- 22 Aralık 2010
- 9.004
- 421
- 363
Merhaba kızlar benim 2 embriyom 2. Gününde donduruldu şuan rahim dinlendirme adı altında birşey yapıyorlar kendi kendine dinlenen Rahime para ödüyoruz o da ayrı  hiç başınıza böyle birşey geldi mi? 2. Gününde embriyonuz donduruldu mu? Nasıl bir yol izlediniz ?Hiç duymadım Dr sorduğumuzda 2 tane kaldığı için bunu yaptık dedi ama tedavinin başında 5. Günü transfer edeceğiz dedi.umutlarım yok oldu resmen ne düşüneceğimi bilemiyorum
 hiç başınıza böyle birşey geldi mi? 2. Gününde embriyonuz donduruldu mu? Nasıl bir yol izlediniz ?Hiç duymadım Dr sorduğumuzda 2 tane kaldığı için bunu yaptık dedi ama tedavinin başında 5. Günü transfer edeceğiz dedi.umutlarım yok oldu resmen ne düşüneceğimi bilemiyorum 

hiç başınıza böyle birşey geldi mi? 2. Gününde embriyonuz donduruldu mu? Nasıl bir yol izlediniz ?Hiç duymadım Dr sorduğumuzda 2 tane kaldığı için bunu yaptık dedi ama tedavinin başında 5. Günü transfer edeceğiz dedi.umutlarım yok oldu resmen ne düşüneceğimi bilemiyorum

1 kızım var elhamdulillah kardeş çok istedi o yüzden girdik bu yola iyide bir merkeze gidiyoruz aslında ama böyle bir sonuç beklemiyorduk o kadar Umutlu konuşulunca
 1 kızım var elhamdulillah kardeş çok istedi o yüzden girdik bu yola iyide bir merkeze gidiyoruz aslında ama böyle bir sonuç beklemiyorduk o kadar Umutlu konuşulunca 

umuda o kadar ihtiyacım var ki buarada amh 3 küsur ama yumurta olayı tamamen tezat
 umuda o kadar ihtiyacım var ki buarada amh 3 küsur ama yumurta olayı tamamen tezat siz de bozmayın moralınızı sızınkıde tutar ınsallah amin dıyelımm
siz de bozmayın moralınızı sızınkıde tutar ınsallah amin dıyelımm