embriyoları 5. gune ulaşamayan varmı?

Patricia

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
2.892
14
116
44
İstanbul
Arkadaslar merhaba. bu benım 3. denemem olacak. ilk ıkı denememde femara kısa protokol uygulandı ancak tek embriyo elde edildi, onlarda tutunamadı maalesef.
bu 3. denememizde ulun bey uzun protokol uyguladı, çarşamba gunu yumurta toplama ıslemı olacak. görünürde yaklasık 10 yumurtam var ancak işte biliyorsunuzkı önemli olan katanesi olgun çıkacak opu dan. ve kaçtanesi döllenecek.
size sormak istediğim. bu seferki tedavımde ulun bey olusan ebrıyoları 5. gune kadar bekletmek istiyor. ben gerçekten bu sefer korkmaya başladım. ya embriyolar 5. güne ulaşamazsa transfer olmazsa diye. önceden en azından 12 gun test gunune kadar bır umutla yaşıyordum.
hiç transferi iptal olan oldumu acaba bu sekılde. allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaslar. tecrubelilerden cevap bekliyordum.
bu arada eşimde bir problem yok. bende yumurta rezervinde azalma var. bu 3. denememiz. hep umut tup bebek merkezinde denedim.

Arkadaslar merhaba. bu benım 3. denemem olacak. ilk ıkı denememde femara kısa protokol uygulandı ancak tek embriyo elde edildi, onlarda tutunamadı maalesef.
bu 3. denememizde ulun bey uzun protokol uyguladı, çarşamba gunu yumurta toplama ıslemı olacak. görünürde yaklasık 10 yumurtam var ancak işte biliyorsunuzkı önemli olan katanesi olgun çıkacak opu dan. ve kaçtanesi döllenecek.
size sormak istediğim. bu seferki tedavımde ulun bey olusan ebrıyoları 5. gune kadar bekletmek istiyor. ben gerçekten bu sefer korkmaya başladım. ya embriyolar 5. güne ulaşamazsa transfer olmazsa diye. önceden en azından 12 gun test gunune kadar bır umutla yaşıyordum.
hiç transferi iptal olan oldumu acaba bu sekılde. allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaslar. tecrubelilerden cevap bekliyordum.
bu arada eşimde bir problem yok. bende yumurta rezervinde azalma var. bu 3. denememiz. hep umut tup bebek merkezinde denedim.
canım bende umuttayım.
bence telaş yapma. embriyoların 5. güne kalmama durumu olabilir diye gün gün rbilgi vereceklerdir sana. bana denilen şu. 5. gün embriyosu istiyoruz ama durumlarına göre sizi 2., 3. gün felan da çağırabiliriz. yani seni tehlikeye atmayacaklardır. buna emin olabilirsin. transferi iptal edileni duymadım ama ikinci gün embriyosu olanı duydum. herşeyin hayırlısı canım. kolay gelsin.

ya senın transferın yapıldımı? ne asamadasın canım . hım birde şunu sormak ıstıyorum. yumurtaların toplandığı gun sayılıyormu ? yanı çarsamba toplama pazar transfermı yoksa pazartesımı?

Merhaba canim, endiseni o kadar iyi anliyorumki cunku ayni duygulari bende yasiyorum. Persembe gunu yumurlatarim toplandi, 26 tane. Doktorum bana transfer sali gunu dedi yani besinci gun transferi olcak, dun icim, icimi yedi taki hemsirem arayip 23 yumurtan var diyince, bugun'de cok endiseliydim yani bu boyle transfere kadar surcek, bugunde 22 yumurtam oldunu 13 tane cok hucreli oldugunu herseyin yolunda oldunu soylediler, Labaratuar'da dah guzel gozlem altinda tutuyolar canim insallah seninde 5 gune kadar dayanir, dayanmasada canim baktiki cok azaliyolar ucuncu gun yaparlar mutlaka. Benimde UCuncu denemem. Daha once iki kez INTernationl Hospital, yesilkoy istanbul'da denedim kisa protokol ilk negatif OHSS'den dediler. IKINICI donurlmuslarla hamilelik oldu ama dusukle sonuclandi... UCUncu denememde benimde uzun protokol uyguladillar cunku hic bir problem yokmus bende ve bu tedavi seklinin uygulanmasi lazimmis., Bakalim ahyrilis allahs eninde yardimcin olsun...

evet canim arkadaslarin anlattigi gb embroyolarin durumuna gore besinci gunu beklemezler bir rsik gorurlerse zaten bes alti embroyon olmadan besinci gune gitmiyorlar. bence bu konuda cok rahat ol doktorun her sey yolunda giderse besinci gun yapariz demek istemistir onlar en iyisine karar vericekler duruma gore. bence yumurtalarin da olgun cikacaktir belliki kisa protokoller sana yaramamis bu yaramiski 10 yumurta olusmus. en az tabii hepsi de cikabilir. yedi sekizi olgun cikar bosuna hic uzulme

kızlar cok sağolun. ama dr dediğine göre riske alıp beklicez 5. gunu. allah yardımcımız olsun hepimizin. 5. gune ulasan tek bır embrıyom bıle olsa cok mutlu olucam. rabbım ol derse olur tabı ama bızızdekide teselli işte:) ahhh ahhh nerde bene öyle 23 embriyo , size masallah suphanallah:)

merhaba canım
benımde 2,denemem ve suan lucrınde 9.gundeyım
bende 2 denememıde ulun beyde yapıyorum
ılkınde negatıf sonuc aldık ve donmusum olmadı
ıkıncıdede bızede uzun protokol ve 5,gun embrıyosu transfer edıcem dedı doktorum
benım erkek ınfertılıtesı ama sıkılmamaya calısıyorum
neyapalım rabbım ıstersen verırı
bız elımızden gelenı yapıyoruz
gerısı rabbıme kaldı
canım opun oldumu
10 yumurtan gorunuyormus yaa merak ettım
bızede bılgı verırmısın

