Embriyolarımın hepsi neden öldü?

senin de orda tedavi sonucunda bu durumla karşılaşman beni de şüphe ye düşürdü yoksa ben doktorumdan embriyologdan gerekn bütün ilgiyi gördüm hala görüyorum... ama bu kadar tesadüf beni de şaşırttı özelden yazarım sana

yeni üye olduğum için özel mesaj yazamıyormuşum sana. bunu öğrenene kadar birsürü yazdıydım halbuki :D

maalesef canım kimse demedi kendim buldum araştırarak ama giden emekler :5:maddi manevi yıkım hiç umurlarında değil ki..
ve son denemeden negatif alınca dr larımı aradım dedim ki ne yapıcaz bu kaç oldu
diyolar ki erkek infertilitesinde yapacak bişey yok ama nasıl olmaz var işte sperm dna hasar testi yapabilirsiniz demediler hiç ....
hiç değilse tedavi öncesi spremleri azda olsa iyileştirmeye çalışabilirler ama direk tedaviye başlıyolar

bu çok üzücü. Allah yardımcınız olsun. ben bizzat düşmedim peşine ama eşim araya araya ankarada ürolog kaan aydos'un adını buldu. hiç duydunuz mu? ümit verici şeyler anlatıyor. Belki size de şifa vesilesi olur.:40:

bu çok üzücü. Allah yardımcınız olsun. ben bizzat düşmedim peşine ama eşim araya araya ankarada ürolog kaan aydos'un adını buldu. hiç duydunuz mu? ümit verici şeyler anlatıyor. Belki size de şifa vesilesi olur.:40:

ben de nette bu konuda hep kaan Aydos u buldum, benim eşimde kaan aydosa gidicek...
bu dna hasar testi şimdi benim için yeni bi umut oldu,,inş bu sorunumuzu çözer:5::5:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım. Allah seni de kolaylıkla kurtarsın güzelim yükünden :)
Yumurta yaşlanması neyle ilgili olabilir? Benim yaşım 26. Acaba bende de böyle bir durum olabilir mi? Olsa nasıl aşılır ki bu sorun?

sağol bitanem amiiin rabbim hepimize hayrlı doğumlar nasip etsin olmayanlara da versin inşş :16:galiba yumurta rezervinin azalmasıyla alakalı bi durum canım yaşla bi ilgisi yok bildiğim kadarıyla allah yardımcın olsun :31:

embiyoya pgt testi yapılabilir kuzum neden sağlıksız neden gelişimi durdu diye :26:

sağol bitanem amiiin rabbim hepimize hayrlı doğumlar nasip etsin olmayanlara da versin inşş :16:galiba yumurta rezervinin azalmasıyla alakalı bi durum canım yaşla bi ilgisi yok bildiğim kadarıyla allah yardımcın olsun :31:

embiyoya pgt testi yapılabilir kuzum neden sağlıksız neden gelişimi durdu diye :26:

pgt için embriyonun belli safhaları geçmesi belli bir güne gelmesi gerekiyormuş. benimkiler ikinci güne çıkamadılar ki test yapılsın... :(

Back
X