Embriyo transferinden sonra 5.gün idrar testi negatif erkenmi

Phatoshi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2022
156
47
18
43
5.gün embriyosu idrar testi yaptım negatif normal mi kaçıncı gün karışır idrar bilen varmı moralim0

Slm.bgn erken gebelik testi taptım negatif kaçıncı günde karışıyor kana idrara
Bende bilemiyorum ki canım tamamen öngürü olarak söyledim 8.günden sonra karışıyor ortalama diye. Benim 3.gün embriyosuydu 8.gün öğrenmiştim çünkü. 7.gün negatifti testim. Hayırlısı olsun senin içinde

Kan önemli ztn belki erkendir belirtiler var çünkü sürekli ateş basması gögüs ağrısı fln

5.gün embriyosu idrar testi yaptım negatif normal mi kaçıncı gün karışır idrar bilen varmı moralim0
Erken bende yapmıştım çift embriyo transferi olmuştum. Negatifti tabiki 11. Gün kanda pozitif gördük. 5. Gün embriyosu 7. Günde kana vermeye başlıyor

Erken bende yapmıştım çift embriyo transferi olmuştum. Negatifti tabiki 11. Gün kanda pozitif gördük. 5. Gün embriyosu 7. Günde kana vermeye başlıyor
Ya ne göğüslerim acıyo yada şiş nede karnım bulantı ağrı hiçbişey yok çok üzülüyorum belirti olmayınca

Ya ne göğüslerim acıyo yada şiş nede karnım bulantı ağrı hiçbişey yok çok üzülüyorum belirti olmayınca
Tek belirtim 5. 6. 7. Gün peçete ile silince gelen turuncu lekeydi. Vallahi benim gebelik boyunca o dediklerin olmadı. 12. Haftaya kadar hep şüphe oldu acaba gerçekten hamileyim o kadar ki belirtisi yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…