Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar benim eşim azospermi idi 8 kere test verdi 5 kere canlı çıktı dondurduk toplasan 30 adet sperm ile tüp bebek denemesi yapıldı 20 yumurta çıktı 15 tanesi kullanildi 10 tanesi dollendi 6 emriyom 5.gune geldi 1 tanesi karnimda çok şükür embriyologumun ismini bilmiyorum ama bana iyi geldi çünkü ilk tüp bebek tedavimde 13 yunurtadan 2 tanesi dollendi onlarda beşinci güne gelmedi ve ameliyatla eşimden 100 adet sperm bulunmasına rağmen doktorda çok önemli ilk tüp bebek denememde kısa protokol kullanıldı 10 günde hemen herşey oldu 13 yumurta çıktı ve minikti boyutları opudan bı kaç gün önce bir kaç yumurtam çatladı hastanedendende doktordanda memnun kalmadim bu seferki tedavimde uzun protokol kullandı 20 güne yakın iğne kullandım adetin 1 hafta öncesinde iğneye başladım adetin. 2gunu kontrole gittimde 10 yumurta vardı sonra ekstra iğne verdi opu gününe kadar 20 yumurta oluştu boyutlarında hemen hemen aynıydı doktor ve hastanede dediğiniz gibi embriyologun tecrubeside çok onemliMerhaba biliyorsunuz ki tüp bebek doktoru kadar en as da labaratuvar da çöm önemli embyolog da benim bundan önce labaratuvar ve embyolog kaynaklı olmadı sizin güvendiğiniz bildiğiniz embyolog var mı
Merhaba, sizin tedavi gördügünüz yer neresiydi acaba?Merhabalar benim eşim azospermi idi 8 kere test verdi 5 kere canlı çıktı dondurduk toplasan 30 adet sperm ile tüp bebek denemesi yapıldı 20 yumurta çıktı 15 tanesi kullanildi 10 tanesi dollendi 6 emriyom 5.gune geldi 1 tanesi karnimda çok şükür embriyologumun ismini bilmiyorum ama bana iyi geldi çünkü ilk tüp bebek tedavimde 13 yunurtadan 2 tanesi dollendi onlarda beşinci güne gelmedi ve ameliyatla eşimden 100 adet sperm bulunmasına rağmen doktorda çok önemli ilk tüp bebek denememde kısa protokol kullanıldı 10 günde hemen herşey oldu 13 yumurta çıktı ve minikti boyutları opudan bı kaç gün önce bir kaç yumurtam çatladı hastanedendende doktordanda memnun kalmadim bu seferki tedavimde uzun protokol kullandı 20 güne yakın iğne kullandım adetin 1 hafta öncesinde iğneye başladım adetin. 2gunu kontrole gittimde 10 yumurta vardı sonra ekstra iğne verdi opu gününe kadar 20 yumurta oluştu boyutlarında hemen hemen aynıydı doktor ve hastanede dediğiniz gibi embriyologun tecrubeside çok onemli
Ama bu kadar iğne kullanmak çok riskli yumurtalar büyüyüp ohss olayıda olabilirdi benim tam yumurtlama günü opu oldum bundan öncekiler 5aa olmasına rağmen tutmadıMerhabalar benim eşim azospermi idi 8 kere test verdi 5 kere canlı çıktı dondurduk toplasan 30 adet sperm ile tüp bebek denemesi yapıldı 20 yumurta çıktı 15 tanesi kullanildi 10 tanesi dollendi 6 emriyom 5.gune geldi 1 tanesi karnimda çok şükür embriyologumun ismini bilmiyorum ama bana iyi geldi çünkü ilk tüp bebek tedavimde 13 yunurtadan 2 tanesi dollendi onlarda beşinci güne gelmedi ve ameliyatla eşimden 100 adet sperm bulunmasına rağmen doktorda çok önemli ilk tüp bebek denememde kısa protokol kullanıldı 10 günde hemen herşey oldu 13 yumurta çıktı ve minikti boyutları opudan bı kaç gün önce bir kaç yumurtam çatladı hastanedendende doktordanda memnun kalmadim bu seferki tedavimde uzun protokol kullandı 20 güne yakın iğne kullandım adetin 1 hafta öncesinde iğneye başladım adetin. 