Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
26 HAZİRANDA TRANSFER OLANLAR GELİN BERABER BEKLEYELİM
Ayy çok sevindim ikimiz adına da ❤ olur yazarım mutlaka. Ben ilk kanımı perşembe batı hastanesinde verdim. Yarın bahçeci de kan vereceğim ama acaba diyorum batı da tekrar mı kan versem aynı laboratuvar dan artışı takip etmek iyi olur diye
Ayy çok sevindim ikimiz adına da ❤ olur yazarım mutlaka. Ben ilk kanımı perşembe batı hastanesinde verdim. Yarın bahçeci de kan vereceğim ama acaba diyorum batı da tekrar mı kan versem aynı laboratuvar dan artışı takip etmek iyi olur diye
Bencede daha mantıklı çünkü farklı çıkarsa aklın karışır ve farklı merkezler olunca değer farkediyormus ama tabi sen bilirsin ben yine aynı yerde yaparım
Bencede daha mantıklı çünkü farklı çıkarsa aklın karışır ve farklı merkezler olunca değer farkediyormus ama tabi sen bilirsin ben yine aynı yerde yaparım
Günaydın canım. Sabaha karşı kanamam başladı. Böyle bir anda şu gibi indi kırmızı kan sanırım kaybettim bebeğimi. Belki de kimyasal gebelikti.Çok moralim bozuk
Günaydın canım. Sabaha karşı kanamam başladı. Böyle bir anda şu gibi indi kırmızı kan sanırım kaybettim bebeğimi. Belki de kimyasal gebelikti.Çok moralim bozuk
Ya hayır öyle düşünme her kanama kaybetmek değil. Uzan dinlen ilaçlarını kullan ve mutlaka doktora yaz. Benım kuzenımınde aynen öyle oldu kanaması ama cok şükür kızı okula bile gidiyor şuan. Lütfen stres yapma
Kızlar merhaba bu benim 2.tüp bebek transferim .26 Haziran da 3.gün donuk tek embriyo transferim oldu .dün akşam 9.günümdü evde erken gebelik testim vardı bir şeye stres olup kalkıp bir an da testi yaptım fakat testi doğru şekilde mi yaptım diye sormak istiyorum size içim içimi yiyor .çünkü daha yeni çişimi yapmıştım ve gelmesini beklemeden su içip yarım saat sonra test yaptım fazla su içtiğim için idrarın bembeyazdı .ve nagatif çıktı