o sıvıyla transfer ediyor hemen hareklenip ayağa kalkıldığında bu sıvı ile enbriyoların geri gelmesini engellemek için hareketsiz yatırıyorlar.

benim merkezim 4 saat yatırıyor wc kalkmak bile yok sürgü uygulanıyor bunun için, hatta ben şehir dışına çıkacağım için transfer olduğum günlerde hep hastane yattım 1 gece

Hayir canim sonuc negatif oldu ilk denemde :(((( suan iki Gun oldu ikinci transferimi yapali isallah bu sefer tutar benim iki Tane bebislerim teyzeleri :))

Back
X