Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtilere hiiiiic takilma benimde hic olmamisti cok şükür bebegim benimle. ❤ kiminde belirti cok oluyo, kiminde olmuyor. ınsallah hayırlı sonuçlar alirsin.
Inşallah bende pozitif sonuç alırım. Teşekkür ederimBelirtilere hiiiiic takilma benimde hic olmamisti cok şükür bebegim benimle. ❤ kiminde belirti cok oluyo, kiminde olmuyor. ınsallah hayırlı sonuçlar alirsin.
Benim bugün de adet olmam gerekiyor ama inşallah olmam .Adet belirtilerim de yok .Progestan vermişti doktor o yüzden mi diyorum belirti falan yok.Ilk defa yaptırdım ya o yüzden herşeyi merak ediyorumBelirtilere hiiiiic takilma benimde hic olmamisti cok şükür bebegim benimle. ❤ kiminde belirti cok oluyo, kiminde olmuyor. ınsallah hayırlı sonuçlar alirsin.
Benim bugün de adet olmam gerekiyor ama inşallah olmam .Adet belirtilerim de yok .Progestan vermişti doktor o yüzden mi diyorum belirti falan yok.Ilk defa yaptırdım ya o yüzden herşeyi merak ediyorum
Benim de 5.gün embriyosu 4aa bir tane konuldu.Kaçıncı gündesiniz şuanMerhaba benim de 5.gün teansfer sonrası bende progestoron kullanıyorum adet olmayı engelliyor diye biliyorum.Bende de hiç belirti yok umudum tükeniyor malesef
5. gun 4AA embriyolarina altin embriyo diyoruz demisti Kanada'li bir hekim. Tutunma olasiligi en yuksek embriyolar bildigim kadariyla. Tebrik ederim, saglikli bir hamilelik ve saglikla kucaginiza almanizi dilerim.Benim de 5.gün embriyosu 4aa bir tane konuldu.Kaçıncı gündesiniz şuan
Daha test günüme 3 gün var .Inşallah pozitif sonuç alırım. Hiç belirtim yok ama umudumu da kaybetmek istemiyorum5. gun 4AA embriyolarina altin embriyo diyoruz demisti Kanada'li bir hekim. Tutunma olasiligi en yuksek embriyolar bildigim kadariyla. Tebrik ederim, saglikli bir hamilelik ve saglikla kucaginiza almanizi dilerim.
Benim de iki tane 4AA var. Subat sonuna dogru transferim olacak.
Inşallah sizde güzel haberler alırsınız.5. gun 4AA embriyolarina altin embriyo diyoruz demisti Kanada'li bir hekim. Tutunma olasiligi en yuksek embriyolar bildigim kadariyla. Tebrik ederim, saglikli bir hamilelik ve saglikla kucaginiza almanizi dilerim.
Benim de iki tane 4AA var. Subat sonuna dogru transferim olacak.
Daha test günüme 3 gün var .Inşallah pozitif sonuç alırım. Hiç belirtim yok ama umudumu da kaybetmek istemiyorum
Hayırlısı olsun hakkımızda.Sizin kaçıncı gün embriyosuBugün 6.günüm hiç bişey hissetmiyorum bende
Daha test gunune zaman varken boyle umutsuz olmayin. Embriyo tutunmasini stres negatif etkiliyor. Guzel haberler alacaksiniz muhakkak.Daha test günüme 3 gün var .Inşallah pozitif sonuç alırım. Hiç belirtim yok ama umudumu da kaybetmek istemiyorum
Inşallah teşekkür ederimDaha test gunune zaman varken boyle umutsuz olmayin. Embriyo tutunmasini stres negatif etkiliyor. Guzel haberler alacaksiniz muhakkak.
Teşekkür ederim .Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah3 kez transfer oldum. Negatif sonuc aldığımda birsürü belirtim vardı tamamen psikolojik. Hiç belirti aramayın çünkü doğru çıkmıyor belirtisi olanlarda genelde ilaçların yan etkilerini yaşıyor oda bünyeden bünyeye değişiyor. Allah hakkınızda hayırlısını versin sağlıkla![]()
5.gün embriyo orta kalite .Hayırlısı olsun hakkımızda.Sizin kaçıncı gün embriyosu
3 kez transfer oldum. Negatif sonuc aldığımda birsürü belirtim vardı tamamen psikolojik. Hiç belirti aramayın çünkü doğru çıkmıyor belirtisi olanlarda genelde ilaçların yan etkilerini yaşıyor oda bünyeden bünyeye değişiyor. Allah hakkınızda hayırlısını
Sonucu ne oldu sizin5.gün embriyo orta kalite .