Embriyo transferinden sonra sigara içenler?

Merhabalar dün transfer oldum. 5.gün embriyosu ve sigara tiryakisiyim. Dayanamıyorum 2.gündür içmedim ama içmek için deliriyorum. Benim durumumda olanlar var mı ne öneriyorsunuz bNa
trasnferden bir gün önce içtim daha da içmiyorm istersen içmeyebilrsin aklına çektigimiz maddi manevi skıntılar gelsin lütfen

Dün transfer oldum içmiyorum çok şükür ama aklımdan da çıkmıyor, strese sokuyor buda beni 🙄 bu stresten nasıl çıkacagımın yollarını arıyorum 😏
4, 5 gün sıkın dişinizi sonra aklınıza gelmeyecektir. Gözünüzün önünde içen olursa o zaman zorlanırsınız sadece.tlf la konuşurken içiyorsanız tlf la konuşmayın. Çayla içiyorduysanız çay içmeyin. Yemekten sonraki kısma önerim yok. Ve aklınıza geldikçe içmeyenler nasıl içmeden dururyor bende dururum diye telkinler verin. Ben bu şekilde bırakmıştım. Ve bol yürüyüş yapmıştım. Suyu da abartmayın su zehirlenmesi diye bişey de var. Litre hesabı yapın

4, 5 gün sıkın dişinizi sonra aklınıza gelmeyecektir. Gözünüzün önünde içen olursa o zaman zorlanırsınız sadece.tlf la konuşurken içiyorsanız tlf la konuşmayın. Çayla içiyorduysanız çay içmeyin. Yemekten sonraki kısma önerim yok. Ve aklınıza geldikçe içmeyenler nasıl içmeden dururyor bende dururum diye telkinler verin. Ben bu şekilde bırakmıştım. Ve bol yürüyüş yapmıştım

Annemde kalınca kendimi oylayacak birşeyler bulamıyorum. 🙄 Oda zorluyor beni. Kendi evimde olsa puzzle yaparım. Ama söylediğinizi deneyeceğim

Vallahi ben içmiyorum ama transfer olana kadar günde 3 tane içtim dayanamadım. Transfer olunca hiç içmedim. Şuan aklımdan çıkmıyor. Aklımdan çıkartmak için yollar arıyorum. Rabbim saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Aklımdan çıksa rüyalarıma giriyor 😂

Merhabalar dün transfer oldum. 5.gün embriyosu ve sigara tiryakisiyim. Dayanamıyorum 2.gündür içmedim ama içmek için deliriyorum. Benim durumumda olanlar var mı ne öneriyorsunuz bNa
Aslında hiç içmemek daha güzel. Bende transfer oldum. Mart 2 de. Fakat günde 5 tane kadar filan içiyorum, azalttım. bu dönemlerde yeterince stresliyiz birde onu düşünmek istemiyorum açıkçası. Yukarıda bir arkadaşımız yazmış kalp atışını duyana kadar.. insallah bende pozitifi görüp kalp atışını duyduğumda illaki direk bırakacağım. Zaten insan hamilelikte hemen hemen herşeyden tiksiniyor. İçmeyen içenin halinden anlayamaz malesef. İnsallah pozitifleri görürüz. Rabbim herkesin yardımcısı olsun 🌺🌺

Aslında hiç içmemek daha güzel. Bende transfer oldum. Mart 2 de. Fakat günde 5 tane kadar filan içiyorum, azalttım. bu dönemlerde yeterince stresliyiz birde onu düşünmek istemiyorum açıkçası. Yukarıda bir arkadaşımız yazmış kalp atışını duyana kadar.. insallah bende pozitifi görüp kalp atışını duyduğumda illaki direk bırakacağım. Zaten insan hamilelikte hemen hemen herşeyden tiksiniyor. İçmeyen içenin halinden anlayamaz malesef. İnsallah pozitifleri görürüz. Rabbim herkesin yardımcısı olsun 🌺🌺
Amin canım inşallah hepimiz pozitifi görürüz. Benim evde herkes sigara içiyor ve bana nispet yapar gibiler ben nasıl bırakayım sigarayı anlayış gösterip benim olmadığım yerde içseler hiç aramam ben aslında

