- 7 Mayıs 2022
- 46
- 18
- 18
- 38
- Konu Sahibi Zbyde samet
Merhaba arkadaşlar bugün transferimin 7.günü 6.gün idrar testi yaptım ama maalesef çıkmadı bu durumla karşılaşan varmı acelemi ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorum bünyem kuvvetli oldugu ve kanımında baya yüksek falan dedi ondan yaptı bende istedim zaten cok sukur ikiside tuttu20 yasa iki transfer yapiyorlarmi![]()
İnsallah olur canım benim rabbim dualarını kabul etsin bende 2 tanr dondurulmuş embriyo transferi oldum yasım 20 bu arada senin kac ilk denemen
He bende çok istedimde Türkiye'de yasak dedi doktorum merkezimiz kapanır dedi 34 yaş sınırı ve 2 başarısız deneme şartı varmisBenim doktorum bünyem kuvvetli oldugu ve kanımında baya yüksek falan dedi ondan yaptı bende istedim zaten cok sukur ikiside tuttu
İnşaallah canım benimÇok teşekkür ederim yorumlarınız için inşallah olumlu sonuç alırım![]()
He bende çok istedimde Türkiye'de yasak dedi doktorum merkezimiz kapanır dedi 34 yaş sınırı ve 2 başarısız deneme şartı varmis
Şansliymissiniz kucağınıza aldığınız günüde görürsünüz inşallahYoo ben Diyarbakır Diyarlife hastanesinde hakan coksuer doktorda yaptım ilk deneme 2 tane embriyo transfer edildi düşük oldu sonra dondurulmuş embriyolarım vardı tekrar 2. Denemede 2 tane transfer edildi ve cok sukur tuttu ikisi de yani doktorum da cok tatlı gercekten cok iyi
Benmde iki aşılama olumsuz ilk tup bebek denemem yaş 28Benim 2 aşılama olumsuz du maalesef ilk denemem tüp bebek için yaşım 35 canım
İnsallah canım korkularım endişelerim cok var kalp atıslarını duydum ilac vs de kullanıyorum ama yinede endişeleniyorumŞansliymissiniz kucağınıza aldığınız günüde görürsünüz inşallah
başarısız
Sizin hangi hastaneŞansliymissiniz kucağınıza aldığınız günüde görürsünüz inşallah
Korkma inşallah saglıkla kucagına alacaksınİnsallah canım korkularım endişelerim cok var kalp atıslarını duydum ilac vs de kullanıyorum ama yinede endişeleniyorum
Karnımda buyumus aslında 9 haftalık olmasına ragmen ikizler diye dedim karnım cıkmıs yaniKorkma inşallah saglıkla kucagına alacaksın
Ne güzel işte güzel günler bunlar darısı bizlereKarnımda buyumus aslında 9 haftalık olmasına ragmen ikizler diye dedim karnım cıkmıs yani
Amin canım insallah ama pozitif olunca bitmiyor kese var kalp atısı var cinsiyet falan bissuru sey yaaNe güzel işte güzel günler bunlar darısı bizlere![]()
Bahçeci fulya benimSizin hangi hastane
Bende gitmiştim remzi hoca var orada bide Mehmet hoca ama mesafe uzak olduğu için tercih etmedik sonradanBahçeci fulya benim
Evet ben lale hanıma gidiyorumBende gitmiştim remzi hoca var orada bide Mehmet hoca ama mesafe uzak olduğu için tercih etmedik sonradan
Amin canım insallah ama pozitif olunca bitmiyor kese var kalp atısı var cinsiyet falan bissuru sey
Gönlünce olsun inşallah hayırlısıylaEvet ben lale hanıma gidiyorum