kızlar benim 3 gün embriyosu ve şuanda ikizlerime hamileyim korkmayın kalitesi çok önemli benim 3 tane kaliteli embriyom vardı 14 tane toplanmıştı 9 tanesi döllendi ama 5 tanesi ii di ama 3 tanesi daha iyiydi korkulacak bir şey herkes 5 gün embriyosu ii olur dio ama bu allahın işi bak ben 3 gün embriyosu ile hamileyim sadece 2 gün embriyosu pek tutunamıyomuş diolar

asıcım canım
hayırlı olsun
senın cok yenı daha dımı okuyorum topıklere yzılarını
nezman gıdıyon keseyı gormeye canım
allahım sorunsuz 9 ay nasıp etsın
ınsalah bızde arkanızdan hamıleyız haberımızle gelırız

asıcım canım
hayırlı olsun
senın cok yenı daha dımı okuyorum topıklere yzılarını
nezman gıdıyon keseyı gormeye canım
allahım sorunsuz 9 ay nasıp etsın
ınsalah bızde arkanızdan hamıleyız haberımızle gelırız

cnm saol evet çok yeni daha 5 temmuzda öğrendim hamiş olduğumu 19 temmuzda gel dedi dr galiba keseye bakacak daha hiç birşey bilmiyorum hamilelikle yaşadıkça sizlere anlatırım inş sizlerde hamiş:CüvCüv: olursunuz inanın tek duam bu allahım herkese isteyen herkese nasip etsinnn

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun umarım bu sefer pozitif sonucu görürsün
benimde toplamda 7 tane yumurtam toplanmıştı ve 6 tanesi döllenmişti
sayısı az diye çok üzülmüştüm ama önemli olan kaliteleriymiş
opudan 3 gün sonra beni arayıp embriyoların durumu çok iyi 5. günü bekleyeceğiz demişlerdi
5. gün transfere gittiğimde sadece 4 tane embriyom kalmıştı ve bunlardan sadece 1 tanesi birinci
kaliteydi...ve doktorum muhtemelen tek gebelik olacak demişti
3 embriyo transfer edildi ve sadece 1 tanesi tutundu. şu an 26 haftalık hamileyim :))
sana tavsiyem kesinlikle sayıya takılma önemli olan kalite
benimde eşimde hiç sorun yoktu ve embriyolarım azdı ama özdü

şimdiden hayırlı olsun sağlıklı gebelikler dilerim

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun umarım bu sefer pozitif sonucu görürsün
benimde toplamda 7 tane yumurtam toplanmıştı ve 6 tanesi döllenmişti
sayısı az diye çok üzülmüştüm ama önemli olan kaliteleriymiş
opudan 3 gün sonra beni arayıp embriyoların durumu çok iyi 5. günü bekleyeceğiz demişlerdi
5. gün transfere gittiğimde sadece 4 tane embriyom kalmıştı ve bunlardan sadece 1 tanesi birinci
kaliteydi...ve doktorum muhtemelen tek gebelik olacak demişti
3 embriyo transfer edildi ve sadece 1 tanesi tutundu. şu an 26 haftalık hamileyim :))
sana tavsiyem kesinlikle sayıya takılma önemli olan kalite
benimde eşimde hiç sorun yoktu ve embriyolarım azdı ama özdü

şimdiden hayırlı olsun sağlıklı gebelikler dilerim

canım gozun aydın allahım tamamına erdırsınkaydirigubbakcemile4
canım bızdede esımde peroblem var ama umuyorum bu kez daha ıyı olucak
ılkınde 6 yumurtam ısleme alınmıs
3,gune 2 tane kalmıstı
ama tutmadı
bakalım elımızden gelenı yaptık
balıydı kürüydü
ılacıydı derken tedavıye basladık
dua edın bızede hamsı anneolumunekankayizsmile

sağolun kızlar. bırazdan merkezı arayıp öğrenıcem kaç yumurta olgun cıkmış dıye. sızede bılgı verırım mutlaka.

sağolun kızlar. bırazdan merkezı arayıp öğrenıcem kaç yumurta olgun cıkmış dıye. sızede bılgı verırım mutlaka.[/QU
merhaba patrıca kacı olgun cıktı merak ettim

canım 12 yumurtada 8i olgun çıktı. 5i döllendi, 5ide 5. gune ulaştı bu gun. bu sabah 2 tanesını transfer ettıler. kalan 3anesi yarınada yaşarsa onlarıda donduracaklarmış. rabbım hepimizin yar ve yardımcısı olsun kızlar. :Saruboceq:

canım 12 yumurtada 8i olgun çıktı. 5i döllendi, 5ide 5. gune ulaştı bu gun. bu sabah 2 tanesını transfer ettıler. kalan 3anesi yarınada yaşarsa onlarıda donduracaklarmış. rabbım hepimizin yar ve yardımcısı olsun kızlar. :Saruboceq:

ayyyy canım cooooook sevındım bak sıkılıyordun olmazsa dıye hamdolsun annesının karnına yerlesmısler bılem
ınsalah bukez ıstegıne kavusursun arkandan bızde gelırız
canım sızde sorun neydı senın kacıncı denemen
ınsalah bunlar tutar ve kardes ıstersen dıgerlerınden de kardeslere merahaba dersın ınsallahopuyorumnanaktan

Hayattııııııım çok sevindim bebişlerinle sana mutluluk diliyorum 12. gün sonundada çifte mutluluk diliyorum :)) benimde yarın olacak transferim hayırlısı :emir_bebek:

Back
X