Embriyo transferi sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Edff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Siz de mi yurt dışında yaşıyorsunuz? Sonuç pozitif mi?
Hayır yurt dışında değilim negatif benim sonucum maalesef ama sizin de 10 dk az gibi en az 20 dk olsaydı ama tabi ben 1 saat kaldım diye tutmadı belki sizin tutar Allah büyük fazla düşünmeyin akışına bırak tutarsa tutar zaten

Hayır yurt dışında değilim negatif benim sonucum maalesef ama sizin de 10 dk az gibi en az 20 dk olsaydı ama tabi ben 1 saat kaldım diye tutmadı belki sizin tutar Allah büyük fazla düşünmeyin akışına bırak tutarsa tutar zaten
Kan sulandırıcı hap kullandınız mı? İlk günden itibaren

Evet üstelik bende hiçbir sıkıntı yok eşim azosperm onun için yaptık ilk günden itibaren estrofem, progestan, folik asit desteği hap, coraspin kullanıyorum iğne olarak da proluton ve axeparin kullandım
Embriyo da iki tane 1. Kaliteydi ama tutmadı

Evet üstelik bende hiçbir sıkıntı yok eşim azosperm onun için yaptık ilk günden itibaren estrofem, progestan, folik asit desteği hap, coraspin kullanıyorum iğne olarak da proluton ve axeparin kullandım
Embriyo da iki tane 1. Kaliteydi ama tutmadı
1 saat dinlendim sonrasında 3 saatlik yola çıktım taksi çok sarsılıyordu acaba ondan mı olmadı diye kafamda soru işareti var ilk 2 gün çok önemli embriyo o 2 gün içinde tutunuyor rahme

transferden sonra bel ve kasık ağrısı yaşamış mıydınız :110::110::110:
Evet hafif hafif oldu..özellıkle gaz problemim oldu..bugun 9.gun mesela negatıfı oğrendıgımden beri hiçbir yerim ağrımıyor..hiçbir belırtım kalmadı..demekki hersey psıkolojık..

Evet hafif hafif oldu..özellıkle gaz problemim oldu..bugun 9.gun mesela negatıfı oğrendıgımden beri hiçbir yerim ağrımıyor..hiçbir belırtım kalmadı..demekki hersey psıkolojık..
bana işlemden 12 gün sonrasına test tarihi vermişlerdi ... sizde 9. gün mü istediler yoksa siz mi merak ettiniz yaptınız .

belki daha vakti vardır ♥

bana işlemden 12 gün sonrasına test tarihi vermişlerdi ... sizde 9. gün mü istediler yoksa siz mi merak ettiniz yaptınız .

belki daha vakti vardır ♥
Bn meraktan yaptırdım 6.gun ıdrar baktm akşam erken gebelık testi çıkmadı..7.gun sabah kan verdim..bana verılen test tarıhı yarın.. merkezde kan verecegım doktordan duymak ıstıyorum negatifi neler dıyecek bakalım..bir mucıze olacagını dusunmuyorum 0dan yukselmez bnce

Regl öncesi hep bacak ağrım olur. Transferin 4. Gunundeyım bacak ağrılarım başladı. Umudum kesildi. Sizlerde var mı bacak ağrısı

Regl öncesi hep bacak ağrım olur. Transferin 4. Gunundeyım bacak ağrılarım başladı. Umudum kesildi. Sizlerde var mı bacak ağrısı
Benimde agridi bacaklarim. Adetten once de hep agrirdi. Ayni afet olucam gibi agridi hatta hep adet olucam tutmiycak diye dusundum.

Hele transfer gününün gecesi bacaklarım bile uyuştu

Oluyor cnm ilac etkisinden

Back
X