• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyosu 5.güne gelemeyenler

Transferim yapılamadı. Birsürü hayalim son anda söndü.Hersey çok iyiydi.Transfer günü saati belliydi.13 yumurta ve 8 embriyo gelişimi 4.günün sonunda durmuş.1 gün daha şans verdiler
6.güne gelemedi ne yazık ki hiçbiri. Acaba ne yapmalıyım .

Sizin yapacaginiz bi durum yok malesef 😕
Doktorunuz ikinci tedavide farkli yöntemler uygulayabilir cok gecmis olsun adiniza uzuldum 😔

Benim gibi olup sonra hamile kalan var mı acaba.Şimdiye kadar hiç hamilelik yaşamadım.

Sağolun farklı yöntem uzun protokol diyor doktorum.Baska birşey söylemedi ki.
O sekilde denersiniz ozaman 😕 hersey Allahtan elbet bi gun olacak benm 5. Gune giden kaliteli embriyolarm var ama 2 denemede olmadi ilki hic tutmadi ikinci tuttu bos gebelik oldu hersey nasip

Merhaba, 5. Güne kadar bekletilmesi doktorunuzun kararıyla gerçekleşiyor. 3. Gün embriyosu ile de transferi gerçekleşip hamile kalan birçok insan var. Laboratuvar şartlarıyla anne rahimi arasında çok fark var neticede. Bir sonraki denemenizde beşinci güne gidilmesi riskini almak istemediğinizi belirtin bence doktorunuza.

O sekilde denersiniz ozaman 😕 hersey Allahtan elbet bi gun olacak benm 5. Gune giden kaliteli embriyolarm var ama 2 denemede olmadi ilki hic tutmadi ikinci tuttu bos gebelik oldu hersey nasip
Nasip tabi.Allahtan herşey.Ama en azından transfer olaydım diyorum bazen.5.gün niye diyorum bazende transfer olsaydı sonrasında kaybetseydim. Bundan çok fazla üzülürdüm diyorum sonrada.

Merhaba, 5. Güne kadar bekletilmesi doktorunuzun kararıyla gerçekleşiyor. 3. Gün embriyosu ile de transferi gerçekleşip hamile kalan birçok insan var. Laboratuvar şartlarıyla anne rahimi arasında çok fark var neticede. Bir sonraki denemenizde beşinci güne gidilmesi riskini almak istemediğinizi belirtin bence doktorunuza.
Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim.
Bize embriyo son gün de olsa ölebilir demediler.Hersey iyi yolunda.Sonrada Tek mi çift mi transferiniz olsun.En sonunda da şu saatte burda olun.Sonra tek olsun bizim olsun derken yolda aldığımız kötü haber transfer yapılamayacak.Gelisimleri durdu.1 gün şans verelim.Şok oldum.Ayni yerde denemeli miyim.Ihmal mi var .Kafamda deli sorular.

Bize embriyo son gün de olsa ölebilir demediler.Hersey iyi yolunda.Sonrada Tek mi çift mi transferiniz olsun.En sonunda da şu saatte burda olun.Sonra tek olsun bizim olsun derken yolda aldığımız kötü haber transfer yapılamayacak.Gelisimleri durdu.1 gün şans verelim.Şok oldum.Ayni yerde denemeli miyim.Ihmal mi var .Kafamda deli sorular.

Merkezinizi değiştirmek istiyorsanız içiniz rahat edecekse muhakkak değiştirin derim, farklı bir doktorla kafanızdaki soru işaretlerini daha rahat konuşabilir ve aktarabilirsiniz. Malesef doktorların bize aktardıkları kadarını bilebiliyoruz her zaman. Ben de tüp bebekle bebek sahibi olacağım inşallah. İlk taze ( 5.Gün embriyosu) negatif sonuçlandı ne yazık ki üstelik 3 en iyi kaliteden bir tanesi transfer edilmişti ve sperm kaynaklı sorun olduğundan rahimsel herhangi bir sorunum olmadığı için şansım çok Yüksek diye bakılıyordu. Dört ay sonra iki tane dondurulmuş embriyom transfer edildi ve sonuç ikisi de tuttu çok şükür ikizlerimi bekliyorum. Doktor tek transfer etmek istemişti yine bir tanesini tekrar donduracaktı ama ikisini de istedim hatta beni korkutmak istedi ikisi de tutar bölünürse dördüz olur vs umursamadım nasip Deyip ısrarla ikisini de transfer ettirdim. Tabii ki kendinizi doktorunuza emanet edin güvenin ama kendi isteklerinizin de altını muhakkak çizin.. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi bir daha ki sefere alırız🤲🏻

nedemek tekmi olsn ciftmi bunu genelde ilk denemelerde yapmazlar infertilite sebebinize ve yasiniza bagli tabi.
Doktorunuza guveniyosaniz ayni yerde kalin iciniz rahat etmicekse daha iyi merkezler arastirip gidin derim

Hastane iyi doktorum iyi.Ama laboratuvarda bir
sıkıntı oldu gibi.Arayan transfere çağıran farklı.Kötü haberi veren farklı embroyolog farkĺi.Ilk denememiz yaş 36.

Bu arada hangi merkezde yaptırdınız?

Hastane inanılmaz güzel ve alakalilar. Ama sonucu böyle oldu.Sanirim yine aynı hastanede denicem.

Normal yolla hiç gebe kalamadım.Tup bebekte de ttransfer yapılamadı.Kafam karışık benimle aynı şeyleri yaşayan yok mu arkadaşlar.

Normal yolla hiç gebe kalamadım.Tup bebekte de ttransfer yapılamadı.Kafam karışık benimle aynı şeyleri yaşayan yok mu arkadaşlar.
Bizim de ilk denememiz bahçeci umut tüp bebek merkezinde aynı şekilde sonuçlandı..5.embriyomuz 5.güne geldiğinde gelişimleri durdu denip transfer iptal olmuştu..biz buna rağmen aynı yerde iki deneme daha yaptık..şimdiki aklımız olsa ilk denemeden sonra aynı yerde devam etmezdik..bu arada sonraki denemede 5.gğne 3 embriyomuz oluştu..4. Ve son denememi de devlette yaptırdım..hiç birinde olumlu sonuç alamadık..artık akışına bıraktık..yaşım da 37 bu arada..4 yılda 4 denemeden sonra artık tüp bebek tedavisine olan inancımız kalmadı..inşallah sizler için sonu güzel biter..bundan sonrakilerde yüzünüz güler..

Bizim de ilk denememiz bahçeci umut tüp bebek merkezinde aynı şekilde sonuçlandı..5.embriyomuz 5.güne geldiğinde gelişimleri durdu denip transfer iptal olmuştu..biz buna rağmen aynı yerde iki deneme daha yaptık..şimdiki aklımız olsa ilk denemeden sonra aynı yerde devam etmezdik..bu arada sonraki denemede 5.gğne 3 embriyomuz oluştu..4. Ve son denememi de devlette yaptırdım..hiç birinde olumlu sonuç alamadık..artık akışına bıraktık..yaşım da 37 bu arada..4 yılda 4 denemeden sonra artık tüp bebek tedavisine olan inancımız kalmadı..inşallah sizler için sonu güzel biter..bundan sonrakilerde yüzünüz güler..
Çok teşekkürler. Benimde yaşım 37.Doktorlar 5.güne neden gelmediği konusunda ne söylediler. Bize yüzde elli yumurta yüzde elli sperm denildi.

Back
X