- 7 Mayıs 2022
- 46
- 18
- 18
- 38
- Konu Sahibi Zbyde samet
Merhaba arkadaşlar bugün transferimin 7.günü 6.gün idrar testi yaptım ama maalesef çıkmadı bu durumla karşılaşan varmı acelemi ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ikinci kanımı sabah vericem inşallah iyi çıkar![]()
Bende ikinci kanımı sabah vericem inşallah iyi çıkar![]()
Cok erken baktık zar zor kese gorundu. Doktor dedi 1 hafta gecsin tekrar bakalım dger kesede olusmus mu dıye. Şimdilik 1 gorunuyoİkiz mi seninde canım
Sonuc ne oldu acabaBende ikinci kanımı sabah vericem inşallah iyi çıkar![]()
Ya hayırlısı olsun canım bizde 10 haftalık olduk minnoşşlarımlaaa dun kontrole gittik doktor ikisi de canavar gibi cok şükür dediCok erken baktık zar zor kese gorundu. Doktor dedi 1 hafta gecsin tekrar bakalım dger kesede olusmus mu dıye. Şimdilik 1 gorunuyo
Benim de ikizmiş. Bugun ögrendikYa hayırlısı olsun canım bizde 10 haftalık olduk minnoşşlarımlaaa dun kontrole gittik doktor ikisi de canavar gibi cok şükür dedi
Amin inşallah ben transfer sonrası 2.gün yaptım gönlünce olsun inşallahAllah hepimize hayırlı evlat nasip etsin. Benim de bugün transfer sonrası 6. Günüm sizler ne zaman banyo yaptınız acaba yardımcı olabilir misiniz
Yaaa hayırlı olsun insallah canım cok sevindim rabbim kucagına almayı da nasip etsinBenim de ikizmiş. Bugun ögrendik
Amin Allah razı olsunYaaa hayırlı olsun insallah canım cok sevindim rabbim kucagına almayı da nasip etsin
5AA ile ben transferin 5.günü pozitif gördüm bugün 7.gün bugünkü testim daha da koyu inşallah sağlıkla devam eder asıl test günüm pazarArkadaşlar 5. Gün embriyosu hangiı kalite ile pozitifi gördünüz![]()
Amin inşallah sağlıkla doğar bize de dua edin5AA ile ben transferin 5.günü pozitif gördüm bugün 7.gün bugünkü testim daha da koyu inşallah sağlıkla devam eder asıl test günüm pazar
Ederim tabikiAmin inşallah sağlıkla doğar bize de dua edin![]()