Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar dün 5.gün embriyo transferi oldum herşey olması gerektiği gibiydi sormak istediğim 5.gün embriyosu kaçıncı gün tutunur, belirtileriniz ne zaman başladı ve transfer günü sayılıyor mu
Merhaba, umarım güzel sonuçlar alırsınız.
transfer günü sayılmıyor, diğer sorularınızın yanıtını bilmiyorum ama ben 3. gün embriyosunu 10. gün testte gördüm. Belirti aramayın, ilaçların yan etkisi onlar hep. Hamile kalınca anlıyor insan aslında onların belirti olmadığını. :) inşallah tutunur
Kızlar dün 5.gün embriyo transferi oldum herşey olması gerektiği gibiydi sormak istediğim 5.gün embriyosu kaçıncı gün tutunur, belirtileriniz ne zaman başladı ve transfer günü sayılıyor mu
Merhaba hayirli olsun insallah guzel haberler alirsiniz test yaptirdiniz mi acaba nasil hissediyorsunuz degisik belirtiler yasiyor musunuz. Progeston ignesi fitil kullaniyorum ben siz kullaniyor musunuz... ikinci denemem taksiyle eve geldim inanirmisiniz idrara sikisik giremedim cunku tam da transfer gunu ishal olmustum su ictikce bagirsaklar calisiyor mecbur tuvalete gidiyiyordum son ana kadar da gittim doktor serum taktirdi ne bileyim 20 dk sonra aldilar beni baktilar ultrasonda idrara sikisik dediler sonrasi transfer edildi odaya geldim 10 dk belki yatmisimdir mecbur tuvalete kostumacaba tutunmucak mi oyle zor gecti ki stressli anlatamam benim surec... birde serum beni titretmeye basladi cunku icim usudu resmen tir tir titriyordum hemsireler uzerimi orttuler ama ne cayda bacaklarim zangir zungurdu aman tedavi oncesi yemenize icmenize dikkat edin lutfen kabizlik inanin ishal den iyi bu durumda diyebilirim...