Embriyo transferi sonrası

aden5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2025
12
3
1
27
Merhabalar . 31 mayısta transfer yaptırdım . Dondurulmuş 5.gün embriyosu 2 adet embriyo transfer yapıldı . Bugün 5.gün Göğüs hassasiyeti , hafif bel ağrısı, adet olacak gibi kasık ağrılarım oluyor . 12 Haziran da test vereceğim . Normal mi acaba bunların olması tutunduğunu mu gösterir

Merhabalar . 31 mayısta transfer yaptırdım . Dondurulmuş 5.gün embriyosu 2 adet embriyo transfer yapıldı . Bugün 5.gün Göğüs hassasiyeti , hafif bel ağrısı, adet olacak gibi kasık ağrılarım oluyor . 12 Haziran da test vereceğim . Normal mi acaba bunların olması tutunduğunu mu gösterir
Normal canım ben hatta adet olucam sanmıştım bi ara hiç kuruntu yapma gebelıkle adet belirtisi aynı zaten inşallah tutunmuştur

aşılama da kimyasal gebelik olmuştu o yüzden korkuyorum bunda da

Belirtiler kişiden kişiye degisiyor malesef ne desek dogru olmaz. Adet belirtileri ile aynı hisler. Belki bir tık farklılık hissediyorsan tutmuş diyebilirsin. Ama her türlüsüne alıştırın bence kendinizi.
Insallah tutar Allah hayirlisiyla nasip etsin 🙏
Benim 5. Gun belime inanılmaz ağrı girmişti bacaklarima bile vurdu o ağrı. 7. gune bir sey kalmamıştı. Kasık ağrılarım vardı ɓıçak saplanıyor gibi hissettiren. Göğüste damarlasma vardı. Başkada farkli bir durum gözlemlemedim. Progestan zaten bende hep meme hassasiyeti yapiyodu. 2 aşılamada da bütün belirtileri yaşamıştım göğüs damarlasmasi hariç. İkisi de negatifti.

Sabah ilk idrarla tesn yap bakalım 🥰

Belirtiler kişiden kişiye degisiyor malesef ne desek dogru olmaz. Adet belirtileri ile aynı hisler. Belki bir tık farklılık hissediyorsan tutmuş diyebilirsin. Ama her türlüsüne alıştırın bence kendinizi.
Insallah tutar Allah hayirlisiyla nasip etsin 🙏
Benim 5. Gun belime inanılmaz ağrı girmişti bacaklarima bile vurdu o ağrı. 7. gune bir sey kalmamıştı. Kasık ağrılarım vardı ɓıçak saplanıyor gibi hissettiren. Göğüste damarlasma vardı. Başkada farkli bir durum gözlemlemedim. Progestan zaten bende hep meme hassasiyeti yapiyodu. 2 aşılamada da bütün belirtileri yaşamıştım göğüs damarlasmasi hariç. İkisi de negatifti.
Bende 2.aşılamada yaşamıştım belirtiler ama kimyasal gebelik olmuştu

Ayyy doğru sonuç verir mi acaba çok düşünüyorum
Yani ıdrar testine çokta güvenmemek lazım tabi kafama takmam ben sonuç ne çıkarsa çıksın derseniz ben yapın derim 5. Gün embiriyo transferi olduğumda 6, gün testtim aşırı silik çıkmıştı eşim yok demişti hatta

Bende aksın tarnsferden sonra sadece bel agrım odlu 2 gun geçdı ve sonra olmadı belırtı 6 cı gunde sadece 1 gun regl ağrım oldu , ve sonra oda gıtdı , ve hamıleyım ama daha oncekılerde neler neler oldu olmadı yanı belırtı aramayın

Evet bende de oldu hep kasık ağrısı bel ağrısı 2 gün önce betam 80 çıktı bugün 200 çıktı . Umarım güzel sonuç alırsın
Bende 8. Günde akıntı şeklinde önce pembe sonra kahve lekeler oldu o gün korkudan test yaptım 32 çıktı ertesi gün tekrar yaptım 55 çıktı. Transferden sonra 11. Günde de 138 çıktı normal mi acaba

Arkadaşlar Merhabalar 👋 29 Mayısta 2 adet 3.gün embriyosu transferi yapıldı. Transferden sonra 12.gün beta hcg 78.14 çıktı. 15.gün 743.38 çıktı. Sorum şu ki bu artış normal mı ? Herhangi bir sorun yoktur değil mi ?

Merhabalar . 31 mayısta transfer yaptırdım . Dondurulmuş 5.gün embriyosu 2 adet embriyo transfer yapıldı . Bugün 5.gün Göğüs hassasiyeti , hafif bel ağrısı, adet olacak gibi kasık ağrılarım oluyor . 12 Haziran da test vereceğim . Normal mi acaba bunların olması tutunduğunu mu göste

Merhaba arkadaşlar bugün transferimin 7. Günü 3. Gün iyi kaliteli embriyoydu gebelik testimi yorumlarmısınız böyle çıkıp hamile kalan varmıdır
IMG_7137.webp

Arkadaşlar Merhabalar 👋 29 Mayısta 2 adet 3.gün embriyosu transferi yapıldı. Transferden sonra 12.gün beta hcg 78.14 çıktı. 15.gün 743.38 çıktı. Sorum şu ki bu artış normal mı ? Herhangi bir sorun yoktur değil mi ?
Merhaba her şey yolunda mı 😌

Merhaba arkadaşlar bugün transferimin 7. Günü 3. Gün iyi kaliteli embriyoydu gebelik testimi yorumlarmısınız böyle çıkıp hamile kalan varmıdırEki Görüntüle 3611117
Canim sonucun ne çıktı. Banada 5. Gun çift embriyo transferi yapıldı. Mimea marka erken gebelik testi yaptım 6. Günden itibaren hep 5 6 saat sonra cizgi belirdi. 7. Gun kan testi verdim. Çok moralim bozuldu negatif diye. 62.83 çıktı.bazi testler çok yanıltıcı

Back
X