Embriyo transferi sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Edff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mrb kadınlar ilaç konusunda sizi merak ediyorum neler kullanıyorsunuz şu an transfer sonrasında? Ben folik asit, estrofem, coraspin, progestan kullanıyorum hap olarak, İğne olarak ta axeparin 4000 10 gün boyunca göbeğime ve proluton 4 günde bir kalçaya.
Merhaba aynı şekilde ilaçlar sizden farklı dekort kullanıyorum ben bide enox 6 kullanıyorum iğne Progestan. Göbek etrafımda morluklar oluştu önceden olmuyordu normal dedi doktorum

Ben progestan iğne oluyorum kızlar kalçalarımın ağrısından uzerıne oturamıyorum bıle iğne çok yağlıymış hemşire oturma yuruyuş yap dedı ama daha dun transfer oldu çok ayaga kalkmak da ıstemıyorum napıcam şaşırdım hep çürüdü.. ayrıca fıtıl olarak progestan kullanıyorum esrofem corasprım folıc-1 kullanıyorum

Kiz canim kiyamam yaaa ay hayirli olsun insaallah. Kucuk kuzun sana tutunur dilerim Rabbim den.9 gunu nasil gecirdim ben bilemiyorum. Seninki de su gibi aksin 😊 DAYANAMIYORUUUUUMMMM ERKEN GEBELIK TESTI ALIP YAPASIM VAAAAARRRRRRRRRRR 🤪🤪🤪🤪🤪
Hemen çıkar 9. Günde benim 6. Gün net olarak çıkmıştı 🌺

Ben progestan iğne oluyorum kızlar kalçalarımın ağrısından uzerıne oturamıyorum bıle iğne çok yağlıymış hemşire oturma yuruyuş yap dedı ama daha dun transfer oldu çok ayaga kalkmak da ıstemıyorum napıcam şaşırdım hep çürüdü.. ayrıca fıtıl olarak progestan kullanıyorum esrofem corasprım folıc-1 kullanıyorum
Canim ben senin bı kaç gün oldu sanmıştım transferin ondan öyle dedim😂

Evet benim de kalçalar öyle 4 günde bir olmasına rağmen 8 gün önceki vurduğum taraf hala ağrıyor
Ama ben bi yöntem uyguluyorum diğerinden daha çabuk iğleşti kalçam 2 gün falan kalıyor sonra geçiyor
Hemşire vurduğu an okşa oranı yağı dağıtıyo ısındıkça, ve iğneyi hemşireye vermeden önce ampulü biraz avucunuzun içine alın ısıtın sonra vursun içindeki yağ birazcık olsa çözülüyor, sonra eve gelince kolonya uygulayın birkaç defa daha sonra havluyu ısıtın kalorifer, soba yada ütüyle falan kalçanıza koyun daha çabuk geçiyor ağrısı.🤗

Merhaba aynı şekilde ilaçlar sizden farklı dekort kullanıyorum ben bide enox 6 kullanıyorum iğne Progestan. Göbek etrafımda morluklar oluştu önceden olmuyordu normal dedi doktorum
Valla benimde önceden olmuyordu şimdi morluklar oluyor bende yengem yanlış uyguluyor sanıyordum demek ki sizinde öyleymiş.

Benimde gobegim komple mosmor. Cok aciyor. Kalcalarim da resmen curuk. Cok zor cok

Valla benimde önceden olmuyordu şimdi morluklar oluyor bende yengem yanlış uyguluyor sanıyordum demek ki sizinde öyleymiş.
Ben kendim yapıyorum iğneyi karnıma önceleri aynen yeri bile belli olmuyordu son 1 haftadır harita gibi mübarek 🤣 olsun herşey yavrularımız için 🥲

Evet benim de kalçalar öyle 4 günde bir olmasına rağmen 8 gün önceki vurduğum taraf hala ağrıyor
Ama ben bi yöntem uyguluyorum diğerinden daha çabuk iğleşti kalçam 2 gün falan kalıyor sonra geçiyor
Hemşire vurduğu an okşa oranı yağı dağıtıyo ısındıkça, ve iğneyi hemşireye vermeden önce ampulü biraz avucunuzun içine alın ısıtın sonra vursun içindeki yağ birazcık olsa çözülüyor, sonra eve gelince kolonya uygulayın birkaç defa daha sonra havluyu ısıtın kalorifer, soba yada ütüyle falan kalçanıza koyun daha çabuk geçiyor ağrısı.🤗
Yapacagım mutlaka kuzum hatta sımdı kolonya uyguladım sıcak havluda yapacagım benım iğnem her gun ıkı ampul bide.. vallahi canıma okudu sımdıden daha on gunum var🥲

Bezeler oluştu Bende de iğneyi eşime yaptırıyorum yapamıyorsun diye adama laf sokacaktım ama araştırdım normal öyle olması 🤣 iğne yapan herkes aynı dertten muzdarip ☺️

Bezeler oluştu Bende de iğneyi eşime yaptırıyorum yapamıyorsun diye adama laf sokacaktım ama araştırdım normal öyle olması 🤣 iğne yapan herkes aynı dertten muzdarip ☺️
Bende dıyorum eşime şişlik var dıyorum beze gbı acıyor yatamıyorum oturamıyorum..arnica dıye jel verdıler bana masaj yapın dıye ama onunda pek faydası olmuyor bence

Bende dıyorum eşime şişlik var dıyorum beze gbı acıyor yatamıyorum oturamıyorum..arnica dıye jel verdıler bana masaj yapın dıye ama onunda pek faydası olmuyor bence
Zamanla geçiyor dedi hemşire ben alıştım artık öyle takılmıyorum dayanilmicak gibi ağrı yok . Sizin transferin kaçıncı günü

Bnde merak edıyorum bazen kasıklarım sancıyor gbı oluyor ama korkuyor ınsan umıtlenmeye
Evet inşallah bizimledirler nasi geçiriyorsunuz zamanı bana doktorum pazartesi ye kadr yatmami soledi 21 nde oldum bakalım evde dolasiorum biraz 🙂

Back
X