• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

embriyolarınız kaçıncı gün donduruldu?

filizim81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
143
5
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
bu benim ilk tüp bebek deneyimim ve dün transferim yapıldı. ben size emriyolarınızın kaçıncı gün dondurulduğunu sormak istiyorum
benden 25 adet yumurta toplandı bunlardan 14 tanesi döllendi ve 3.gün emriyologlar her şeyin yolunda gittiğini 14 emriyodan 9 tanesinin normal 5 tanesinin ise çok iyi durumda olduğu bildirildi 5.gün transfer için çağırıldım ve 5 adet blastokist emriyomdan 1 tanesi transfer edildi biz kalan 4 tanenin o gün dondurulacağını düşünüyorduk fakat bize kalan 4 adet emriyoyu yarına kadar izleyeceklerini ve dondurulup dondurulamayacağını bildireceklerini söylediler ve bu sabah aradıklarında kalan 4 emriyomuzun dondurulamadığını bildirdiler bu durum bizi çok üzdü
herşey çok iyi giderken 5 adet emriyomuz 5.güne kadar dayanıp blastokist seviyesine gelmişken neden transferin yapıldığı gün dondurulmadı ve neden 6.güne kadar beklendi diye düşünüyorum sonuçta bana 5. gün transfer yapıldı aynı gün kalan emriyolar dondurulamazmıydı eğer transfer edilen tutmazsa yeniden herşeye başlamak çok zor olabilir bu nedenle sizlerin deneyimleriniz ve yaşadıklarınızı öğrenmek istedim

sizin embriyolarınız kaçıncı gün donduruldu?
dondurulupta tekrar çözdürüp transfer yaptırabildinizmi?
sizin doktorlarınız dondurma işlemi hakkında size ne gibi bilgiler verdiler?

şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Benim 3 günde dondurdular canım seninkini anlayamadım bir türlü transfer günü dondurmaları gerekir zaten 5.günden sonra tutulmaz diye biliyorum

12 yumurta toplandı , 11 tanesi tam olgunlasmıstı , 2 tanesi 5. gun transer edıildi , 2 tanesi 6. gun donduruldu.

merhaba arkadaşar,
dün test yaptırdık bhcg değeri 118 çıktı :) çok mutluyum umarım herşey yolunda gider allah hepimize yardımcı olsun

Son düzenleme:
Back
X