• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo transferi

Krdgprl3400

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2019
141
81
13
45
Salı günü akşam transferim oldu crinone jel kullanıyorum transfer olmadan önce bembeyaz gelen tortu bugün transfer sonrasında siyah bir tortu şeklinde geldi böyle bu renkte gelen varmı acaba kahverengi değil siyah ama benimki. Bir korku aldı içimi acaba tutamadımı diye bu tarz bişey yaşayanlar cevap verirse çok sevinirim

Salı günü akşam transferim oldu crinone jel kullanıyorum transfer olmadan önce bembeyaz gelen tortu bugün transfer sonrasında siyah bir tortu şeklinde geldi böyle bu renkte gelen varmı acaba kahverengi değil siyah ama benimki. Bir korku aldı içimi acaba tutamadımı diye bu tarz bişey yaşayanlar cevap verirse çok sevinirim
Normal.bisey korkmaya gerek yok oluyor öyle

İlaç değişikliğim olmadı jele devam dediler transfer sonrası iki üç günde bir atıyor jel ama bu seferki böyle koyu renkte geldi
Jel icerde durdukca pembelesiyor hatta kahve rengi ve siyaha donen bile var cok normal.
Benm hafif pempelk oluyordu sadece ve tortu seklinde gelmiyordu jeli verdikten sonra 5 dk. Uzan sonra kalkip en az 15 dakka yavas adimlarla yuruyus yap jelin eriyip emilmesini sagliyormus ben cok faydasini gordum.

ben de de gelmişti. Şimdi hala kullanıyorum arada geliyor yine. Bir sorun olmadı ama.

Hayır. 5. Denememde tuttu. Tek embriyo dondurulmuş transfer. Yaşım da 37. Umarım siz de pozitif sonucu görürsünüz☺
Peki birşey sormak istiyorum ben salı günü transfer yaptırdım. Ama şuan bir belirti yok. Erken mi bilmiyorum belirtiler için. Tutmuş olsaydı ne gibi belirtiler oluyor

Belirti atamayın boşuna. Bende hala belirti yok desem inanır misiniz? İlk günlerde bel agrisi yaşadım sadece sonra ögrendim ki kum döküyormuşum. Transferin 9. Günü lekelenmem oldu. Adetim başladı dedim. 7. Günden itibaren karaları bağlamıştım aslına bakarsan. Çünkü en ufak bir belirtim yoktu. Boşuna kendimi yıpratmışım. Siz de aramayın belirti. Herkesde zaten ayni belirtiler olacak diye bir şey yok.

Belirti atamayın boşuna. Bende hala belirti yok desem inanır misiniz? İlk günlerde bel agrisi yaşadım sadece sonra ögrendim ki kum döküyormuşum. Transferin 9. Günü lekelenmem oldu. Adetim başladı dedim. 7. Günden itibaren karaları bağlamıştım aslına bakarsan. Çünkü en ufak bir belirtim yoktu. Boşuna kendimi yıpratmışım. Siz de aramayın belirti. Herkesde zaten ayni belirtiler olacak diye bir şey yok.
Çok teşekkür ederim cevabınız için

Benim salı günü akşam üzeri oldu transferim İlk gündenmi saymam gerekiyor Yoksa ertesi gündenmi
Bugün kaçıncı günüm oluyor Bide aç karnınamı test yapıcam

Benim salı günü akşam üzeri oldu transferim İlk gündenmi saymam gerekiyor Yoksa ertesi gündenmi
Bugün kaçıncı günüm oluyor Bide aç karnınamı test yapıcam
Çarşamba 1. Gün oluyor. Bence 11. Gün akşam kan tahlili verebilirsiniz. İlla idrar yapacaksanız 12. Gün sabah ilk idrarla yapmalisiniz

Peki birşey sormak istiyorum ben salı günü transfer yaptırdım. Ama şuan bir belirti yok. Erken mi bilmiyorum belirtiler için. Tutmuş olsaydı ne gibi belirtiler oluyor
Canım ben de sıfır belirti yaşadım , geçen Salı transferim bugün idrar testinde çıktı Allah’ıma şükürler olsun yarın kan yaptırcam.bslirti arama yani

Back
X