Embriyo transferi sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Edff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
9.günümde erken gebelik testinden yapmıştım sonuç negatif artık yapıp da kendimi üzmek istemedim zaten yarın kara gün kötü haberi alcm onun için şimdi dinlenmeme bakıyorum nasıl olsa yarından sonra dünyam başıma yıkılır
Ay dur daha bisey yok ortada aaaa

Gebelik var yuksek cikmis degeriniz 😍😍😍
Ayy inşallah öyledir 🙏🏻😢😍ben çok korkuyorum , değer artık göstermeyecek diye adet ağrıları oluyor bi de rahimde ağrı olunca artık iyice korkmaya tedirgin olmaya başladım ilaçlardan falan mı yüksek çıktı yoksa değer artmayacak mı diye

Kızlar merhaba 20 ekimde transfer oldum gece test yaptım silik çizgi kan testi 70.45 sizce olumsuz mu , rahimde ağrı var , başka hiç bir belirtim yok
Hayır canm tabi ki olumlu pozitif çıkmış söylemediler mi size kan testine baktırmadın mı doktor un yanında

Ayy inşallah öyledir 🙏🏻😢😍ben çok korkuyorum , değer artık göstermeyecek diye adet ağrıları oluyor bi de rahimde ağrı olunca artık iyice korkmaya tedirgin olmaya başladım ilaçlardan falan mı yüksek çıktı yoksa değer artmayacak mı diye
O ağrılar bitmeyecek sanirim 😁😁😁 pufff

Artacak değerin adet gibi ağrı olması çok normal

9.günümde erken gebelik testinden yapmıştım sonuç negatif artık yapıp da kendimi üzmek istemedim zaten yarın kara gün kötü haberi alcm onun için şimdi dinlenmeme bakıyorum nasıl olsa yarından sonra dünyam başıma yıkılır
Ayyy lütfen öyle demeyin. İnşallah güzel haberler alırsınız. Bu süreçte ne kadar çok yıpransak da önü sonu güzel sonuçlar alırız inşallah 🙏🥰

maya_gallo bende bugün kan verdim sonuç negatif düşündüğüm gibi
Baştan hissediyordum zaten olmayacağını

Merhaba arkadaşlar, benim bugun transferim gerçekleşti 2 adet, ben yurtdışında yaşıyorum 10 dk sonra kaldırdılar sizde durum nasıl olmuştu?

Merhaba arkadaşlar, benim bugun transferim gerçekleşti 2 adet, ben yurtdışında yaşıyorum 10 dk sonra kaldırdılar sizde durum nasıl olmuştu?
10 dk çok az ama benim 30 dk sonra kalabilirsin dediler ama ben 30 dk daha uzanmak istedim 1 saat sonra lavaboya gittim yani

Back
X