- 28 Ekim 2021
- 21
- 32
- 3
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay dur daha bisey yok ortada aaaa9.günümde erken gebelik testinden yapmıştım sonuç negatif artık yapıp da kendimi üzmek istemedim zaten yarın kara gün kötü haberi alcm onun için şimdi dinlenmeme bakıyorum nasıl olsa yarından sonra dünyam başıma yıkılır
Gebelik var yuksek cikmis degerinizKızlar merhaba 20 ekimde transfer oldum gece test yaptım silik çizgi kan testi 70.45 sizce olumsuz mu , rahimde ağrı var , başka hiç bir belirtim yok
Ayy inşallah öyledirGebelik var yuksek cikmis degeriniz![]()
Hayır canm tabi ki olumlu pozitif çıkmış söylemediler mi size kan testine baktırmadın mı doktor un yanındaKızlar merhaba 20 ekimde transfer oldum gece test yaptım silik çizgi kan testi 70.45 sizce olumsuz mu , rahimde ağrı var , başka hiç bir belirtim yok
O ağrılar bitmeyecek sanirimAyy inşallah öyledirben çok korkuyorum , değer artık göstermeyecek diye adet ağrıları oluyor bi de rahimde ağrı olunca artık iyice korkmaya tedirgin olmaya başladım ilaçlardan falan mı yüksek çıktı yoksa değer artmayacak mı diye
Sanırım hemşire ya da asistandı biz bir şey söyleyemeyiz dedilerHayır canm tabi ki olumlu pozitif çıkmış söylemediler mi size kan testine baktırmadın mı doktor un yanında
Artacak değerin adet gibi ağrı olması çok normalAyy inşallah öyledirben çok korkuyorum , değer artık göstermeyecek diye adet ağrıları oluyor bi de rahimde ağrı olunca artık iyice korkmaya tedirgin olmaya başladım ilaçlardan falan mı yüksek çıktı yoksa değer artmayacak mı diye
İnşallah Rabbim in izniyle inşallah Rabbim isteyen herkesin hayırlısıyla nasip etsin inşallahArtacak değerin adet gibi ağrı olması çok normal
Var en baştan beri hşss tutmadığını ve o erken gebelikler %99 kesin sonuç veriyormuş 6.günden sonra ben de 9.günde yaptımAy dur daha bisey yok ortada aaaa
Hm anladım cnm rahat ol pozitifSanırım hemşire ya da asistandı biz bir şey söyleyemeyiz dediler![]()
Ayyy lütfen öyle demeyin. İnşallah güzel haberler alırsınız. Bu süreçte ne kadar çok yıpransak da önü sonu güzel sonuçlar alırız inşallah9.günümde erken gebelik testinden yapmıştım sonuç negatif artık yapıp da kendimi üzmek istemedim zaten yarın kara gün kötü haberi alcm onun için şimdi dinlenmeme bakıyorum nasıl olsa yarından sonra dünyam başıma yıkılır
Hadi hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar merhaba 20 ekimde transfer oldum gece test yaptım silik çizgi kan testi 70.45 sizce olumsuz mu , rahimde ağrı var , başka hiç bir belirtim yok
Amin inşallah çok teşekkür ederimHadi hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
İnsallah cnm tek umudum yarınki kan testiAyyy lütfen öyle demeyin. İnşallah güzel haberler alırsınız. Bu süreçte ne kadar çok yıpransak da önü sonu güzel sonuçlar alırız inşallah![]()
Aminnnİnsallah cnm tek umudum yarınki kan testiAllah hepimize nasip etsin güzel haberler almayı
10 dk çok az ama benim 30 dk sonra kalabilirsin dediler ama ben 30 dk daha uzanmak istedim 1 saat sonra lavaboya gittim yaniMerhaba arkadaşlar, benim bugun transferim gerçekleşti 2 adet, ben yurtdışında yaşıyorum 10 dk sonra kaldırdılar sizde durum nasıl olmuştu?