2gunu kontrole gittimde 10 yumurta vardı sonra ekstra iğne verdi opu gününe kadar 20 yumurta oluştu boyutlarında hemen hemen aynıydı doktor ve hastanede dediğiniz gibi embriyologun tecrubeside çok onemli
Bizim durum farklıydı zaten sperm sorun olduğu için fazla yumurta olması en iyisiydi doktorumda bunun farkındaydi 20 yumurtadan 6 tane kaldı doktorum güzel takibini yaptığı için bir sorun yaşamadım Gine dinlendirme yapildi 1 hafta hafif kasik ağrısı çektim 5aa kaliteli bir embriyo ozaman sizin embriyologla bir skntiniz yok tutunma ile ilgili sorun olabilir rahim için bir degerlendirmeden geçin çok zorluk çektiğim için ohss olsaydimda çocuğum olduğu sürece inanın bı sknti çıkaracağımi sanmıyordumAma bu kadar iğne kullanmak çok riskli yumurtalar büyüyüp ohss olayıda olabilirdi benim tam yumurtlama günü opu oldum bundan öncekiler 5aa olmasına rağmen tutmadı
Merhaba ben İstanbul Acıbadem Atakent Turgut Aydın'da yaptirdim tüp bebeği sizin sorun neydi özel değilseMerhaba, sizin tedavi gördügünüz yer neresiydi acaba?
Benim de eşimden tek tük çıkış oluyor şuan vitamin takviyesi sürecinde. 3 ay olmak üzere. Sizde de benzer durum olunca sormak istedim. Cvp verdiginiz için teşekkürler, biz de ankarada bahçecide tedavi oluyoruz şuan işin üroloji kısmındayız tabi.Merhaba ben İstanbul Acıbadem Atakent Turgut Aydın'da yaptirdim tüp bebeği sizin sorun neydi özel değilse
Anladım çıkış olması çok güzel birsey gerisi gelir Allah'ın izniyle Rica ederim ne demek ohss şöyle diyeyim tüp bebek yaparken iğne vuruluyorsun ya yumurtalıklar fazla uyarıldığı için yumurtan fazla çıkıyor 20 30 tane falan yumurta çıkıyor buda rahimde sıvı birikme neden oluyor kimisi hastanede yatıyor kimisininde iğneyle sıvıyı alıyorlar embriyolar donduruluyor oyuzden taze transfer olamıyorsun rahmi dinlendiriyorlar ama bende 20 yumurta çıktı ohss olmadım sadece bir hafta kasık ağrısı yaşadım fazla beklemiuorsun 2 adetinde falan 19 gün transfer oluyorsun çok şükür benimkisi tuttu ilkinde birde benim doktorum doğal döngüye bıraktı öncesinde rahim kalinlastirma veya sonrasında bebek tutunsun diye bir dünya iğne fitil kullanmadım oyuzden kolay geçti benim için çok şükürBenim de eşimden tek tük çıkış oluyor şuan vitamin takviyesi sürecinde. 3 ay olmak üzere. Sizde de benzer durum olunca sormak istedim. Cvp verdiginiz için teşekkürler, biz de ankarada bahçecide tedavi oluyoruz şuan işin üroloji kısmındayız tabi.
Canm ordada sperm seviyelerine bakılıyormjBenim de eşimden tek tük çıkış oluyor şuan vitamin takviyesi sürecinde. 3 ay olmak üzere. Sizde de benzer durum olunca sormak istedim. Cvp verdiginiz için teşekkürler, biz de ankarada bahçecide tedavi oluyoruz şuan işin üroloji kısmındayız tabi.
