Embriyo Transferi

Esmeray07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2022
26
8
1
34
Merhaba hanımlar. Benim dondurulmuş embriyo transferim oldu .Bugün 7.günüm. yarın adet günüm. Ve progestan kullanıyorum. Şuan hiç belirtim yok. Aranizda böyle olanlar var mı. Ve adet belirtilerim de yok hic ağrı falan. Acaba progestan kullanıyorum o yüzden mi böyle oldu

Belirtilere hiiiiic takilma benimde hic olmamisti cok şükür bebegim benimle. ❤ kiminde belirti cok oluyo, kiminde olmuyor. ınsallah hayırlı sonuçlar alirsin.

Belirtilere hiiiiic takilma benimde hic olmamisti cok şükür bebegim benimle. ❤ kiminde belirti cok oluyo, kiminde olmuyor. ınsallah hayırlı sonuçlar alirsin.
Benim bugün de adet olmam gerekiyor ama inşallah olmam .Adet belirtilerim de yok .Progestan vermişti doktor o yüzden mi diyorum belirti falan yok.Ilk defa yaptırdım ya o yüzden herşeyi merak ediyorum

Merhaba benim de 5.gün teansfer sonrası bende progestoron kullanıyorum adet olmayı engelliyor diye biliyorum.Bende de hiç belirti yok umudum tükeniyor malesef

Benim de 5.gün embriyosu 4aa bir tane konuldu.Kaçıncı gündesiniz şuan
5. gun 4AA embriyolarina altin embriyo diyoruz demisti Kanada'li bir hekim. Tutunma olasiligi en yuksek embriyolar bildigim kadariyla. Tebrik ederim, saglikli bir hamilelik ve saglikla kucaginiza almanizi dilerim.
Benim de iki tane 4AA var. Subat sonuna dogru transferim olacak.

5. gun 4AA embriyolarina altin embriyo diyoruz demisti Kanada'li bir hekim. Tutunma olasiligi en yuksek embriyolar bildigim kadariyla. Tebrik ederim, saglikli bir hamilelik ve saglikla kucaginiza almanizi dilerim.
Daha test günüme 3 gün var .Inşallah pozitif sonuç alırım. Hiç belirtim yok ama umudumu da kaybetmek istemiyorum

Inşallah sizde güzel haberler alırsınız. 🤲

3 kez transfer oldum. Negatif sonuc aldığımda birsürü belirtim vardı tamamen psikolojik. Hiç belirti aramayın çünkü doğru çıkmıyor belirtisi olanlarda genelde ilaçların yan etkilerini yaşıyor oda bünyeden bünyeye değişiyor. Allah hakkınızda hayırlısını versin sağlıkla 🥰

3 kez transfer oldum. Negatif sonuc aldığımda birsürü belirtim vardı tamamen psikolojik. Hiç belirti aramayın çünkü doğru çıkmıyor belirtisi olanlarda genelde ilaçların yan etkilerini yaşıyor oda bünyeden bünyeye değişiyor. Allah hakkınızda hayırlısını versin sağlıkla 🥰
Teşekkür ederim .Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Back
X