EMBRİYO TRANSFERİNDE BETA HCG DEĞERLERİM

ponyo2021

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2021
40
49
18
<div class="bbWrapper">Merhaba,<br /> Transfer sonrası 10. günde değerim 321 di 12. günde 529. 2 tane embriyo transferi yapıldı. Bu değerler sağlıklı mı açıkcası 2. günde daha yüksek artış bekliyordum, biraz canım sıkkın ve üzgünüm.</div>

<div class="bbWrapper">Merhaba, illa tam iki katı artması gerekmiyor %60 artış olması yeterli diye biliyorum. iki gün sonra tekrar vereceğiniz kan daha belirleyici olur. Hakkınızda hayırlısı olsun</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1060008" data-quote="ponyo2021" data-source="post: 70332725" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=70332725" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-70332725">ponyo2021 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Merhaba,<br /> Transfer sonrası 10. günde değerim 321 di 12. günde 529. 2 tane embriyo transferi yapıldı. Bu değerler sağlıklı mı açıkcası 2. günde daha yüksek artış bekliyordum, biraz canım sıkkın ve üzgünüm. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Kaçıncı gün embryosuydu benim 3. Gün embryosu 8. Gün beta değerim 9.9</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1057477" data-quote="Civciv0616" data-source="post: 70350156" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=70350156" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-70350156">Civciv0616 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Kaçıncı gün embryosuydu benim 3. Gün embryosu 8. Gün beta değerim 9.9 </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>5. Gün embriyosu</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1060008" data-quote="ponyo2021" data-source="post: 70332725" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=70332725" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-70332725">ponyo2021 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Merhaba,<br /> Transfer sonrası 10. günde değerim 321 di 12. günde 529. 2 tane embriyo transferi yapıldı. Bu değerler sağlıklı mı açıkcası 2. günde daha yüksek artış bekliyordum, biraz canım sıkkın ve üzgünüm. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Benim bugün ki test sonucumda 2 kat artmamış..</div>

Back