Embriyo'da bölünme sorunu yaşayanlar

Evet canım çok şükür hamileyim benim eskişehir acıbadem o doktorların ikisini de tanımıyorum malesef

Çok teşekkür ederim bilgi verdin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sizin de mi sorununuz aynıydı? Bugün gittiğim dr uzun protokolden bahsetti zaten. Ben de polen, keçiboynuzu tozu, çörekotu, tarçın, kestane balı karışımı yaptım günde ikişer kaşık eşimle yiyoruz. B12 kullanıyorum bir de şu an.

Çok teşekkür ederim bilgi verdin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sizin de mi sorununuz aynıydı? Bugün gittiğim dr uzun protokolden bahsetti zaten. Ben de polen, keçiboynuzu tozu, çörekotu, tarçın, kestane balı karışımı yaptım günde ikişer kaşık eşimle yiyoruz. B12 kullanıyorum bir de şu an.
Arı sutude kullan mutlaka bizim embriyo kalitesi kötüydü ilerliyordu ama 4. 5. kalite olarak arı sutu yumurta kalitesini artırıyor ben 3 ay duzenli kullandım

Biz 3 kere denedik. İlkinde embriyolarımız 2. gün sonunda sadece 2 ye bölünebildi ve tutunma olmadı. İkincisinde 2.gün sonunda 3 embriyodan birisi 4 e diğer 2 si 2 ye bölündü ve dış gebelik oldu. Şimdi 3.denememin transferi yapıldi 2. günümdeyim. Fakat doktorum yine bölünmen yavaş gittiğini ve yine 2 ye bölünebildiğini söyled. Yine tutmayacak die çok korkuyorum. Aranızda embriyo bölünmesinde sorun old. halde hamile kalan varmı
canim mrb bunu yazali epey olmus ama suan goruyorumki hamilesin cok sukur.benimde ayni sorun 2.gun 2 hucreli gideri 4 hucreli 2 embriyo transferi yapildi.umudum hic yok.senin bu gebeliginde nasildi hucreler kacinci gun embriyosu

Canım sonucun her ne olursa olsun öncelikle hayrına olsun. Ben 6.denememde 3.gün 2 yumurta döllendi ve 1 tanesi yine 4 e bölünüp kaldı diğeri 7ye bölündü ve kalitesi iyiydi. Biz ilk kez 7ye bölünen bir emriyoya sahip olduk o da ttunmayı başardı çok şükür. Darısa sana olur inş. Bu işlerde her an her şey olabilir aasla umutsuz olma. Olmasaydı bizim olmazdı

Canım sonucun her ne olursa olsun öncelikle hayrına olsun. Ben 6.denememde 3.gün 2 yumurta döllendi ve 1 tanesi yine 4 e bölünüp kaldı diğeri 7ye bölündü ve kalitesi iyiydi. Biz ilk kez 7ye bölünen bir emriyoya sahip olduk o da ttunmayı başardı çok şükür. Darısa sana olur inş. Bu işlerde her an her şey olabilir aasla umutsuz olma. Olmasaydı bizim olmazdı
Allah sağlıkla büyütsün inşallah. Benim de çok kaliteli olan embriyom 5 e bölünüp kaldı tabii durduğu için transfer etmediler. Şimdi tekrar deniycez over rezervi de az. Allah büyük.

Back
X