- 7 Mayıs 2022
- 46
- 18
- 18
- 38
- Konu Sahibi Zbyde samet
Merhaba arkadaşlar bugün transferimin 7.günü 6.gün idrar testi yaptım ama maalesef çıkmadı bu durumla karşılaşan varmı acelemi ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 10.gün hepimiz için hayırlısı olsun inşallah canımbenim 6 ğünde idrarda çıkmıştı ,tabi sonradan düştü, hayırlısı olsun canım
Hayırlısı olsun cnm inşallah pozitif sonuç alırsın. Belirtin varmıYarın sabah beta HCG vericem kızlar duanızı eksik etmeyin lütfen
Canım memnun musun doktorundan?Evet ben lale hanıma gidiyorum
Amin canım inşallah psikolojik olarak mı nedir bilmiyorum ama uyku bulantı bunlar varHayırlısı olsun cnm inşallah pozitif sonuç alırsın. Belirtin varmı
Sen nasılsın canım nasıl gidiyorHayırlısı olsun cnm inşallah pozitif sonuç alırsın. Belirtin varmı
Memnunum çok tatlı biriCanım memnun musun doktorundan?
Bahçeci fulya da değil mi
Valla bugün 5.gun bana göre belirtim yok vücudumu dinlemiyorum. Dinlesem bir sürü belirtti bulurumSen nasılsın canım nasıl gidiyor
raporlu mu yaptırdın kuzum tup bebegı?Memnunum çok tatlı biri![]()
Bende şimdi kan verdim sonuç akşama çıkacak takma kafana en iyisiValla bugün 5.gun bana göre belirtim yok vücudumu dinlemiyorum. Dinlesem bir sürü belirtti bulurum![]()
Ay hadi insallahhhh güzel haberini alırız hemen yazz cikincaBende şimdi kan verdim sonuç akşama çıkacak takma kafana en iyisi![]()
Hayır raporlu değil ilaçlar dahil bı 35 gitmisdirraporlu mu yaptırdın kuzum tup bebegı?
kac bın tuttu ortalaama
Henüz erken. Ben ilk transferimde 8 gun yptım ckmadı. Sonra kanda cıktı.Merhaba arkadaşlar bugün transferimin 7.günü 6.gün idrar testi yaptım ama maalesef çıkmadı bu durumla karşılaşan varmı acelemi ediyorum
anladım kuzum,Hayır raporlu değil ilaçlar dahil bı 35 gitmisdir
Amin inşallahanladım kuzum,
hemen hemen aynı merkezlerde fiyatlar .
sonucu guzel hayırlı olsunda giden para olsun
Benim de dondurulmuş 5. gün embryosu 2 adet .8.gün değerim 44.. 10 gün 153.12.günüm de 513 cıktı. Kese için yarın gdcz bakalım gözükcek mi. İkiz mi tek mi. İçim içime sıgmıyoCanım ben varım banada dondurulmuş 5 gün embriyosu transfer edildi ve bende o zaman dayanamadım 7.gün hatta idrar testi yaptım cıkmadı 8.gun tekrar yaptım cok silik cıktı sonra 10 gun tekrar yaptım ve baya koyulaşmıstı erken gebelik testinde ve 12.gün beta 350 cıktı ve suan 9 haftalık ikizlerime hamileyim darısı sana insallah![]()
Amh degerı düşük olursa 2 embryo konuyoYoo ben Diyarbakır Diyarlife hastanesinde hakan coksuer doktorda yaptım ilk deneme 2 tane embriyo transfer edildi düşük oldu sonra dondurulmuş embriyolarım vardı tekrar 2. Denemede 2 tane transfer edildi ve cok sukur tuttu ikisi de yani doktorum da cok tatlı gercekten cok iyi
İnşallah canım mutlaka yazarım zaman geçmiyor sankiAy hadi insallahhhh güzel haberini alırız hemen yazz cikinca
Naptın cnmmİnşallah canım mutlaka yazarım zaman geçmiyor sanki
Daha çıkmadı canım saat 19:00 da alcam bende çok heyecanlıyımNaptın cnmm
Ay çok heyecanlı Allah'ım insallahhDaha çıkmadı canım saat 19:00 da alcam bende çok heyecanlıyım