EmbryoScope

hullu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
16
0
36
İstanbul
Arkadaşlar embryoscope nedir bilen var mı? Doktor böyle bir şey telafuz etti, anlattı ama açıkçası deneyimlemiş olanlar varsa bilgi almak istiyorum. Bir de hangi hastaneler uyguluyor bunu, her yerde olmuyormuş duyduğum kadarıyla... Düşünce ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar!

Canum Umut Tüpte varr..Embriyolar toplanıp döllendikten sonra bölünmelerinin takibi içinn özel bir bölmeye konuluyorr ve dışarı çıkarıp incelemedenn kamera vasıtasıyla inceliyorlarmışş.Bu sayede embriyo strese girmiyor ve dış etkilerden en az etkilenir hale geliyormuşş.Eğer doktorun önerdiyse ne mutlu sana..Denemkte fayda var tabiiki..

Bahçeci Fulya'da da var benim embryolarım da embryoscope ta izlenmişti anlattıklarına göre 24 saat izlenebiliyormuş bu sayede hatta resim bile verdiler bana çok sevinmiştim görünce Bence çok yararlı bir sistem bende yumurta da azdı zaten o nedenle her biri daha değerliydi strese girmeleri kötü olurdu.. Eğer klinik arıyorsan kendine kesinlikle Bahçeci'ye git derim orada bu sistem var birde imsi de kullanılıyor. Zaten görüşme yaparken sana çok daha detaylı olarak veriyorlar. Umarım yeterli olabilmişimdir. Benim gibi hepinizin bir an önce gebe kalması dileğiyle

bahçecide var ama her hastaya uygulanmıyor çok az kişinin izlenebiliyormuş ben tüp yaptırdığımda sormuştum

Bahçeci Fulya'da da bulunuyor bu yöntem. Ben de kliniğe gittiğimde orada tanıştığım bir hasta anlatmıştı. Çok ilginç gelmişti. Emriyoları 24 saat izliyorlarmış. resim falanda vermişlerdi. hehe artık çocuklarımızın albümlerini oluştururken ultrason fotolarının öncesine Embryoscope fotolarını da ekliyeceğiz teknoloji ne kadar gelişiyor, süper birşey bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…