Embriyo transferim 15 Mart gelin beraber bekleyelim🤲🤲

Kızlar merhaba benimde sonuç negatif malesef diğer arkadaşların sonucu pozitif olur inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Canım üzüldüm valla ama pes etmek yok rabbim elbet verecek bende girdim seni merak ettmi sormak için yazdığını gördüm üzüldüm

Kızlar merhaba benimde sonuç negatif malesef diğer arkadaşların sonucu pozitif olur inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Bakalım bende yarın kan vereceğim evde test yaptım negatif cıktı😥 bütün umudum gitti ama rabbim büyük bakalım yarın kan sonucu ne olucak

Başarı oranı %40-60 arası olan bir tedavide bu kadar olumsuz sonuç almak gerçekten şaşırtıyor beni. Allahtan umut kesilmez birgün mutlaka olumlu bir sonuç alacağız.

Başarı oranı %40-60 arası olan bir tedavide bu kadar olumsuz sonuç almak gerçekten şaşırtıyor beni. Allahtan umut kesilmez birgün mutlaka olumlu bir sonuç alacağız.
Evet yaaa. Demek ki zamanı değilmiş demekten başka bir şey yok malesef diyecek. Doktor olmamasına o kadar şaşırdı ki en umutlu olduğum hastalarımdan biriydin dedi 🙁

Zaman zaman neden şimdi olmuyor dediğim şeylere sonra iyi ki o zaman değil şu an olmuş dedirtti bu hayat bana, ben olumlu düşünmek istiyorum mutlaka zamanlamada bizim bilmediğimiz bir hata vardı. Gerçek olucak o gün de gelecek.

Evet canım negatif 😥doktorumuz embriyo kaliteleri gayet iyi demişti halbuki 5. Emriyosuydu doktorda şok oldu ben böyle beklemiyordum dedi aksi gibi karnimda sis 1 hafta dur kontrolle gel dedi nasip değilmiş
İlaçları bırakınca geçiyor şişlik period düzene giriyor 3 gün sürdü benim

Back
X