Embriyo transferim 15 Mart gelin beraber bekleyelim🤲🤲

Canım merhaba maşallah gebeliğin hayırlı olsun bana da 3. Gün embriyosu taze transfer olcak sen neler yaptın nelere dikkat ettin bana da yardımcı olur musun
Allah hakkinda hayirlisini versin ins pozitif sonuclanir transferin
Ben ne dinlendim, ne yattim
Transferden sonra merkez 1 saat asla kaldirmadi yerimden, intralipid diye bir serum onermislerdi onu taktirdim ve 1 saat dinlendikten sonra taburcu oldum sonrasi 3 gun evimdeydim ama asla yatmadim ev isi yemek temizlik her seyimi yaptim olacagi varsa Allah nasip ettiyse oluyor kalbini ferah tut dua et nasip olsun 😇😇

Allah hakkinda hayirlisini versin ins pozitif sonuclanir transferin
Ben ne dinlendim, ne yattim
Transferden sonra merkez 1 saat asla kaldirmadi yerimden, intralipid diye bir serum onermislerdi onu taktirdim ve 1 saat dinlendikten sonra taburcu oldum sonrasi 3 gun evimdeydim ama asla yatmadim ev isi yemek temizlik her seyimi yaptim olacagi varsa Allah nasip ettiyse oluyor kalbini ferah tut dua et nasip olsun 😇😇
Yaa basimda öyle bir eşim var ki sağa sola bilr döndürmüyor bile bugün yatarım ama yarından sonra yatmam dedim o da bakarız dedi gözün aydın canım benim çok sevindim Rabbım hayırlı şekilde kucağına almayı da nasip eder insallah

Serum falan takılmadı bana tüh bilseydim sorardım ya

Yok canım burda serum falan sormuyolar olanlara da takmamislar

Amin kuzum inşallah dokotrum Recai Papuççuydu zahide yetişe falan çıkıyor oydu terettüt etme günü birlik gidip geldik biz zaten sadece yumurta toplama da kaldık biz o aralar birde transferden sonra kaldık Allah maddi manevi yardımcın olsun canım 🤲🏻
Recai hocadan memnun kaldiniz mi

Back
X