Embriyo transferi sonrası Ohss

Neslihan1905

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2016
53
10
88
34
Merhabalar arkadaşlar embriyo transferi sonrası oluşan ohss gebelik belirtisi midir ?
olusan ohss ile basedebiliriz şimdiden teşekkürler cevaplarınız icin ..

ohss yumurta toplama işleminden sonra olan birşey değilmi? ohss olan bir hastaya transfer yapılmaz zaten gebelik belirtisi olduğunu sanmıyorum, doktorunuzu arayın bence

Merhabalar arkadaşlar embriyo transferi sonrası oluşan ohss gebelik belirtisi midir ?
Ben öyleyim canım şuan. Embriyo transferinden bir hafta sonra ohss oldum ve betam 191 idi. Şuanda bedbaht haldeyim.

Ben öyleyim canım şuan. Embriyo transferinden bir hafta sonra ohss oldum ve betam 191 idi. Şuanda bedbaht haldeyim.
Aaa gözün Aydın canım oksapar ve yürüyüş bana cok iyi geldi şişkinliğin devam ediyor mu birde kanaman oldu mu bahseder misin bende hem kahverengi lekelenme hemde kırmızı kan geliyor tedirginim test olmadım daha

Kanamam oldu düşük sandım hatta ama çok şükür şuanda durdu kanamam
Şişkinliğim devam ediyor 4 kilo aldım. Ben yürüyemiyorum dik duramıyorum karnım geriliyor çok biraz ağır geçiriyorum ama inşallah hafifleyecek.

Şişkinliğim devam ediyor 4 kilo aldım. Ben yürüyemiyorum dik duramıyorum karnım geriliyor çok biraz ağır geçiriyorum ama inşallah hafifleyecek.
Cok sukur canım peki kanamaların hangi renkteydi

Son düzenleme:
Cok sukur canım peki kanamaların hangi renkteydi
Kanamam kırmızı renkteydi ama durdu.
Merhaba atlattinz mi bebeğiniz nasıl
merhabalar aldığım 6 kilonun 3ü gitti. Diğer üçü de biraz yavaş gidecek muhtemelen. Nispeten daha iyiyim. Dik durmaya başladım. Ağrılarım da daha az. 2.5 hafta oldu. Zor kısmı geçti sanıyorum ama tam toparlanmam 1 ayı bulacak.
Bebekler nasıl bilmiyoruz. Geçen hafta perşembe günü 2 kese gördük ama biri diğerine göre daha ufaktı haftaya kalp atımı ve kese durumu için kontrole gideceğiz.

Kanamam kırmızı renkteydi ama durdu.

merhabalar aldığım 6 kilonun 3ü gitti. Diğer üçü de biraz yavaş gidecek muhtemelen. Nispeten daha iyiyim. Dik durmaya başladım. Ağrılarım da daha az. 2.5 hafta oldu. Zor kısmı geçti sanıyorum ama tam toparlanmam 1 ayı bulacak.
Bebekler nasıl bilmiyoruz. Geçen hafta perşembe günü 2 kese gördük ama biri diğerine göre daha ufaktı haftaya kalp atımı ve kese durumu için kontrole gideceğiz.
Merhabalar şuan ne durumdasınız bende 141 çıktı sonucum transferin 11.Günündeyiö ohss oldum sanırsam büyük ihtimal karnım çok kötü ve ölecek gibi hissediyorum kendimi

Selamlaaar 🙋‍♀️
benim şişkinliğim transfer öncesi de vardı hatta transfer sırasında hemşire neden bu kadar şiş olduğumu sordu. Ben ilaçlara bağlı diye aklıma bişey getirmedim. Şuan 6. Günü transferden sonra. Eğer gebelik belirtisi ise çok sevinicem 😀 herhangi bir kanamam yok henüz

merhaba. bende transferden 4. gun sonra ohss oldum suan 10. gunum ve gebeligimde pozitif. dr orta duzey dedi ama benimde ayni sizin gibi karnim cok gergin oldugu icin dik duramiyorum yururken zorlaniyorum. sizin suan durumunuz nedir? evde yatiyormusunuz yoksa iş hayati varmi? ben bi de israrla işe gitmek istiyorum. ptesi gittim bugun bos gunumdu bakalim yarin gidebilecekmiyim. ogretmenim bu arada aslinda cok rahat rapor alabilirim ama evde yatmakta cok yoruyor.

merhaba. bende transferden 4. gun sonra ohss oldum suan 10. gunum ve gebeligimde pozitif. dr orta duzey dedi ama benimde ayni sizin gibi karnim cok gergin oldugu icin dik duramiyorum yururken zorlaniyorum. sizin suan durumunuz nedir? evde yatiyormusunuz yoksa iş hayati varmi? ben bi de israrla işe gitmek istiyorum. ptesi gittim bugun bos gunumdu bakalim yarin gidebilecekmiyim. ogretmenim bu arada aslinda cok rahat rapor alabilirim ama evde yatmakta cok yoruyor.

Back
X