- 7 Mayıs 2022
- 46
- 18
- 18
- 38
- Konu Sahibi Zbyde samet
Merhaba arkadaşlar bugün transferimin 7.günü 6.gün idrar testi yaptım ama maalesef çıkmadı bu durumla karşılaşan varmı acelemi ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gün embriyosuyduMerhaba arkadaşlar bugün transferimin 7.günü 6.gün idrar testi yaptım ama maalesef çıkmadı bu durumla karşılaşan varmı acelemi ediyorum
5.günKaçıncı gün embriyosuydu
Hmm anladım ama bence erkendir. Benm de 5.gun doktorum12. Günde test vermemi istedi. Hem önce kana geçiyor hcg sonra idrara.
Çok teşekkür ederim Amin inşallahBende 6 günü test yapmıştım saatler sonra gözle zor görülür şekildeydi 8 günü test yaptım on dk içinde çok ince çizgi çıktı değerim 9 günü kanda 37 ydi yani düşük değerle başlayabiliyor oyuzden eniyisi dokuzu ve sonraki günlerde yapmak testi hayırlısı olsun hakkınızda![]()
Hmm anladım ama bence erkendir. Benm de 5.gun doktorum12. Günde test vermemi istedi. Hem önce kana geçiyor hcg sonra idrara.
Canım ben varım banada dondurulmuş 5 gün embriyosu transfer edildi ve bende o zaman dayanamadım 7.gün hatta idrar testi yaptım cıkmadı 8.gun tekrar yaptım cok silik cıktı sonra 10 gun tekrar yaptım ve baya koyulaşmıstı erken gebelik testinde ve 12.gün beta 350 cıktı ve suan 9 haftalık ikizlerime hamileyim darısı sana insallahMerhaba arkadaşlar bugün transferimin 7.günü 6.gün idrar testi yaptım ama maalesef çıkmadı bu durumla karşılaşan varmı acelemi ediyorum
Bugün mide bulantım var sizde herhangi bi belirtti var mıHerhangi bir belirtiniz varmi
Benim belirti için çok erken bugün 2. GünümBugün mide bulantım var sizde herhangi bi belirtti var mı
Maşallah saglıkla kucagınıza alın inşallah benimde transferim 2 tane oldu inşallah tutar lütfen duanızı eksik etmeyin çok teşekkür ederimCanım ben varım banada dondurulmuş 5 gün embriyosu transfer edildi ve bende o zaman dayanamadım 7.gün hatta idrar testi yaptım cıkmadı 8.gun tekrar yaptım cok silik cıktı sonra 10 gun tekrar yaptım ve baya koyulaşmıstı erken gebelik testinde ve 12.gün beta 350 cıktı ve suan 9 haftalık ikizlerime hamileyim darısı sana insallah![]()
Belirtileriniz nelerdi acabaCanım ben varım banada dondurulmuş 5 gün embriyosu transfer edildi ve bende o zaman dayanamadım 7.gün hatta idrar testi yaptım cıkmadı 8.gun tekrar yaptım cok silik cıktı sonra 10 gun tekrar yaptım ve baya koyulaşmıstı erken gebelik testinde ve 12.gün beta 350 cıktı ve suan 9 haftalık ikizlerime hamileyim darısı sana insallah![]()
Belirtileriniz nelerdi acaba
İnsallah olur canım benim rabbim dualarını kabul etsin bende 2 tanr dondurulmuş embriyo transferi oldum yasım 20 bu arada senin kac ilk denemen miMaşallah saglıkla kucagınıza alın inşallah benimde transferim 2 tane oldu inşallah tutar lütfen duanızı eksik etmeyin çok teşekkür ederim![]()
20 yasa iki transfer yapiyorlarmiİnsallah olur canım benim rabbim dualarını kabul etsin bende 2 tanr dondurulmuş embriyo transferi oldum yasım 20 bu arada senin kac ilk denemen mi
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için inşallah olumlu sonuç alırımCanım benim hic belirtim falan yoktu ya sadece cok nadir arada sol kasıkta batma olurdu bide bel agrısı bazen o kadar yani fazla bisey yoktu belirtilere de bakma canım kullandıgın ilaçların etkisi de oluyor bazen
Pardon inşallah tutar sizindeBenim belirti için çok erken bugün 2. Günüm