Vallahi ben içmiyorum ama transfer olana kadar günde 3 tane içtim dayanamadım. Transfer olunca hiç içmedim. Şuan aklımdan çıkmıyor. Aklımdan çıkartmak için yollar arıyorum. Rabbim saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
İbadet yap bol bol , kuran dinle . Benimde arada bi geliyor yoksunluk ama İnan 15 dakika tut . Sonra geçecek . Yoksunluk geldiğinde ver kendini su içmeye . Boşta kalma . Ya kitap oku ya birşeyler izle ya birileriyle sohbet et . Kendini dinlediğin an gelir sigara aklına . Sakın ama sakın içme !!!! İçtim diyene de kulak asma ! Sanki iyi bir halt gibi gelip sana ben içtim demiş birde ! Bravo yani iyi örnek olmuşlar 😡 içme sen canım 😘

İlk bir haftayı atlattıgımda emimin, vücuttan nikotin azalacak daha rahat olacağım. Meyve suyunu yasakladı doktorum bana öner miyor taze sıkılmış olarak tercih etmemi söyledi
Benim transferde 4.günüm bugün bende günlerdir içmiyorum . İnan her gün daha da iyi hissedeceksin . İlk bir hafta sabır et bebeğine odaklan . Düşün o yavru kucağında olsa birisi gelip bir ağız dolusu sigara dumanını bebeğinin ağzına üflese çıldırmaz mısın ? Böyle düşün

Doktorlar 5 taneye kadar izin veriyo bende oldum 4 gun once transfer ama içiyorum icmeyipte sitres yapacagina icip sakin kal dedi doktor hakli ben sigara icmesem sinir krizleri geciririm o daha sakincali kendinizi kasmayin

Doktorlar 5 taneye kadar izin veriyo bende oldum 4 gun once transfer ama içiyorum icmeyipte sitres yapacagina icip sakin kal dedi doktor hakli ben sigara icmesem sinir krizleri geciririm o daha sakincali kendinizi kasmayin
Yaa maalesef bende bırakamadım.iradesizim sanırım benim transferin 25. Günü Çarşamba kalp atışını duymaya gidicez.ama günde 4 5 tane içiyorum vicdan azabı çekerek 😟

Yaa maalesef bende bırakamadım.iradesizim sanırım benim transferin 25. Günü Çarşamba kalp atışını duymaya gidicez.ama günde 4 5 tane içiyorum vicdan azabı çekerek 😟
Benimde pozitif demekki sigara ile alakasi yokmus

Eğer kendinizi çok fazla strese sokuyorsanız doktorunuza danışın; stresin daha sağlıksız olduğunu söyleyecektir sanıyorum. Daha önce bunu başka doktordan duymuştum bir arkadaşım için. Yoksunluk krizi yaşıyorsanız bebeğe zararı daha yüksek.

Eğer kendinizi çok fazla strese sokuyorsanız doktorunuza danışın; stresin daha sağlıksız olduğunu söyleyecektir sanıyorum. Daha önce bunu başka doktordan duymuştum bir arkadaşım için. Yoksunluk krizi yaşıyorsanız bebeğe zararı daha yüksek.
Çok şükür çözdüm canım olayı günde bir tane içtiğim zaman rahat ediyorum. Doktorumda iç dedi 3 ü geçme dedi. Bende bir tane içiyorum oda yarım içiyorum. Zaten yavaş yavaş tiksşnmeye başladım

Umarım iyi sonucu almışsınızdır. Kendinizi sartlandirmanizi öneririm. Ben iyle yaptım ve 2gun önce transferden beri aklıma bile gelmiyor nerdeyse. Şartlandırma yapın. Emzirmeyi bırakınca başlarım yine nasilsa:) diye

Back
X