Aşılama Embriyo transferinde genel aneztezi alanlar??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Lille jenta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2019
77
51
38
Selam

Pszartesi embriyo transferim var. Genel aneztezi ile uyumak istedim. Cunku cok gergin bir yapiya sahibim. Idrara SIKISIK OLMAK stresimi daha da artiriyor...

Benim gibi olanlar var mi aranizda???

Selam

Pszartesi embriyo transferim var. Genel aneztezi ile uyumak istedim. Cunku cok gergin bir yapiya sahibim. Idrara SIKISIK OLMAK stresimi daha da artiriyor...

Benim gibi olanlar var mi aranizda???
merhaba transferınız yapıldı mı merak ediyorum.

Merhaba!!

Evet pazartesi 3. gun embryo transferim oldu. 1. Kalite cok saglikli bolünmüs oldugunu soyledi Embryolog........... insallah tutunur.....9 subat’ta kan tahlili icin gidecegiz....
inşallah güzel sonuçlar alırsın.sana dua edeceğim.genel aneztezi ile mi oldun.Bende bu ay ıns asılama tedavisine başlıcam.Çok korkuyorum

inşallah güzel sonuçlar alırsın.sana dua edeceğim.genel aneztezi ile mi oldun.Bende bu ay ıns asılama tedavisine başlıcam.Çok korkuyorum

Sagol canim insallah guzel sonuclar aliriz....

Evet genel aneztezi aldim trsnsferde de cok rahat oldu.. Sen nerde yaptiriyorsun?

ben trabzonda devlet hastanesınde olacagım.daha dogrusu esımın sperm sayısı yeterli sayıya ulasırsa olacak .şuan 2milyon .hareketlilik az

bu cuma kontrolumuz var .İnşallah guzel sonuclar alırız da asılama yapılabılecek duruma gelir

Doktor tüp bebek raporu çıkarılması için en az 1 kere aşılama denenmesi gerekiyor dedi.Bizimde bildiğimizden değil yani ne derlerse yapıyoruz mecbur

İnşallah olumlu sonuclanır.Nolur benim içinde dua edin

Back
X