- 2 Şubat 2022
- 20
- 7
- 1
- 43
Aklım fikrim hep tuttu mu?tutmadı mı?Bende 5.günü test yaptım.Sonuç negatif üzülmedim desem yalan olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklım fikrim hep tuttu mu?tutmadı mı?Bende 5.günü test yaptım.Sonuç negatif üzülmedim desem yalan olur.
8. Gün için bile erken diyorlar, biraz daha sabır..Umarım hepimiz için sonuç güzel olurAklım fikrim hep tuttu mu?tutmadı mı?Bende 5.günü test yaptım.Sonuç negatif üzülmedim desem yalan olur..
Amin inşallah8. Gün için bile erken diyorlar, biraz daha sabır..Umarım hepimiz için sonuç güzel olur![]()
İlk denemem. Asla yatmadım süpürge yapmak dışında günlük hayatıma devam ettim beslenmeme aynı devam ettim. Hayır lekelenme herkeste olacak diye bir şart yok zaten buna odaklamayın kendinizi. 7.gün negatifti 8.gün pozitif oldu gidip kan verip öğrendim sonrasında 3.gün taze transferdim. Bugün 7bitti 8.haftaya girdik halada lekelenme vs olmadı çok şükür![]()
Benim çıkmıştı ama herkesin çıkmayabiliyor 8.günPazartesi günü 8.günüm acaba bende sağlık ocağında kan testi yaptırsam mı?Hastanedeki doktor ayın 11 inde Cuma günü gelin demişti.
Suan nasıl gidiyor gebeliğiniz bulantiniz var mı,bel ağrısı falabBenimde belirtim lekelenme oldu test gününde ... siz bunları düsünmeyin vardır bir hayır bi güzellik diyelim umarım tutunmustur bebeğini z
İdrar yapın kanı gününde verin. Sonra düşük çıkıyor çok stres oluyor.iki gün de bir kan ver iki katı arttı mı artmadı mi .gerek yok idrar testiyle takip edin gününde kan verinPazartesi günü 8.günüm acaba bende sağlık ocağında kan testi yaptırsam mı?Hastanedeki doktor ayın 11 inde Cuma günü gelin demişti.
Erken hamilelik testi alayım o zaman normalinde çıkmıyor çünkü yaptım çıkmadıİdrar yapın kanı gününde verin. Sonra düşük çıkıyor çok stres oluyor.iki gün de bir kan ver iki katı arttı mı artmadı mi .gerek yok idrar testiyle takip edin gününde kan verin
Bel ağrısı bide kasık ağrısı varSuan nasıl gidiyor gebeliğiniz bulantiniz var mı,bel ağrısı falab
Kaçıncı gün yaptın. Yok ben normal testle yaptım Artmed diye bı marka 8.gun ciktiErken hamilelik testi alayım o zaman normalinde çıkmıyor çünkü yaptım çıkmadı
İki gündür benimde belim ağrıyor doktora sordunuz muBel ağrısı bide kasık ağrısı var
Yok sormadım telefon bağlanmıyor transferden beri de dışarıya çıkmıyorumİki gündür benimde belim ağrıyor doktora sordunuz mu
Ben 5.gün yaptımKaçıncı gün yaptın. Yok ben normal testle yaptım Artmed diye bı marka 8.gun cikti
Cok erken 8-9 da yap canimBen 5.gün yaptım
Transfer gününü de sayıBen 5.gün yaptım
Tamam canım saol umarım pozitif çıkarCok erken 8-9 da yap canim
Transfer günü sayılmıyorTransfer gününü de sayı
Tamam canım saol umarım pozitif çıkar![]()
TammTransfer günü sayılmıyor