Canm semra sertyel embriyologumuz istersen bi araştırMerhaba biliyorsunuz ki tüp bebek doktoru kadar en as da labaratuvar da çöm önemli embyolog da benim bundan önce labaratuvar ve embyolog kaynaklı olmadı sizin güvendiğiniz bildiğiniz embyolog var mı
Sonuç kagıdını ben hiç görmedim mail eşime geldi. Hassas bir durum alayım da inceleyim demedim ona karşı çünkü zaten doktor beyle(urolog) her görüşmemizi birlikte yaptık, bizde hareket sıkıntısı da var ama doktor bunu söylemişti.Canm ordada sperm seviyelerine bakılıyormj
Anladım çıkış olması çok güzel birsey gerisi gelir Allah'ın izniyle Rica ederim ne demek ohss şöyle diyeyim tüp bebek yaparken iğne vuruluyorsun ya yumurtalıklar fazla uyarıldığı için yumurtan fazla çıkıyor 20 30 tane falan yumurta çıkıyor buda rahimde sıvı birikme neden oluyor kimisi hastanede yatıyor kimisininde iğneyle sıvıyı alıyorlar embriyolar donduruluyor oyuzden taze transfer olamıyorsun rahmi dinlendiriyorlar ama bende 20 yumurta çıktı ohss olmadım sadece bir hafta kasık ağrısı yaşadım fazla beklemiuorsun 2 adetinde falan 19 gün transfer oluyorsun çok şükür benimkisi tuttu ilkinde birde benim doktorum doğal döngüye bıraktı öncesinde rahim kalinlastirma veya sonrasında bebek tutunsun diye bir dünya iğne fitil kullanmadım oyuzden kolay geçti benim için çok şükür
Rica ederim daha çok yeni 7 haftalık hamileyim çıkışiniz var ise tese hiç olmayın derim Amin inşallah canım zaten genelde yumurta fazla çıkınca rahim dinlendirme yapılıyorSonuç kagıdını ben hiç görmedim mail eşime geldi. Hassas bir durum alayım da inceleyim demedim ona karşı çünkü zaten doktor beyle(urolog) her görüşmemizi birlikte yaptık, bizde hareket sıkıntısı da var ama doktor bunu söylemişti.
Konu sahibine de ek olarak labaratuar/embriyologların bence de önemli oldugunu kendi fikrim olarak söylemek istedim hatta benim bahçeciciyi labaratuar ve tekniklerni duydugum için tercih ettm en basta.
LaLw12 cok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Dogum yaptınız mı anlayamadım yapmadıysanız saglıkla bebişinizi kucagınıza alın inşallah. Umarım bizim için de süreç dediginiz gibi kolay ilerler. Bizde hareket sorunu da var ama artık duruma şöyle bakıyorum gerekirse altı ay vitamin kullansın, hiçbir şey olmazsa en azından tesede bir şansımız artar diyorum. Rahim dinlendirme olayını duymuştum ama ohss duymamıştım bunu bildigim de iyi olsu teşekkürler:)
Zaten ürolog da tese odaklı degildi yani en son ihtimal diyor ona baya konuştuk birkaç kez gittik en başta bu aralar ilk uc ay kontrolune gidicez.ben süreç böyle devam ederken bahçeciden sogudum(duyduklarım vs) ama ürolog cok iyi bence en azından iletşimde vs eşime de istersen degerlerin düzelince baska yere gidelim dedim bu sefer adam cok begendi hem doktoru hem kadın dogumcuyu daRica ederim daha çok yeni 7 haftalık hamileyim çıkışiniz var ise tese hiç olmayın derim Amin inşallah canım zaten genelde yumurta fazla çıkınca rahim dinlendirme yapılıyor
Teşekkürler urologunuz gayet iyi olmalı şimdi hemen herkez tese diyor bu konuda şanslısınız bence en son çare olarak tese olunmali kadın dogumcuda güzel ise değerlendirilebilir Amin teşekkürZaten ürolog da tese odaklı degildi yani en son ihtimal diyor ona baya konuştuk birkaç kez gittik en başta bu aralar ilk uc ay kontrolune gidicez.ben süreç böyle devam ederken bahçeciden sogudum(duyduklarım vs) ama ürolog cok iyi bence en azından iletşimde vs eşime de istersen degerlerin düzelince baska yere gidelim dedim bu sefer adam cok begendi hem doktoru hem kadın dogumcuyu daşuan resmen eşimin isteği üzerine klinikteyiz, inş hayırlı gelir bakalım
Bu arada hamişliğiniz hayırlı olsunnn![]()
Osman hoca mı doktorunuz?Canm semra sertyel embriyologumuz istersen bi araştır
Kadın doğumcu osman hpca evet canmOsman hoca mı doktorunuz?